LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец декември 2021 година

LUXIMMO

05.01.2022

Ричард Бах казва, че всяка мечта ни е дадена, заедно със силата, необходима за нейното осъществяване. Започваме годината заредени не само с големи мечти и респективно сили за сбъдване им, но и с разум и стратегия за всеки един елемент от нашия план, с вяра и уважение към всеки безценен член на екипа ни, с благодарност към вашето безрезервно доверие и дар да бъдете наши клиенти. Ние сме лоялни и отдадени на единствената ни цел – да предоставяме най-добрата услуга в сферата на недвижимите имоти вече 15 години. Работим силно мотивирани и с ясен регламент, в който всички страни печелят. И нямаме търпение да ви представим колегите, които през празничния декември успяха да реализират най-много клиентски мечти. Брокери на последния месец на отминалата година са:

Йоана Донковска е мотивиран консултант, повече от доказал се през годините. Тя може да се похвали с множество дългогодишни клиенти, които избират нея, когато имат нужда от наистина качествено обслужване в сферата на недвижимите имоти. В работата си Йоана държи на коректност, лоялност отговорност към поетите ангажименти. Вижте всички нейни оферти тук!

Димитър Джибин е доказан лидер, който умело сплотява и води екипа си към нови висоти. Освен със завидните си управленски качества, той работи ефективно с клиенти и може да накара всеки да се влюби в красивия пирински край. Разгледайте цялото портфолио на Димитър тук!

Като мениджър и признат дългогодишен експерт в сферата на недвижимите имоти Юлита Гърбева заслужено получава титлата „Брокер на месеца“ за последния месец от 2021 година. Тя е един от най-големите специалисти в България в продажбите на имоти тип „ново строителство“ и притежава характер, който кара клиентите да се чувстват спокойно в нейната компания и да й доверят нуждите и желанията си в търсенето на нов дом. Вижте всички оферти на Юлита тук!

Константин Калъчев от офис „Витоша“ заема почетно място в класацията ни този месец. Той е безкомпромисен професионалист, който поддържа широка сфера на влияние и притежава завидно портфолио. Константин разполага с нужната експертиза и с лекота ще намери Вашия мечтан дом. Вижте всички оферти на Константин тук!

Високият брой продажби на Спасияна Жезанова се дължат не само на методиката и харизматичната ѝ личност, но и на адаптивността ѝ в променящия се пазар на имоти. Спасияна лесно заразява с любовта си към имотите, влага време и усилия, за да бъде сред водещите консултанти на агенцията и прекарва време в усъвършенстване на уменията си. Вижте всички нейни оферти тук!

Илияна Братованова е опитен специалист, който умело скъсява дистанцията между себе си и клиентите, благодарение на своя подход и отзивчивост. Високата ѝ мотивация и неспирно желание за усъвършенстване за пореден път ѝ спечели почетно място в класацията „Брокер на месеца“, а ние сме сигурни, че с настъпването на новата година стимулът ѝ няма да утихне, а даже напротив. Вижте всички оферти на Илияна тук!

Виолета Михайлова от офис Бургас затваря последната страница от 2021 година със сериозен брой сделки. За трети пореден месец тя печели място в класацията ни, като ѝ стискаме палци тенденцията да продължи и през новата година. Виолета е винаги готова да Ви изслуша и несъмнено ще открие Вашия мечтан имот. Вижте всички нейни оферти тук!

Юлиана Димитрова е отдаден консултант, който държи на ефективността при работа. Благодарение на тази си черта, както и на любовта си към красивите домове, Юлиана с лекота ще успее да открие точния дом за Вас. Решена е винаги да бъде максимално полезна на клиентите, които й се доверяват. Вижте всички оферти на Юлиана тук!

Високи нива на продажби за месец декември достигна и Кръстьо Бойчев, който е един от най-опитните консултанти в редиците на агенцията, успешно съчетаващ търговската и мениджърската позиция в офис „Източни“. Той е един от най-добрите ментори в семейството на LUXIMMO, като огромен брой от младите консултанти дължат на Кръстьо основните си познания за динамичната брокерска професия. В работата Кръстьо акцентира върху нуждите на клиента, доверието и коректните отношения. Разгледайте цялото му портфолио тук!

Райна Терзийска, която е един от първите брокери в агенцията ни, също имаше чудесен завършек на 2021. Брокер с безупречна репутация и еталон за предлагана най-висок клас услуга в сферата на сделките с луксозни имоти, Райна твърдо отстоява своето мото и вярва, че продажбата на имот е изкуство. Вижте всички оферти на Райна тук!

Не е изненада за никого, че Любин Чаков е брокерът с най-много спечелени месечни класации за 2021. През декември той завърши годината с 12 от 12 месеца, в които той беше сред отличените консултанти. Той продължава да предоставя неуморно най-висок клас обслужване на своите клиенти, а ние от LUXIMMO сме изключително благодарни да имаме такъв специалист в екипа си. Разгледайте цялото портфолио на Любин тук!

Николай Казаков е част от силния и утвърден екип на LUXIMMO на Южното Черноморие, а основният му приоритет е предлагането на качествени ваканционни имоти на български и чуждестранни купувачи. Той е мотивиран специалист, който държи на информираност и личен принос при обслужването на всеки един свой клиент. Разгледайте цялото му портфолио тук!

Публикуваната статия е превод/ преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с LUXIMMO, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти