LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец февруари 2021

LUXIMMO

02.03.2021

Очакваното забавяне на пазара в налото на 2021 година не просто не се случи, а бяхме изненадани от изключително активни купувачи, високи нива на сделки и оборот. Нашите консултанти все така успешно срещат търсенето и предлагането и работят в полза на своите клиенти, а те им се отблагодаряват като им се доверяват многократно. Неспирното желание за израстване е качеството, по което ще познаете специалистите на Luximmo. А тези, които през февруари реализираха най-високи търговски постижения са:

Яна Янчева е професионалист, способен да се справи с огромен обем от работа и това по никакъв начин да не се отрази на нивото на обслужване, което тя предлага на своите клиенти. Тя поддържа разнообразно портфолио от оферти в София и страната, работи с български и чуждестранни клиенти и партньори и е пример за човек, който истински обича професията си. Разгледайте всички оферти от портфолиото на Яна тук!

Константин Калъчев е професионализъм и опит, които респектират. Той е част от Luximmo от самото създаване на компанията, инвестира време и усилия в изграждането и поддържането на широка сфера на влияние, а отличната презентация на всеки имот в неговото портфолио се е превърнала в негова запазена марка. Запознайте се с цялото му портфолио тук!

Диана Любенова също има запазено място в класацията за Брокер на месеца. Едно от най-разпознаваемите лица на Luximmo, тя влага огромна любов в работата си, поддържа дългогодишни партньорства с едни от най-големите инвеститори в бизнес имоти и със сигурност е специалистът, който да потърсите, ако имате нужда от нов офис или търговско помещение. Вижте всички оферти от портфолиото на Диана Любенова тук!

Христо Вълчев е човекът, към когото да се обърнете, ако имате интерес към закупуването на втори дом някъде по Южното Черноморие. Христо споделя, че най-честите купувачи там са хора от Пловдив и София, които държат да имат свое собствено местенце в Созопол, Свети Влас, Слънчев бряг или Лозенец. Христо познава районът в детайли и винаги обслужва своите клиенти с вещина и лично отношение. Запознайте се с всички негови оферти тук!

Любин Чаков продължава победната си серия от месеци с висок оборот. Той е отговорен консултант по продажбите в най-новия луксозен проект в портфолиото на Luximmo – Boutique Residence – Южен парк. По време на първата копка на сградата Любин сподели, че 50% от жилищата вече са продадени, което несъмненено се дължи както на множеството предимства на проекта, така и на безспорния професионализъм на Любин. Запознайте се с цялото му портфолио тук!

Спасияна Жезанова е изключително мотивиран специалист, който никога не прави компромис с нивото на услугата, която предлага. Тя поддържа портфолио от луксозни завършени имоти, невероятни къщи и атрактивни проекти ново строителство, а творческият подход, с който подхожда към всеки казус, бързо печели доверието и адмирациите на клиентите й. Вижте всички нейни оферти тук!

Йоана Донковска впечатлява със своята откритост, винаги точен отговор на всеки въпрос и гъвкавост при преговори. Тя е човек с безупречна дисциплина, който подхожда изключително отдадено към обслужването на клиентите си. Не се колебае да отделя от личното си време в името на успешно завършената сделка и винаги е насреща за допълнителна информация, експертно мнение или приятелски съвет. Запознайте се с цялото портфолио на Йоана Донковска тук!

Какъв силен месец и за офис Банско! Съвсем очаквано най-посещаваният зимен курорт в България за пореден път очарова любителите на пистите и голяма част от тях решиха да си подарят имот в близост до Бъндеришка поляна. Димитър Джибин бе насреща им и използва цялата си експертиза, за да може клиентите му да останат доволни от избора си. Разгледайте цялото портфолио на Димитър Джибин тук!

Желанието за развитие и постигане на резултати, което Камен Славов демонстрира постоянно, е достойно за уважение и възхищение. Той започна кариерата си в Luximmo стремително, най-вече чрез сделки с имоти под наем, но от няколко месеца насам се доказва успешно и в сферата на продажбите. Камен е коректен и цени времето на своите клиенти, което кара много хора, търсещи първи или втори дом на Северното Черноморие да го потърсят и да му се доверят. Вижте всички оферти на Камен тук!

Мариана Стефанова има усет за правилната презентация на всяко жилище. Тя се занимава с фотография от години и отделя голямо внимание на заснемането на всеки поверен й имот. Брокер с огромен опит в продажбите и работата с клиенти, Мариана улеснява изключително много процеса по придобиването на нов дом. Разгледайте всички оферти от портфолиото на Мариана тук!

Шади Махмут се присъедини към екипа на Luximmo Варна през 2020 година и бързо набра скорост в продажбите. В момента в портфолиото му ще откриете емблематичен проект – първия небостъргач в морската ни столица! Свържете се с Шади Махмут за повече информация или разгледайте цялото му портфолио тук!

Мария Хлебарова е специалист в продажбите на имоти в най-високия сегмент на пазара и умее бързо да разбере нуждите и желанията дори на най-взискателните клиенти на агенцията. Тя работи с усмивка и вдъхновение, има неподправено чувство за естетика и намира удовлетворение в безпроблемното финализиране на всеки сложен имотен казус. Вижте всички оферти на Мария Хлебарова тук!

Ралица Емилова е едно от откритията на Luximmo през 2020 година. Тя бързо завоюва челни позиции в няколко поредни класации за Брокер на месеца, обогати портфолиото си с разкошни имоти и продължава уверено да гради сфера на влияние в града под тепетата. Тя работи с огромно желание да се усъвършенства и да постига все по-високи цели, свързани с продажбата на емблематични домове в Пловдив и района. Вижте всички оферти от портфолиото на Ралица тук!

Юлиана Димитрова е изискана дама, която практикува професията си с голяма любов. Тя съвместява менажирането на офис Luximmo „Източни“ с обслужването на едни от ключовите клиенти на агенцията и в двете си начинания постига успех след успех. В портфолиото й ще откриете красиви завършени имоти както в столицата, така и в покрайнините й. Запознайте се с цялото портфолио на Юлиана тук!

Паолина Желязкова е поредното доказателство, че когато един млад човек отдаде времето и енергията си на една идея, работи целенасочено и умно, резултатите от усилията му ще бъдат налице. Паолина има в портфолиото си както атрактивни оферти за градски жилища, така и кокетни ваканционни имоти. Вижте всички нейни оферти тук!

Владимир Митков е брокерът, който може да открие за Вас дом, който да Ви позволи да се наслаждавате всеки уикенд на пистите в Боровец. Владимир е отговорен консултант по продажбите в едни от най-впечатляващите комплекси в курорта, работи бързо и ефективно и лесно разбира какъв имот би удовлетворил желанията на всеки един клиент. Запознайте се с цялото му портфолио тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти