LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец декември 2021 година

LUXIMMO

05.01.2022

Ричард Бах казва, че всяка мечта ни е дадена, заедно със силата, необходима за нейното осъществяване. Започваме годината заредени не само с големи мечти и респективно сили за сбъдване им, но и с разум и стратегия за всеки един елемент от нашия план, с вяра и уважение към всеки безценен член на екипа ни, с благодарност към вашето безрезервно доверие и дар да бъдете наши клиенти. Ние сме лоялни и отдадени на единствената ни цел – да предоставяме най-добрата услуга в сферата на недвижимите имоти вече 15 години. Работим силно мотивирани и с ясен регламент, в който всички страни печелят. И нямаме търпение да ви представим колегите, които през празничния декември успяха да реализират най-много клиентски мечти. Брокери на последния месец на отминалата година са:

Йоана Донковска е мотивиран консултант, повече от доказал се през годините. Тя може да се похвали с множество дългогодишни клиенти, които избират нея, когато имат нужда от наистина качествено обслужване в сферата на недвижимите имоти. В работата си Йоана държи на коректност, лоялност отговорност към поетите ангажименти. Вижте всички нейни оферти тук!

Димитър Джибин е доказан лидер, който умело сплотява и води екипа си към нови висоти. Освен със завидните си управленски качества, той работи ефективно с клиенти и може да накара всеки да се влюби в красивия пирински край. Разгледайте цялото портфолио на Димитър тук!

Като мениджър и признат дългогодишен експерт в сферата на недвижимите имоти Юлита Гърбева заслужено получава титлата „Брокер на месеца“ за последния месец от 2021 година. Тя е един от най-големите специалисти в България в продажбите на имоти тип „ново строителство“ и притежава характер, който кара клиентите да се чувстват спокойно в нейната компания и да й доверят нуждите и желанията си в търсенето на нов дом. Вижте всички оферти на Юлита тук!

Константин Калъчев от офис „Витоша“ заема почетно място в класацията ни този месец. Той е безкомпромисен професионалист, който поддържа широка сфера на влияние и притежава завидно портфолио. Константин разполага с нужната експертиза и с лекота ще намери Вашия мечтан дом. Вижте всички оферти на Константин тук!

Високият брой продажби на Спасияна Жезанова се дължат не само на методиката и харизматичната ѝ личност, но и на адаптивността ѝ в променящия се пазар на имоти. Спасияна лесно заразява с любовта си към имотите, влага време и усилия, за да бъде сред водещите консултанти на агенцията и прекарва време в усъвършенстване на уменията си. Вижте всички нейни оферти тук!

Илияна Братованова е опитен специалист, който умело скъсява дистанцията между себе си и клиентите, благодарение на своя подход и отзивчивост. Високата ѝ мотивация и неспирно желание за усъвършенстване за пореден път ѝ спечели почетно място в класацията „Брокер на месеца“, а ние сме сигурни, че с настъпването на новата година стимулът ѝ няма да утихне, а даже напротив. Вижте всички оферти на Илияна тук!

Виолета Михайлова от офис Бургас затваря последната страница от 2021 година със сериозен брой сделки. За трети пореден месец тя печели място в класацията ни, като ѝ стискаме палци тенденцията да продължи и през новата година. Виолета е винаги готова да Ви изслуша и несъмнено ще открие Вашия мечтан имот. Вижте всички нейни оферти тук!

Юлиана Димитрова е отдаден консултант, който държи на ефективността при работа. Благодарение на тази си черта, както и на любовта си към красивите домове, Юлиана с лекота ще успее да открие точния дом за Вас. Решена е винаги да бъде максимално полезна на клиентите, които й се доверяват. Вижте всички оферти на Юлиана тук!

Високи нива на продажби за месец декември достигна и Кръстьо Бойчев, който е един от най-опитните консултанти в редиците на агенцията, успешно съчетаващ търговската и мениджърската позиция в офис „Източни“. Той е един от най-добрите ментори в семейството на LUXIMMO, като огромен брой от младите консултанти дължат на Кръстьо основните си познания за динамичната брокерска професия. В работата Кръстьо акцентира върху нуждите на клиента, доверието и коректните отношения. Разгледайте цялото му портфолио тук!

Райна Терзийска, която е един от първите брокери в агенцията ни, също имаше чудесен завършек на 2021. Брокер с безупречна репутация и еталон за предлагана най-висок клас услуга в сферата на сделките с луксозни имоти, Райна твърдо отстоява своето мото и вярва, че продажбата на имот е изкуство. Вижте всички оферти на Райна тук!

Не е изненада за никого, че Любин Чаков е брокерът с най-много спечелени месечни класации за 2021. През декември той завърши годината с 12 от 12 месеца, в които той беше сред отличените консултанти. Той продължава да предоставя неуморно най-висок клас обслужване на своите клиенти, а ние от LUXIMMO сме изключително благодарни да имаме такъв специалист в екипа си. Разгледайте цялото портфолио на Любин тук!

Николай Казаков е част от силния и утвърден екип на LUXIMMO на Южното Черноморие, а основният му приоритет е предлагането на качествени ваканционни имоти на български и чуждестранни купувачи. Той е мотивиран специалист, който държи на информираност и личен принос при обслужването на всеки един свой клиент. Разгледайте цялото му портфолио тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти