LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец февруари 2020

LUXIMMO

04.03.2020

Въпреки че февруари е най-късият месец в годината, това не попречи на консултантите на Luximmo да обслужат десетки клиенти и да затворят всяка сложна сделка. Професионализмът няма почивен ден и не се влияе от обстоятелствата, когато трябва да се докаже. И те го доказаха. За пореден път. Представяме Ви носителите на отличието „Брокер на месец февруари“:

Първи и този месец е Любин Чаков. Още една обичана българска звезда, която се изявява на световно ниво, се довери на неговите умения и качества и се сдоби с просторен дом в RUHouse – Сграда на годината 2019. Любин печели своите клиенти с дълбоките си познания за пазара и ги задържа със своето лично отношение и доказан професионализъм. Запознайте се с цялото му портфолио тук!

Йоана Донковска е абсолютен специалист в продажбите на имоти ново строителство. През февруари успя да продаде и последните свободни жилища в Comfort Residence – Симеоновско и да реализира още няколко апартамента в другите два проекта, които управлява изключително успешно – Verde и Cherkovna Residence. Потърсете Йоана, ако искате да бъдете обслужени от търпелив човек, който ще Ви запознае подробно с всяка особеност на разглеждания имот и ще отговори на всеки Ваш въпрос. Вижте всички оферти от портфолиото на Йоана тук!

Константин Калъчев е част от Luximmo още от самото създаване на компанията. Има широка сфера на влияние и е уважаван специалист от много консултанти от други агенции. Има набито око за наистина качествени имоти, а когато те станат част от неговото портфолио - никога не прави компромис с красивата им презентация. Запознайте се с всички негови оферти тук!

Михаела Донковска от офис „Вишнева“ бележи силен февруари, обслужвайки за пореден път своите клиенти с внимание, търпение и професионализъм. Може да разчитате на нея, когато имате нужда от задълбочена консултация, пазарна оценка, помощ при преговори и бързо и безпроблемно затваряне на сделка. Разгледайте всички нейни оферти тук!

Топлото време предстои и клиентите вече обръщат поглед към ваканционните имоти по нашето Черноморие. Доверяват се на Христо Вълчев, който е едно от най-разпознаваемите лица в сферата на недвижимите имоти в района на Бургас. Той оглавява офиса на Luximmo в крайморския град, работи тясно с най-реномираните инвеститори и поддържа богато портфолио. Запознайте се с него тук!

Юлита Гърбева продава успешно няколко луксозни проекта ново строителство като сред тях определено правят впечатление Via Bulgaria и Via Bulgaria 2. Тя подхожда внимателно и обстойно към нуждите на всеки свой клиент, консултира го подробно и подбира предложения, които да отговарят на неговите изисквания. Вижте всички нейни оферти тук!

Димитър Джибин бележи изключително силен сезон на продажби в най-добрия български ски курорт Банско. Той лесно преодолява културните различия, обслужва с усмивка клиенти от всякакви националности и с удоволствие ги запознава с красотата на пиринския край и възможностите за инвестиция в него. Вижте всички оферти от портфолиото на Димитър тук!

Дора Керемидчиева успява да очарова своите клиенти със своята енергия и хъс за израстване в брокерската професия. Тя е запозната в детайли с всички проекти ново строителство, чиито продажби управлява, и превръща покупката на имот в приятно преживяване, улеснявайки и опростявайки процеса за своите клиенти. Запознайте се с цялото й портфолио тук!

Евгени Златев е изключително устойчив в нивото на оборот и съвсем естествено е част от всяка една месечна или годишна класация. В неговото портфолио ще откриете както градски имоти във Варна така и ваканционни домове в красивите курорти около морската столица. Вижте цялото му портфолио тук!

За Милена Ралчева от офис Театър „Иван Вазов“ февруари завърши изключително успешно. Тя за пореден път доказа своите качества на търговец, обслужи много нови клиенти, а те с радост я препоръчват. Запознайте се с всички нейни оферти тук!

Спасияна Жезанова се труди усилено, за да не пропусне месец, в който да си заслужи присъствието в класацията „Брокер на месеца“. Тя е изключително диманична личност, която бързо се приспособява към вечно променящия се пазар на имоти. В работата си с клиенти тя държи на коректност, лоялност и изграждане на дългосрочно доверие. Вижте всички оферти от нейното портфолио тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти