LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец декември 2020

LUXIMMO

05.01.2021

Празничният декември не разочарова откъм търговски постижения, а тъкмо напротив - консултантите ни от цялата страна както винаги се посветиха на сбъдването на коледни желания, събраха хора и домове и доказаха, че добрите практики, отдадеността към професията и интелигентният подход към всеки казус неизменно се увенчават с успех.

Консултантите с най-висок оборот през декември са:

Диана Любенова не изненада никого, когато спечели приза за „Най-много сделки с бизнес имоти за 2020г.“ Тя се утвърди като първия човек, с когото много собственици на бизнеси се свързват, веднага щом решат да сменят своя офис. Тя е последователна във всичко, което върши, работи мотивирано и с финес, присъщ на дамите от екипа на Luximmo. Запознайте се с всички оферти от портфолиото на Диана тук!

Константин Калъчев спечели няколко отличия на Годишните награди на Luximmo за 2020г., сред които „Най-добро портфолио“ и „Най-голяма сделка“. Той е професионалист, който няма нужда от представяне, защото стотиците му доволни клиенти го препоръчват и заливат със суперлативи. Утвърдено име, опит и неподправено чувство за естетика, претворено в безукорна презентация на всеки имот. Разгледайте цялото портфолио на Константин Калъчев тук!

Спасияна Жезанова беше отличена като брокерът с „Най-творчески подход в работата с клиенти“ заради няколко случая през 2020 година, в които тя постигна почти невъзможното, за да затвори сделка и гарантира удовлетвореността на хората, които са й се доверили. Спасияна лесно заразява с любовта си към имотите, влага време и усилия, за да бъде сред водещите консултанти на агенцията и прекарва време в усъвършенстване на уменията си. Вижте всички нейни оферти тук!

Димитър Джибин е най-младият член от екипа ни получавал някога отличието „Мениджър на годината“. Неговият устрем към защитаването на лидерските позиции на Luximmo в продажбите на ваканционни имоти в Банско и региона е завиден и винаги се увенчава с успехи. Димитър непрестанно увеличава сферата си на влияние и ръководи екипа си с вдъхновение и ясна визия за бъдещето. Вижте всички негови оферти тук!

Ивета Тодорова е старши брокер и тийм лидер, който с удоволствие предава своите знания и умения на новите брокери в редиците на агенцията. Тя живее и работи, изповядвайки философията на Luximmo за стремеж към перфекционизъм, качество и безупречна естетика. Дама с разнородни интереси и богат кръгозор, тя успява да бъде отличен търговец и изявен посланик на идеята Luximmo. Вижте всички нейни оферти тук!

Светозар Димитров за поредна година грабна наградата „Най-много продажби на ваканционни имоти на Северно Черноморие за 2020г.“ на Годишните награди на Luximmo. Той завърши годината със силен декември, а богатият му опит му помага да бъде максимално полезен на всеки свой клиент. Разгледайте цялото портфолио на Светозар тук!

Деница Красенова е дебютант в класацията за Брокер на месеца, но елегантната дама от офиса ни във Варна дава сериозна заявка за често присъствие сред най-изявените търговци на Luximmo. Портфолиото й е разнообразно и включва просторна къща в местността „Траката“ и панорамен тристаен апартамент в Балчик. Вижте всички оферти на Деница тук!

Ева Джибина също приключи годината с впечатляващ резултат. Тя вече е наложено име на пазара на ваканционни имоти в Банско и региона, обича професията си и й личи. Имотите са голяма страст за цялото й семейство и тя не спира да доказва своите неоспорими качества на търговец. Запознайте се с цялото й портфолио тук!

Ралица Емилова е едно от новите лица в офиса ни в Пловдив, което бързо набра скорост и впечатли важни клиенти за агенцията със своите ентусиазъм и огромно желание за работа. В портфолиото й намират място просторни дизайнерски жилища и модерни комплекси ново строителство. Може да видите всички оферти на Ралица тук!

Паолина Желязкова поддържа високи нива на продажби. След спечелването на отличието за „Най-добър нов брокер за 2019г“ тя не намали темпото, а точно обратното – набра още по-голяма скорост и натрупа ценен опит. Паолина носи в себе си ентусиазъм и огромно желние за работа, които печелят клиенти и инвеститори, които вярват в нейните способности. Разгледайте цялото й портфолио тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти