LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месеца февруари 2023

LUXIMMO

01.03.2023

Стремежът към съвършенство е причината да се случат толкова прекрасни неща – да бъдат нарисувани и изсвирени шедьоври, да бъдат построени катедрали, да бъдат засадени разкошни градини. Но съвършенството далеч не е само материално. То е обогатяващ разговор, който ражда идея, амбиция за придобиване на ново умение, утвърждаване на отношения, в които цари доверие.

Стремежът към съвършенство движи можещите хора напред, а ние сме горди, че в екипа си сме събрали десетки такива. Хора с мисия, визия и качества за осъществяването й. А мисията винаги е една и обща за всички в LUXIMMO – всеки клиент да ни препоръча горещо!

Най-добрите консултанти през февруари бяха:

Благодарение на своя дългогодишен опит и професионализъм, Яна Янчева за пореден път бележи завидни търговски успехи на пазара на луксозни имоти в София. Тя е комуникативна и отзивчива личност, която вярва, че най-яркото доказателство за отлично свършената работа са множеството удовлетворени клиенти. Доверявайки се на Яна, избирате верен посредник и експерт, който с удоволствие ще Ви помогне да откриете мечтания дом в столицата и не само. Разгледайте цялото ѝ портфолио тук!

През изминалия месец Росица Владимирова постигна голям обем от сделки, които и спечелиха почетно място в класацията ни. Тя е от хората, които скъсяват дистанцията между себе си и клиентите мигновено, а безупречната ѝ репутация говори за нейната безкомпромисност при изпълняването на поетите ангажименти. Росица печели множество дългогодишни клиенти, които избират нея, когато имат нужда от наистина качествено обслужване. Вижте цялото ѝ портфолио тук!

Поздравления на Юлиана Димитрова за изключителните резултати, дължащи се на нейната любов и отдаденост към консултантската професия. Те й донесоха титлата “Брокер на месеца“. Изключителният и професионализъм и индивидулен подход към всеки клиент, допринасят за многото сключени сделки и висок брой препоръки. Вижте цялото портфолио на Юлиана тук!

Любин Чаков е консултант, който не допуска компромис в качеството на обслужването, което предлага. Той за пореден път демонстрира своите качества на отличен консултант, спечелвайки си почетно място сред най-успешните брокери за месеца. В своя стремеж да комуникира точно и открито, той безпроблемно успява винаги да защити интереса на клиентите, които му се доверяват. С внимание към детайлите и усет за качествените имоти, Любин не спира да доказва способността си да сбъдва мечтите на своите клиенти. Вижте цялото му портфолио тук!

Този месец и Цветелина Петрова успя да извлече максимума от възможностите на имотния пазар. Тя е отговорен консултант, който държи на ефективността при работа и непоколебимо върви към покоряването на нови върхове, като задълбочената експертиза и бързата ѝ адаптивност във всеки един аспект са основните инструменти, които ѝ позволяват да открие точния имот за Вашите нужди. Вижте цялото портфолио на Цветелина тук!

Вдъхновяващ лидер с дълбоки познания за имотния пазар в Банско, Димитър Джибин продължава да печели верни клиенти и заслужено намира място в месечната ни класация. Високите си постижения Димитър дължи на своя богат професионален опит и постоянство, а благодарение на отличната дисциплина и комуникационни умения, които прилага, успява да съпроводи всеки свой клиент през целия процес на покупка на нов дом. Разгледайте цялото портфолио на Димитър Джибин тук!

Станислав Андреев определено оправдава репутацията си, спечелвайки си почетно място сред най-успешните брокери за месеца. Той е висококвалифициран консултант, който е запознат в детайли с целия процес на покупко-продажбата и е готов да преведе всеки свой клиент през него. Станислав работи с увереност и разполага с набито око за това, което може да се подобри в един имот, за да се презентира качествено и е винаги насреща за съвет и професионална консултация. Разгледайте цялото портфолио на Станислав Андреев тук!

Благодарение на завидните си познания за имотния пазар и безупречното ѝ отношение към клиентите, Спасияна Жезанова за пореден месец се включва в класацията ни “Брокер на месеца“. Със своята позитивна нагласа, изключителен професионализъм и прозрачност, Спасияна спечелва много лоялни клиенти, изпитващи истинско удовлетворение от работата с нея. Вижте цялото ѝ портфолио тук!

Поздравления за Николета Русева от офис Пловдив, която успя да заслужи място сред най-успешните брокери още през първия си месец като консултант в LUXIMMO. Тя поставя летящ старт на своя кариерен път в агенцията ни и за изключително кратко време успешно се приспособи към динамиката на имотния пазар, демонстрирайки ниво на обслужване, което клиентите оценяват високо. Николета е всеотдайна към професията и с лекота превръща всеки свой клиент в горд собственик на нов имот. Вижте цялото й портфолио тук!

Високи постижения този месец достига и д-р Гергана Цанкова. Като всеотдаен и трудолюбив професионалист, тя е успяла последователно да изгради своята сфера на влияние чрез препоръки и доволни клиенти, създавайки удобна атмосфера за всеки, който купува и продава имоти чрез нея. Облекчавайки голяма част от стреса от покупко-продажбата със спокоен, но професионален подход, в лицето на Гергана ще откриете отзивчива личност, винаги подготвена с точен съвет за всеки казус и гарантираща първокласни резултати. Разгледайте цялото портфолио на Гергана тук!

Илияна Братованова не пропусна и този месец да реализира множество успешни сделки, с което заслужено си завоюва титлата „Брокер на месеца“. С множество награди и отличия за високите си постижения, Илияна е истински ценител на качествените имоти и доказателство, че когато обичаш това, което правиш, безупречните резултати са винаги налице. Разгледайте портфолиото на Илияна Братованова тук!

Паолина Желязкова от офис Банско заема почетно място в класацията ни “Брокер на месеца“. Удивителните й организационни и комуникационни умения спечелват доверието на нейните клиенти. Съвместната работа с нея е безпроблемна, тя реагира бързо и уверено при всеки имотен казус. Всеки избрал Паолина за свой консултант спестява време, усилия и средства по пътя към новия дом. Вижте всички нейни оферти тук!

Михаела Донковска притежава огромна амбиция и енергичност, която и този месец ѝ спечелва място в класацията „Брокер на месеца“. Обслужването, което тя предоставя, е повече от отлично. Тя демонстрира дълбоки знания за текущата пазарна динамика, предоставя подкрепа и професионални насоки, които неминуемо помагат в покупко-продажбата, a лекотата, с която съпровожда клиентите си през целия процес на покупка на имот, се оценява високо. Вижте цялото портфолио на Михаела тук!

Водена от желание за абсолютно съвършенство, Диана Любенова работи с истинско вълнение и мотивация, което за пореден месец води до изключителни резултати за нейните клиенти. Нивото на енергия и ентусиазъм, които тя посвещава е заразително, а нейната отдаденост блести във всяко едно взаимодействие с клиентите й. В допълнение, умения й за водене на преговори винаги подсигуряват страхотни резултати. Вижте цялото портфолио на Диана Любенова тук!

Светла Стойкова продължава да постига забележителни резултати и през месец февруари. Тя винаги съумява да селектира атрактивни имоти за своето портфолио, а вече в нейни ръце те бързо откриват своите нови собственици. За Светла удовлетворяването на изискванията на всеки един клиент е винаги на преден план, като винаги дава максимума от себе си и това ѝ помага да грабне титлата брокер на месеца за пореден път. Поздравления! Вижте цялото портфолио на Светла Стойкова тук!

Отминалият месец бе повече от успешен за старшия ни консултант Константин Калъчев от oфис „Витоша“. Комбинацията от професионализъм, отдаденост към работата и атрактивно портфолио, което привлича купувачите, му помагат да грабне титлата „Брокер на месеца” за февруари. Той разполага с отлична дисциплина и притежава комуникационни умения, които му позволяват да съпроводи клиентите си през целия процес на покупка на имот. Запознайте се с всички оферти на Константин Калъчев тук!

Вниманието към детайла, последователността и професионалният подход към недвижимите имоти са едни от най-ценните качества на Лили Христова от офис Пловдив, които й отреждат място в тазмесечната ни класация. Тя е напълно запозната с местния пазар и бързо ориентира в ситуацията купувачи, продавачи и инвеститори. Доверявайки се на Лили, получавате гарант за това, че Вашето искане за имот ще бъде удовлетворено в най-кратък срок. Вижте всички оферти на Лили Христова тук!

Впечатляващи търговски постижения демонстрира и Стефан Филаретов. С дългогодишна кариера в бранша, той печели доверието на клиентите си благодарение на отговорността си към поетите ангажименти и откритата комуникация, която прилага. Той се приспособява към всякакви трудности и с него клиентът се чувства сигурен в избора си на имот, защото Стефан знае как да задоволи нуждите и на двете страни на сделката. Разгледайте цялото му портфолио тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти