LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец декември 2022

LUXIMMO

03.01.2023

Посрещаме новата 2023 с няколко вдъхновяващи примера за любов и пълна отдаденост към консултантската професия – да си заслужиш място в класацията „Брокер на месеца“, приключвайки две големи продажби в единствените два работни дни между коледните и новогодишните празници, както и да затвориш Сделката на година именно през празничния декември. Гордеем се с целия си шампионски отбор, който всеки ден неуморно поставя стандартите за брокерско обслужване все по-високо и по-високо. Колеги, благодарим ви, че направихте 2022 една от най-успешните в историята на LUXIMMO, благодарим ви за стотиците клиентски препоръки, за експертността в работата ви, за вдъхновението и професионализма. Знаем, че 2023 ще донесе възможности и предизвикателства, които вие ще превърнете в успехи в името на своите клиенти.

А най-добрите консултанти през декември бяха:

Преслава Мизинова успя да затвори най-голямата сделка за 2022 именно в последните дни на декември и заслужено получи наградата „Сделка на годината“ на Годишните награди на LUXIMMO. Преслава навлиза с пълни обороти в новата 2023 година, като най-важно и водещо за нея е клиентът да получи бързo и ефективно обслужване, да улесни целия процес по придобиването на имот и заедно да достигнат до успешна сделка. В работата си Преслава държи на коректност и комуникативност. Вижте цялото портфолио на Преслава тук!

Юлита Гърбева, носител на номинация за „Най-скъп апартамент за 2022“ за една от големите си сделките с Константин Калъчев също изпрати годината с изключително успешен декември. Юлита съчетава управлението на офис LUXIMMO „Вишнева“ със своята работа като консултант, а в портфолиото й вече може да откриете един от най-амбициозните нови проекти в столицата S TOWER Вижте цялото портфолио на Юлита тук!

Теодора Моллова бе номинирана за „Най-добър нов брокер за 2022“ и нейният устрем към професионално развитие не спира да дава завидни резултати. Тя е търпелива личност, която подхожда с внимание към детайлите, държи на прозрачност в комуникацията и разполага с едни от най-луксозните софийски имоти в своето портфолио. Разгледайте го подробно тук!

Милена Ралчева от LUXIMMO "Иван Вазов“ е консултант, който не само ще управлява покупко-продажбата, но и ще Ви преведе безпроблемно стъпка по стъпка през целия процес. Милена винаги разполага с ефективни съвети за това как да презентирате имота си така, че да подобри съществуващите му привлекателни характеристики, а в работата си с купувачи винаги успява да спести от времето им при намирането на точния дом. Вижте цялото портфолио на Милена тук!

Любин Чаков е сред най-успешните консултанти на офис „Вишнева“. Не е изненадващо, че когато той говори със своите клиенти, истинската страст и любов, която изпитва към професията си, се усеща. Също не е изненадващо, че точно той бе консултантът, реализирал най-голям оборот продажби за изминалата 2022 година. Експертният му опит с данните и статистиките за пазара се допълват от персоналното отношение, което той демонстрира към всеки клиент. Избирайки го за Ваш консултант, Любин ще използва максимума на своите знания и умения, за да Ви покаже, че намирането на нов дом може да бъде лесно и бързо. Разгледайте цялото му портфолио тук!

Даниела Велчева успя да намери място в класацията с най-добрите брокери за декември буквално дни преди края на 2022 година. Тя работи с отдаденост, хъс и амбиция, а клиентите й могат да разчитат на своевременна реакция, ефективно обслужване и пълно спокойствие по време на всяка една от стъпките при покупка или продажба на имот. Даниела започва 2023 година с високопоставени цели и целеустременост и някои невероятни предложения в своето портфолио. Запознайте се с него тук!

Димитър Джибин е доказан консултант, който е готов да изведе пазара в Банско на следващото ниво. Той е носител на престижните отличия „Мениджър на годината за 2022“ както и „Брокер с най-голям оборот комисиони за 2022“, които са категорично доказателство за неговите безспорни лидерски и търговски качества. Успехите му не са случайни - изисква се труд, постоянство и любов към това, което правиш! Вижте портфолиото на Димитър Джибин тук!

Константин Калъчев постигна отлични резултати в последния месец от 2022 година. Той е носител на две номинации на Годишните награди на LUXIMMO – „Най-добро онлайн представяне“ и „Най-скъп апартамент за 2022“. В работата си той се чувства уверен и насочва клиентите си, за да подобри представянето на поверения му имот, както и да предприеме правилните ходове за приключване на преговорите. За Константин успехът не се измерва само в реализирани сделки, но и в минимизиране на стреса за клиентите и максимизиране на продажната цена. Вижте цялото му портфолио тук!

Светла Стойкова е носител на номинация за „Най-добър нов брокер на 2022“ и е изцяло отдадена на консултантската професия. Тя често отделя от личното си време в името на успешно реализираната сделка. Забележителните умения на Светла за преговори са несравними и тя несъмнено ще продаде Вашия имот на възможно най-високата цена. Независимо дали купувате или продавате, Светла ще Ви преведе през процеса безпроблемно и печелившо. Вижте цялото ѝ портфолио тук!

Яна Янчева бе сред номинираните за „Брокер на годината“ на Годишните награди на LUXIMMO и тя доказано принадлежи сред най-добрите консултанти на агенцията. Яна е част от екипа на компанията от самото й създаване, успява да реализира сделки в София, страната и чужбина, обучава част от новите брокери в агенцията и винаги служи за вдъхновение на своите колеги. Вижте цялото й портфолио тук!

Поздравления за Спасиана Жезанова от офис „Вишнева“, чиято отдаденост към професията ѝ отреди място сред най-успешните брокери за месеца. Тя беше сред номинираните в две от най-важните категории на Годишните награди на LUXIMMO за 2022 – „Брокер на годината“ и „Брокер с най-голям оборот от сделки“. Спасияна е от хората, които скъсяват дистанцията в общуването между себе си и клиентите почти мигновено, а безупречната й професионална репутация говори за нейната безкомпромисност при изпълняването на поетите ангажименти. Разгледайте цялото ѝ портфолио тук!

Камен Славов абсолютно заслужено получи наградата за „Брокер с най-висок прогрес за 2022“ на Годишните награди на LUXIMMO. Един от най-честите участници в класацията „Брокер на месеца“, Камен изпрати годината с невероятен брой успешно завършени сделки и радостта от своята работа по време на кризата с украинските бежанци, когато успя да помогне на много семейства да намерят своя нов временен дом във Варна и региона. Вижте цялото портфолио на Камен тук!

Бързото издигане на Станислав Андреев в професията е свидетелство за неговата отдаденост и ангажираност. Той е роден лидер, който насърчава и своите колеги да реализират своя потенциал и получава голямо удовлетворение от това. Фокусът на Станислав е предоставянето на качествена услуга чрез ефективно управление на процеса на продажба или покупка на имот по начин, който надхвърля удовлетвореността на клиентите. Избирайки го за свой консултант, може да сте сигурни, че целият процес на продажба ще протече гладко и безпроблемно. Разгледайте цялото му портфолио тук!

Ивета Тодорова e един от опитните старши консултанти в офис LUXIMMO „Вишнева“ и сред най-разпознаваемите лица на агенцията на столичния пазар на имоти. Дама с вкус, стил и внимание към детайла, тя работи с отдаденост и истинска любов към професията си. Неспирно обогатява своето портфолио и подбира луксозни предложения на отлични локации в София. Разгледайте ги тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти