LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Февруари показа, че доброто начало на 2024 година не беше просто един еуфоричен януари, а устойчива тенденция. Наблюдавахме стабилни нива на търсене, реализирахме продажби в значими жилищни проекти ново строителство в България, получихме и десетки препоръки, като всичко това би било невъзможно без отдадения труд на нашите консултанти, за който сърдечно благодарим!

Колеги, вие сте емблема за безупречна професионална етика и пазарът се нуждае от Вас! Вашата работа подарява на толкова много хора възможността да сключат сделка с имот със спокойствието, че за интересите им се грижат подготвени и отговорни хора!

А най-добрите в редиците на LUXIMMO през февруари бяха:

Паула Младенова e посветена на постигането на изключителни резултати за своите клиенти. Тя успява да бъде ефективна едновременно на пазарите в България, Гърция и Дубай, което изисква забележителен професионализъм. Паула държи на открита комуникация, отговорност и информираност, което гарантира удовлетвореността на всеки клиент, който е гласува своето доверие. Разгледайте всички оферти на Паула тук!

Офис „Витоша“ този месец се представя гордо от Диана Любенова, която бележи смайващи резултати през февруари. Диана се стреми към информираност и залага на безпогрешния си нюх за добри имоти, за да отговори на нуждите и желанията на всеки клиент, като не би допуснала компромис в качеството на предлаганата от нея услуга. Вижте портфолиото ѝ тук!

Морската столица е представена в класацията ни и от една стилна дама, която е наложено име, когато става дума за качествена услуга - Силвия Гочева. Като един от най-разпознаваемите професионалисти на силно конкурентния пазар във Варна, Силвия с лекота поддържа разнообразно портфолио. Силвия е прекрасен пример за професионалното отношение и безупречно обслужване, което ще получите, избирайки я за свой брокер. Разгледайте портфолиото тук!

С множество професионални успехи и опит зад гърба си, Яна Янчева е човекът, към когото можете да се обърнете, когато имате нужда от професионално отношение и покупко-продажба, лишена от стрес, безпокойство или несигурност. Яна винаги е готова да даде точния съвет, да прояви грижа и разбиране и да постигне първокласен резултат за своите клиенти. Разгледайте богатото ѝ портфолио тук!

Мениджърът на офис „Витоша“ Светослав Друмев, наред с управлението на своя екип, впечатлява и с отлични търговски постижения през февруари. Неговата безспорна експертиза и дългогодишен опит в сферата на имотите са вдъхновение за всеки нов консултант в LUXIMMO, а способността му да разрешава сложни казуси го прави предпочитан ментор. Разгледайте портфолиото му тук!

Красимир Йорданов устойчиво поддържа висока ефективност в работата си като консултант. Той е подготвен специалист, с години опит зад гърба си, което му помага да разплита всеки сложен имотен казус с експертиза и увереност. Красимир е спечелил доверието на едни от големите строително-инвестиционни компании във Варна, а в портфолиото му ще откриете едни от най-забележителните имоти на Северното Черноморие. Вижте всички негови оферти тук!

Елена Терзиева е изключителен професионалист в сферата на недвижимите имоти, който се стреми да надмине очакванията на всеки свой клиент. Със своите структурирани процеси, постоянна комуникация и прозрачен подход, тя ярко се отличава от конкуренцията, създавайки трайно впечатление в съзнанието на клиентите. Елена поддържа разнообразно портфолио от имоти на градски пазар в Бургас и курортите по Южното Черноморие. Разгледайте всички нейни предложения тук!

Цветелина Петрова е консултант, който притежава уникален набор от умения, които ѝ помагат да печели доверието на клиентите и ѝ помогнаха да си заслужи място в класацията „Брокер на месеца“. Цветелина е позитивна и отзивчива личност, със страст към изкуството да продава. Всеки дом, който тя обяви за продажба, е подбран и винаги професионално представен. Когато работите с Цветелина, може да сте сигурни, че Вашите нужди, свързани с имоти, са в сигурни ръце. Вижте портфолиото ѝ тук!

Паолина Желязкова за пореден пък е част от класацията ни „Брокер на месеца“. Паолина е доказан специалист в продажбите, изключително позитивна личност и организиран професионалист, който печели клиенти с усмивка и защитава името на LUXIMMO с голяма отдаденост. В портфолиото й ще откриете едни от най-добрите оферти в Банско и района. Вижте всички предложения тук!

Юлита Гърбева съвместява две предизвикателни дейности – да бъде мениджър на най-награждавания офис на LUXIMMO и в същото време да поддържа високи нива на оборот от сделки. Тя е организирана личност с безупречна професионална етика, която си поставя високи цели и ги постига с финес. В портфолиото на Юлита Гърбева е и един от знаковите нови проекти на столичния бул.“Г.М. Димитров“ – кулата S-Tower. Вижте всички оферти на Юлита тук!

Димитър Джибин поддържа традиционно високи нива на оборот през цялата година. Той е дисциплиниран млад професионалист, който се стреми към личен подход към всеки клиент, има висок стандарт на обслужване и съумява умело да бъде безупречен търговец и вдъхновяващ мениджър на опитния ни екип в град Банско. Разгледайте цялото портфолио на Димитър Джибин тук!

Христо Хитов за втори пореден път заема място в месечната ни класация, поставяйки добро начало на 2024 година. Умението на Христо да печели доверие му позволява бързо да разбере от какво се нуждаят клиентите, което улеснява максимално процеса на намирането на нов дом. Той държи да бъде информиран и адаптивен, както и да изгражда дългосрочни взаимоотношения с хората, които го избират за свой консултант. Разгледайте портфолиото на Христо Хитов тук!

Станислав Андреев реализира сериозен брой сделки през най-краткия месец от годината и това се дължи на пълната му отдаденост към професията, която той истински обича. Станислав е запознат в детайли с динамично развиващия се имотен пазар и работи неуморно в полза на клиентите си. Избирайки Станислав за Ваш консултант, може да разчитате, че всичките му знания и умения ще бъдат използвани, за да бъдат защитени Вашите интереси. Вижте цялото му портфолио тук!

Константин Калъчев е име, което буди възхищение у всеки, който е срещал неговия професионализъм. Той често отделя от личното си време в полза на интереса на своите клиенти, подбира имотите в портфолиото си с прецизност и не прави никакъв компромис с качествената им презентация. Сред офертите му има предложения без аналог в столицата, а продавачите поверяват имотите си на Константин с пълно спокойствие и доверие. Вижте цялото портфолио на Константин тук!

Виолета Михайлова е професионалист, еднакво добре усъвършенстван в предлагането както на ново строителство, така и на завършени имоти. Професионализмът и дълбоките ѝ познания ѝ осигуряват широка сфера на влияние и дългосрочни отношения с клиенти и партньори. Виолета поддържа богато портфолио и инвестира време и усилия в безупречната презентация на всеки имот. Вижте портфолиото на Виолета Михайлова тук!

Акостираме и във Варна, където откриваме едно от най-разпознаваемите лица в региона и носител на титлата „Брокер на месеца“ за февруари – Камен Славов. Като старши консултант, Камен е уважаван професионалист, доказал се през годините в нелеката консултантска професия. Той е твърдо решен да надскочи досегашните си постижения, впечатлява с постоянство и отдаденост, а в портфолиото му ще откриете разнообразни качествени имоти в морската ни столица и близките курорти. Разгледайте тук!

Стефан Филаретов също отбелязва високи търговски постижения през февруари. Той е от консултантите, които ценят времето на клиентите си и работят с пълна отдаденост в техен интерес . Стефан винаги поставя на първо място техните нужди и желания, а те не се колебаят да го препоръчат. Ако имате интерес към покупка на имот във Видин и района, не се полебайте да се свържете със Стефан. Вижте неговото портфолио тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти