LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец януари 2023 година

LUXIMMO

01.02.2023

Добър старт на годината за консултантите ни в столицата и страната! Няма как да не отдадем дължимото на мениджърите ни Силвия Гочева, Светослав Друмев, Гергана Цанкова, Димитър Джибин и Стефан Филаретов, които успяват да съчетават толкова успешно своята собствена брокерска практика с управлението на цели офиси и екипи, да служат за вдъхновение и пример на толкова много млади специалисти в нашите редици. Благодарим Ви, колеги, гордеем се!

Първият месец на 2023 даде заявка, че и тази година недвижимите имоти ще бъдат не просто прекрасни домове за много хора, но и търсен инвестиционен инструмент. Навлизаме в етап от пазара, когато сделките ще се случват чрез преговори между двете страни и ролята на опитния консултант, който ще застане до Вас, става още по-ключова. Изберете опит, познания, информираност, адаптивност и ясна визия на своя страна!

А най-добрите наши консултанти през януари бяха:

Константин Калъчев е опитен консултант, който няма как да не заеме своето достойно място в класацията „Брокер на месеца“. Несъмнено експертизата, придобита през годините, му позволява да предразположи всеки клиент, като го накара да се чувства сигурен и спокоен при встъпване в сделка с имот. Константин е винаги готов да Ви изслуша и несъмнено ще открие Вашия мечтан имот. Разгледайте цялото му портфолио тук!

Като всеотдаен и трудолюбив професионалист, Любин Чаков е успял да изгради сфера на влияние чрез доволни клиенти и множество препоръки, като създава приятна атмосфера за всеки, който купува и продава имоти чрез него. Toй е едно от най-разпознаваемите лица на столичния пазар и e консултант с най-голям оборот продажби за 2022 година в LUXIMMO, което говори достатъчно. Любин винаги се радва да се срещне с нови хора и да им помогне да сбъднат своите мечти, свързани с имоти. Вижте цялото му портфолио тук!

Когато работите с Димитър Джибин, ще забележите, че той е спокоен, комуникативен и винаги на разположение. Неговите познания за пазара в Банско и региона, богатата експертиза и разбирането на всеки аспект от имотната индустрия гарантират, че ще получите много повече от стандартно обслужване. С отношението си към детайла и търпението, което прилага, Димитър със сигурност ще спечели доверието Ви. Вижте всички оферти на Димитър тук!

Като специалист в продажбите на имоти в най-високия сегмент на пазара, Теодора Моллова заслужено получава титлата „Брокер на месеца“ за януари. Теодора е енергична личност и безупречен професионалист, за нея не съществува имотен казус, който не може да бъде разрешен с лекота. Теодора печели доверието на клиентите си със своята откритост, лоялност и точност в комуникацията – тя е умел посредник при преговори, способен да накара и двете страни да се почувстват комфортно и с извлечени ползи. Вижте всички нейни оферти тук!

И този месец екипът ни в Бургас се отличи, благодарение на Радина Пирева-Димитрова. Тя работи вдъхновено и издържано в типичния LUXIMMO стил. Обича това, което прави, а благодарение на амбицията, постоянството и неспирния си стремеж за обогатяване на професионалните си качества, Радина безпроблемно гради все по-голяма сфера на влияние и верни клиенти, които ѝ се доверяват многократно. Вижте всички оферти на Радина тук!

Високо ниво на продажби този месец постига и Красимир Йорданов. С изключително добрите си познания за имотния пазар във Варна и региона, Красимир е винаги в готовност да асистира при намирането на имот на красивото ни Северно Черноморие. Той разчита на интуитивност в работата си и винаги отделя нужното време, за да разбере в детайли нуждите на своите клиенти. Вижте всички негови оферти тук!

Любовта на Силвия Гочева към Черноморското крайбрежие рефлектира и този месец в класацията ни - освен лидер на екипите ни по Черноморието, Силвия същевременно продава прекрасни домове и осъществява мечти, което ѝ носи почетна позиция в „Брокер на месеца“. Усърдна, фокусирана и отдадена на отлични стандарти за обслужване на клиенти, тя се стреми да поддържа отворени канали за комуникация както с клиентите, така и с екипа си. В лицето на Силвия ще откриете безкомпромисен професионалист, който е готов да реши всеки заплетен казус, за да превърне мечтания от Вас дом в реалност. Вижте цялото портфолио на Силвия Гочева тук!

Гергана Цанкова за пореден път присъства в месечната ни класация „Брокер на месеца“. Тя разполага с ценното умение да облекчи голяма част от стреса при покупко-продажбата, благодарение на своя спокоен и професионален подход, съпътстван с усмивка и позитивизъм. Гергана е прецизен консултант, с дълбоки познания за местния пазар и е отличен пример за добрите отношения, които един брокер трябва да има с клиентите си. Вижте всички нейни оферти тук!

Светослав Друмев е синоним на професионализъм. Мениджър с огромен опит, консултант със стотици сделки зад гърба си, пример за всеки, който иска да практикува нелеката брокерска професия. Той има рядко срещаното умение да изслушва внимателно и веднага да разбира с какво може да бъде полезен на своите клиенти, а те не спират да се доверяват на неговите услуги години наред. Вижте цялото портфолио на Светослав Друмев тук!

Позитивната и усмихната Паолина Желязкова за пореден път печели престижно място в месечната ни класация. Освен със своята лъчезарност, Паолина печели доверието на клиентите си със своите знания, отговорност и умението ѝ да поставя клиента на преден план. Ако й се доверите, тя несъмнено ще открие Вашия имот. Разгледайте цялото й портфолио тук!

Вечният устрем към постижения на Камен Славов за пореден път успява да му извоюва заслужено място в класацията „Брокер на месеца“. Високото и стабилно ниво на продажби се дължи най-вече на големия опит на Камен в сферата на недвижимите имоти и неговата безупречна професионална етика. Винаги информиран и адаптивен, той е първият избор за консултант на много хора, които търсят дом в красивата Варна. Вижте цялото портфолио на Камен тук!

За пореден месец Христо Робев успява да се докаже като брокер, заслужаващ адмирации. Успехът му се дължи на постоянна мотивация за работа и отличното обслужване, което получават всички негови клиенти. В услугите, които Христо предлага, той се стреми да създава дългосрочни работни отношения и да съдейства напълно с всеки казус. Разгледайте цялото му портфолио тук!

Стефан Филаретов e олицетворението на честност и почтеност, енергия и упорит труд. С истинска страст към недвижимите имоти, Стефан за пореден път печели престижно място в месечната ни класация. Той е изцяло отдаден на нуждите на своите клиенти и неговият уверен, професионален и ентусиазиран подход го прави един от най-търсените агенти в северозападната част на България. Със страхотна репутация и изобилие от блестящи препоръки от клиенти, Стефан оставя резултатите му да говорят! Вижте цялото му портфолио тук!

Публикуваната статия е превод/ преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с LUXIMMO, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти