LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец февруари 2022

LUXIMMO

01.03.2022

Февруари беше труден и предизвикателен месец, който изискваше бърза адаптация и най-високо ниво на професионализъм. Нашите консултанти го демонстрираха и заявиха готовност да помогнат с обучение и предоставяне на работа на украински граждани, бягащи от войната. Защото да помагаш е най-човешкото нещо, без значение от политически пристрастия!

През изминалите десетилетия имотите са се доказали като най-сигурния актив в несигурни времена, но подборът им изисква познания на пазара, които ние можем да Ви предложим. Представяме Ви най-добрите ни брокери през изминалия месец или хората, които ще застанат до Вас при важните решения:

Истинско удовлетворение от работата си изпитва Силвия Гочева, която този месец заема почетно място в класацията ни. Всеотдайна към професията си, Силвия успешно съчетава консултантската си дейност с тази на регионален мениджър за Черноморското ни крайбрежие. Тя е доказателство, че един лидер управлява най-добре чрез даване на пример, а нейните стабилно високи обороти всеки месец със сигурност показват на какво е способен един опитен брокер с вече установена сфера на влияние. Вижте всички оферти на Силвия тук!

Голям обем от сбъднати имотни мечти през изминалия месец постига и Спасияна Жезанова, която винаги успява да зарази клиентите си с позитивна енергия, а нас с жажда да продължаваме да правим това, което можем най-добре! Принципите на работа на Спасияна включват безкомпромисно обслужване, високи стандарти и внимание към всеки един детайл. Вижте портфолиото на Спасияна тук!

Йоана Донковска за пореден път е горд носител на титлата „Брокер на месеца“. Тя винаги успява да остави добри впечатления във всички клиенти, с които работи, а те с голямо удоволствие я препоръчват. Йоана има дълбоки познания за пазара в столицата, които се дължат на дългогодишния ѝ опит и търпеливото и детайлно вникване във всеки един имотен казус. Вижте всички нейни оферти тук!

Красимир Йорданов е консултант, който бързо печели доверието на клиенти и инвеститори с отлични комуникационни умения, коректно отношение и бърза реакция и адаптивност. В лицето на Красимир ще откриете човек, винаги решен да открие Вашия мечтан дом. Вижте цялото портфолио на Красимир тук!

Яна Янчева безспорно е един от лидерите в екипа на LUXIMMO, който още през първата половина на февруари си заслужи място в класацията „Брокер на месеца“. Тя е отличен брокер, който притежава безпогрешен нюх и работи последователно, което от своя страна се оценява позитивно от клиентите ѝ. Вижте всички нейни оферти тук!

Постиженията на екипа в Банско свидетелстват за отлични мениджърски качества от страна на Димитър Джибин, който за пореден месец доказва, че е и ефективен консултант. Той въплъщава всички ценности, свързани с компанията – изтънчен вкус, адаптивност и професионализъм. Избирайки Димитър за Ваш консултант бързо ще се убедите, че Вашият ваканционен имот Ви чака някъде край Пирин. Вижте цялото портфолио на Димитър тук!

Успехите на Георги Мирошников бяха завидини през февруари. Завидният мениджърски и консултантски опит на Георги този месец му спечелва място в класацията „Брокер на месеца“. Георги е изпълнителен и постоянен в работата си, което позволява безпроблемно да изгради дългосрочни професионални отношения. Вижте всички негови оферти тук!

Силните месеци и високите резултати за Стоян Пейчинов са вече съвсем очаквано явление. Забележителните си успехи Стоян дължи не само на дълбоките си познания за пазара, но и бързата и ефективна комуникация, която прилага. Той е воден от амбицията и неспирния стремеж за обогатяване на професионалните си качества. Вижте портфолиото на Стоян тук!

Бургас за пореден път печели място в месечната ни класация благодарение на Христо Вълчев, консултант с дългогодишен опит на пазара. Христо е горд притежател на няколко отличия за най-много продажби на ваканционни имоти за Южното Черноморие, а тазгодишните му успехи вещаят, че броят на отличията ще нарасне. В готовност винаги да помогне, Христо несъмнено ще даде всичко от себе си, за да намери точния за Вас имот. Всички оферти може да видите тук!

Константин Калъчев е професионалист, чиято отдаденост винаги води до отлични резултати. И този месец за пореден път го доказва. Константин е специалист с огромен опит, който ежедневно защитава престижа на тази нелека професия и обслужва всеки клиент с внимание и лично отношение. Доверявайки му се, може да очаквате един експерт, готов да открие за кратко време идеалния дом за Вас. Вижте портфолиото на Константин тук!

Поредният представител от офиса ни във Варна е Светозар Димитров, който печели клиентското доверие и високите оценки благодарение на своята отдаденост и дисциплина. Светозар е повече от опитен консултант, който обича професията си и познава красотата на Северното Черноморие, която всеки път с нетърпение очаква да представи. Вижте цялото му портфолио тук!

Николай Казаков допринася за преобладаването на Южното Черноморие в тазмесечната класация, благодарение на високите си нива на продажби. Николай е опитен консултант, който печели клиентите си с дълбоките си познания за пазара и личното си отношение към всеки казус. Вижте портфолиото му тук!

И този месец Диана Любенова реализира изключително високи резултати. С много години опит зад гърба си, тя винаги успява да открие имота, който напълно би удовлетворил дадено търсене. Доверявайки се на Диана, получавате гарант за това, че Вашето искане за имот ще бъде удовлетворено в най-кратък срок, независимо дали е за жилищен или бизнес имот. Вижте всички офети на Диана тук!

Първенец в продажбите този месец е и Любин Чаков. Той печели своите клиенти с дълбоките си познания за пазара и ги задържа със своето лично отношение и доказан професионализъм. Любин има набито око за наистина качествени имоти, а веднъж станат ли част от неговото портфолио, те бързо намират своя нов горд собственик. Вижте цялото портфолио на Любин тук!

Консултантът, който не допуска компромис в качеството, за пореден път взима почетно място в класацията ни. Станислав Андреев дължи успеха си не само на своята стриктност, но и на индивидуалния си подход към всеки клиент. Вярва, че клиентът печели време и пари, благодарение на правилната и навременна информация, с която той винаги се стреми да разполага. Вижте всички оферти на Станислав тук!

Цвети Димова е правилният човек, към когото може да се обърнете, когато търсите имот в Лозенец и Бургаска област като цяло. Тя е комуникативна личност и работи с лекота, когато са поставени ясни параметри и цели. Стреми се винаги да защитава интересите на клиентите си и държи на професионална етика и персонално отношение. Вижте офертите на Цвети тук!

Камен Славов отбелязва високи търговски постижения през февруари. Притежаващ огромен опит в отдаването на имоти на дългосрочен и краткосрочен принцип, Камен безпроблемно управлява цялостния процес. Клиентите му се доверяват заради неговата отдаденост към професията и мотивацията му винаги да предоставя най-добрата услуга. Вижте всички оферти на Камен тук!

Мария Хлебарова уверено пристъпва към поредния успех, благодарение на умението ѝ бързо да разбира нуждите и желанията дори на най-взискателните клиенти на агенцията. Тя е специалист в продажбите на имоти в най-високия сегмент на пазара и умело работи с усмивка и устременост - съществени катализатори в безпроблемното финализиране на всеки имотен казус. Вижте всички оферти на Мария тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти