LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец януари 2020

LUXIMMO

04.02.2020

2020 година започна и си пожелаваме цялата да бъде като януари! Пазарът за пореден път доказа своята динамичност, а консултантите на Luximmo работиха неуморно в полза на клиентите си, постигайки изключителни търговски постижения. През януари проведохме и няколко обучения, които повишиха квалификациите и компетенциите на нашите консултанти и ги вдъхновиха да стартират годината с ентусиазъм и визия за следващите месеци. Резултатите не закъсняха - за първи път в класацията „Брокер на месеца“ намериха място цели 18 от брокерите на агенцията:

Ивета Тодорова, старши консултант от офис „Вишнева“, стартира уверено годината с огромен брой продажби на ново строителство и вторичен пазар както и отдаване на няколко имота под наем. Тя умее да разбира желанията и нуждите на клиентите, които й се доверяват, работи отлично с множество инвеститори и с удоволствие събира хора и домове. На Годишните награди на Luximmo Ивета спечели отличията за „Най-голяма сделка 2019“ и „Най-голяма комисиона 2019“. Вижте всички нейни оферти тук!

Константин Калъчев от години се е превърнал в емблема на Luximmo – той е разпознаваемо лице в продажбите на имоти в луксозния сегмент, безупречен професионалист, който държи на естетически издържаната презентация на своите имоти. На Годишните награди на Luximmo Константин беше удостоен с грамота в категориите „Най-много сделки с имоти на вторичен пазар“ и „Най-добро портфолио“. Вижте всички негови оферти тук!

Любин Чаков за пореден път е част от класацията и за пореден път прибави към своята колекция призове от Годишните награди на Luximmo. Носител на титлата “Брокер на годината за 2018“ на 18 декември той се сдоби с отличия и в категориите "Най-бързо продадена сграда ново строителство", "Брокер с най-много клиентски референции", "Най-много продажби на ново строителство в луксозен сегмент" и специалната награда на Super Credit - "Най-голям брой привлечени клиенти към Super Credit и най-голям оборот за 2019 година". Вижте всички негови оферти тук!

Стефка Славчева е директор на младия офис „Южен парк“ и успешно съчетава мениджърски и менторски задължения с високи търговски постижения. Изтънчена дама с отношение към лукса и качествения живот, Стефка има усет щом става дума за качествени жилища, а клиентите й се доверяват безрезервно. Запознайте се с цялото й портфолио тук!

Яна Янчева е вдъхновяваща личност и професионалист и носител на отличието Брокер на 2019 година! Тя поддържа разнообразно портфолио с оферти, включващи ново строителство и завършени имоти както в София, така и в големите български куророти. Винаги спокойна и позитивна, тя е един от хората в компанията, които с охота споделят опита си с по-младите колеги. Разгледайте цялото й портфолио тук!

Димитър Джибин е амбициозен брокер и най-младият директор на офис в Luximmo. Той успява да се възползва от традиционно силния зимен сезон в Банско, консултирайки български и чуждестранни клиенти, запознавайки ги с многото възможности за покупка на ваканционен имот в курортния град. Вижте цялото му портфолио тук!

Дора Керемидчиева е вече наложено име в света на недвижимите имоти, елегантна дама, която постоянно обогатява своя мироглед и знания чрез пътувания и общуване с различни култури. Тя е последователна и изпълнителна личност, която бързо печели клиенти с усмивка и открито отношение. Вижте цялото й портфолио тук!

Ева Джибина също извлече максимума от популярността на Банско през зимните месеци (и не само), реализирайки завиден брой продажби. Родена и израснала в района, тя е напълно запозната с местния пазар и бързо ориентира в ситуацията купувачи, продавачи и инвеститори. Запознайте се с предложенията от нейното портфолио тук!

Зимата е страхотна възможност и за покупка на летен дом – това доказват значителните продажби в Гърция, дело на Никола Чолаков. Най-наложеното име в предлагането на гръцки имоти на български клиенти, Чолаков владее перфектен гръцки и лесно се превръща в свързващо звено между продаващи и купувачи, спомагайки всяка сделка да се случи с минимални усилия и загуба на време. Вижте всички негови оферти в южната ни съседка тук!

На Годишните награди на Luximmo 2019 Евгени Златев бе отличен в категорията „Най-постоянен в оборота брокер“. Това високо и стабилно ниво на продажби се дължи най-вече на огромния опит на Евгени в сферата на недвижимите имоти и неговата безупречна репутация във Варна и региона, която му помага бързо да скъси дистанцията и да спечели доверието на своите клиенти. Вижте цялото му портфолио тук!

Йоана Донковска също е носител на цели 3 приза от Годишните награди на Luximmo - "Брокер с най-голям оборот за 2019г.", "Най-много сделки на зелено за 2019г." и специалната награда на Super Credit - "Най-голям брой привлечени клиенти за кредитиране на ново строителство за 2019г." Йоана успя бързо да се превърне в един от най-големите специалисти в продажбите на имоти ново строителство като работи еднакво добре с инвеститорите и крайните клиенти. Разгледайте цялото й портфолио тук!

Мариана Христова от офис „Мария Луиза“, Варна е опитен брокер, който бързо установява отношения на доверие със своите клиенти. Тя е енергична и целеустремена, обича, когато спестява време и усилия, на хората, които са я избрали за свой брокер, ориентира се светкавично на динамичния имотен пазар и бележи високи резултати. Вижте всички нейни оферти тук!

Мартин Монов е млад консултант със завиден опит в продажбите. Той е силно мотивиран и готов да доказва своите качества за работа с клиенти в постоянно променящата се обстановка на имотния пазар в столицата. Портфолиото му е разнообразно като в него ще забележите много имоти в предпочитаните квартали „Изток“, „Изгрев“ и „Бояна“. Разгледайте цялото му портфолио тук!

Моника Костадинова от офис „Витоша“ е един от най-успешните брокери в екипа на Светослав Друмев. Подхожда с търпение и разбиране към всеки казус и стриктно защитава интересите на своите клиенти. В портфолиото й ще откриете имоти в престижните квартали „Иван Вазов“, „Бояна“ и „Оборище“. Вижте всички оферти от портфолиото на Моника тук!

Никита Георгиев е още едно доказателство, че когато работата е удоволствие – високите резултати са неизбежни. Той работи чудесно с чуждестранни клиенти, които се интересуват от красивото ни Северно Черноморие и разчитат на професионализма на Никита, за да вземат най-доброто решение при избора на имот. Вижте всички оферти от неговото портфолио тук!

Николай Казаков пък запознава българи и чужденци с красотите на южното ни Черноморие и възможностите за покупка на летен дом именно там. Ако Вашето желание пък включва покупка на имот с цел инвестиция в портфолиото на Николай ще откриете няколко луксозни комплекса ново строителство, в които да вложите парите си. Запознайте се с цялото портфолио на Николай тук!

Симона Георгиева е млада дама, която наистина обича професията си и това личи в нейната работа. Портфолиото й с предложения във Варна и региона включва красиви къщи, функционални офиси и просторни апартаменти. Разгледайте ги тук!

Филип Беличенов вече доказа своите качества в екипа на Кръстьо Бойчев и продължава да надгражда експертизата си, работейки неуморно в полза на своите клиенти. Той е енергичен и мотивиран, стреми се към информираност, за да бъде максимално полезен на хората, които му се доверяват. Запознайте се с всички негови оферти тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти