LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец януари 2023 година

LUXIMMO

01.02.2023

Добър старт на годината за консултантите ни в столицата и страната! Няма как да не отдадем дължимото на мениджърите ни Силвия Гочева, Светослав Друмев, Гергана Цанкова, Димитър Джибин и Стефан Филаретов, които успяват да съчетават толкова успешно своята собствена брокерска практика с управлението на цели офиси и екипи, да служат за вдъхновение и пример на толкова много млади специалисти в нашите редици. Благодарим Ви, колеги, гордеем се!

Първият месец на 2023 даде заявка, че и тази година недвижимите имоти ще бъдат не просто прекрасни домове за много хора, но и търсен инвестиционен инструмент. Навлизаме в етап от пазара, когато сделките ще се случват чрез преговори между двете страни и ролята на опитния консултант, който ще застане до Вас, става още по-ключова. Изберете опит, познания, информираност, адаптивност и ясна визия на своя страна!

А най-добрите наши консултанти през януари бяха:

Константин Калъчев е опитен консултант, който няма как да не заеме своето достойно място в класацията „Брокер на месеца“. Несъмнено експертизата, придобита през годините, му позволява да предразположи всеки клиент, като го накара да се чувства сигурен и спокоен при встъпване в сделка с имот. Константин е винаги готов да Ви изслуша и несъмнено ще открие Вашия мечтан имот. Разгледайте цялото му портфолио тук!

Като всеотдаен и трудолюбив професионалист, Любин Чаков е успял да изгради сфера на влияние чрез доволни клиенти и множество препоръки, като създава приятна атмосфера за всеки, който купува и продава имоти чрез него. Toй е едно от най-разпознаваемите лица на столичния пазар и e консултант с най-голям оборот продажби за 2022 година в LUXIMMO, което говори достатъчно. Любин винаги се радва да се срещне с нови хора и да им помогне да сбъднат своите мечти, свързани с имоти. Вижте цялото му портфолио тук!

Когато работите с Димитър Джибин, ще забележите, че той е спокоен, комуникативен и винаги на разположение. Неговите познания за пазара в Банско и региона, богатата експертиза и разбирането на всеки аспект от имотната индустрия гарантират, че ще получите много повече от стандартно обслужване. С отношението си към детайла и търпението, което прилага, Димитър със сигурност ще спечели доверието Ви. Вижте всички оферти на Димитър тук!

Като специалист в продажбите на имоти в най-високия сегмент на пазара, Теодора Моллова заслужено получава титлата „Брокер на месеца“ за януари. Теодора е енергична личност и безупречен професионалист, за нея не съществува имотен казус, който не може да бъде разрешен с лекота. Теодора печели доверието на клиентите си със своята откритост, лоялност и точност в комуникацията – тя е умел посредник при преговори, способен да накара и двете страни да се почувстват комфортно и с извлечени ползи. Вижте всички нейни оферти тук!

И този месец екипът ни в Бургас се отличи, благодарение на Радина Пирева-Димитрова. Тя работи вдъхновено и издържано в типичния LUXIMMO стил. Обича това, което прави, а благодарение на амбицията, постоянството и неспирния си стремеж за обогатяване на професионалните си качества, Радина безпроблемно гради все по-голяма сфера на влияние и верни клиенти, които ѝ се доверяват многократно. Вижте всички оферти на Радина тук!

Високо ниво на продажби този месец постига и Красимир Йорданов. С изключително добрите си познания за имотния пазар във Варна и региона, Красимир е винаги в готовност да асистира при намирането на имот на красивото ни Северно Черноморие. Той разчита на интуитивност в работата си и винаги отделя нужното време, за да разбере в детайли нуждите на своите клиенти. Вижте всички негови оферти тук!

Любовта на Силвия Гочева към Черноморското крайбрежие рефлектира и този месец в класацията ни - освен лидер на екипите ни по Черноморието, Силвия същевременно продава прекрасни домове и осъществява мечти, което ѝ носи почетна позиция в „Брокер на месеца“. Усърдна, фокусирана и отдадена на отлични стандарти за обслужване на клиенти, тя се стреми да поддържа отворени канали за комуникация както с клиентите, така и с екипа си. В лицето на Силвия ще откриете безкомпромисен професионалист, който е готов да реши всеки заплетен казус, за да превърне мечтания от Вас дом в реалност. Вижте цялото портфолио на Силвия Гочева тук!

Гергана Цанкова за пореден път присъства в месечната ни класация „Брокер на месеца“. Тя разполага с ценното умение да облекчи голяма част от стреса при покупко-продажбата, благодарение на своя спокоен и професионален подход, съпътстван с усмивка и позитивизъм. Гергана е прецизен консултант, с дълбоки познания за местния пазар и е отличен пример за добрите отношения, които един брокер трябва да има с клиентите си. Вижте всички нейни оферти тук!

Светослав Друмев е синоним на професионализъм. Мениджър с огромен опит, консултант със стотици сделки зад гърба си, пример за всеки, който иска да практикува нелеката брокерска професия. Той има рядко срещаното умение да изслушва внимателно и веднага да разбира с какво може да бъде полезен на своите клиенти, а те не спират да се доверяват на неговите услуги години наред. Вижте цялото портфолио на Светослав Друмев тук!

Позитивната и усмихната Паолина Желязкова за пореден път печели престижно място в месечната ни класация. Освен със своята лъчезарност, Паолина печели доверието на клиентите си със своите знания, отговорност и умението ѝ да поставя клиента на преден план. Ако й се доверите, тя несъмнено ще открие Вашия имот. Разгледайте цялото й портфолио тук!

Вечният устрем към постижения на Камен Славов за пореден път успява да му извоюва заслужено място в класацията „Брокер на месеца“. Високото и стабилно ниво на продажби се дължи най-вече на големия опит на Камен в сферата на недвижимите имоти и неговата безупречна професионална етика. Винаги информиран и адаптивен, той е първият избор за консултант на много хора, които търсят дом в красивата Варна. Вижте цялото портфолио на Камен тук!

За пореден месец Христо Робев успява да се докаже като брокер, заслужаващ адмирации. Успехът му се дължи на постоянна мотивация за работа и отличното обслужване, което получават всички негови клиенти. В услугите, които Христо предлага, той се стреми да създава дългосрочни работни отношения и да съдейства напълно с всеки казус. Разгледайте цялото му портфолио тук!

Стефан Филаретов e олицетворението на честност и почтеност, енергия и упорит труд. С истинска страст към недвижимите имоти, Стефан за пореден път печели престижно място в месечната ни класация. Той е изцяло отдаден на нуждите на своите клиенти и неговият уверен, професионален и ентусиазиран подход го прави един от най-търсените агенти в северозападната част на България. Със страхотна репутация и изобилие от блестящи препоръки от клиенти, Стефан оставя резултатите му да говорят! Вижте цялото му портфолио тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти