LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец август 2021

LUXIMMO

02.09.2021

Стив Джобс казва, че твоята работа ще запълни голяма част от живота ти и единственият начин да бъдеш наистина доволен е да правиш това, което смяташ за велико дело.

Е, ние безспорно обожаваме нашата работа, смятаме, че намирането на домове за нашите клиенти е велико и красиво дело, и всичко това проличава в абсолютно рекордния ни месец август. И ако все още мислите, че пазарът не е поне толкова горещ, колкото отминаващото лято, то явно тепърва предстои да се включите в него. Бележим рекордна активност във всички градове и ваканционни точки, а колегите, които надминават в пъти набелязаните годишни цели са:

Яна Янчева е доказан лидер с нестихващо желание за успех. И през август си заслужи място в класацията още през първата половина на месеца. Любезността и професионалното й отношение водят всеки клиент до мечтаното жилище. Вижте всички нейни оферти тук!

Цветина Дачевска-Вукич работи усърдно и последователно и клиентите й оценяват това. В портфолиото й ще откриете едни от най-впечатляващите къщи във Варна и региона. Запознайте се с всички нейни оферти тук!

Диана Любенова този месец реализира изключителна сделка, която й осигури място в тазмесечната класация. В професионален план е амбициозна дама, която отделя голямо внимание на детайлите и работи с желание и вдъхновение. Разгледайте всички нейни оферти тук!

Паолина Желязкова е бързо прогресираща личност, а уменията и за работа в екип спомагат за успеха на целия офис Банско. Познава изключително добре района и е винаги в готовност да Ви разведе из красивото планинско градче, за да намерите подходящия за Вас имот. Вижте всички нейни оферти тук!

Опитен консултант като Милена Ралчева няма как да не заеме своето достойно място в класацията за Брокер на месеца. За нея на преден план винаги е клиентът. С внимание към детайлите, винаги ще Ви изслуша и несъмнено ще открие Вашия имот. Вижте цялото й портфолио тук!

Още един амбициозен и проспериращ консултант от офис Бургас е Николай Казаков. Имотите с прекрасна морска панорама, които ще откриете в портфолиото му, пленяват клиентите, а той от своя страна е готов да отговори на всеки въпрос и да улесни максимално процеса по придобиване на жилище. Вижте всички негови оферти тук!

Йоана Донковска е млада, енергична и изключително мотивирана. С лекота постига огромни успехи и достойно защитава името на компанията. Разполага с богато портфoлио от имоти, предимно ново строителство, и е изтъкнат специалист в работата с клиенти и инвеститори. Запознайте се с всички нейни оферти тук!

Илияна Братованова е отговорен консултант по продажбите на един от най-забележителни жилищни комплекси в столицата Paradise Place в кв.“Кръстова вада“. Изключително отзивчива и винаги усмихната, тя работи с голямо удоволствие, гради сфера на влияние и си печели верни клиенти, които й се доверяват многократно. Вижте всички нейни оферти тук!

Красимир Йорданов е важна част от екипа ни в офис Варна. Той е завършен специалист в продажбите на премиум имоти, работи еднакво добре с инвеститори, клиенти и партньори и си поставя високи цели всеки месец. Разгледайте цялото му портфолио тук!

Ева Джибина винаги подхожда с усмивка и позитивизъм към всеки клиент, който й се довери, предлага му разнообразни имоти, запознава го с пазарните условия и разбира се приключва сделката с нужния професионализъм. Разгледайте цялото й портфолио тук!

Димитър Джибин е перфектен пример какъв трябва да бъде един офис мениджър. Неговите лидерски качества стимулират, сплотяват и водят екипа все по високо по стълбата на успеха. Но той с голямо удоволствие работи и директно с клиенти по всеки техен имотен казус. Разгледайте цялото портфолио на Димитър тук!

Христо Вълчев е един от най-опитните ни консултанти по Южното Черноморие. За него най-важно е клиентът да остане доволен и поради този факт често отделя от личното си време в името на успешно реализираната сделка. Запознайте се с всички негови оферти тук!

Камен Славов е един от брокерите на офис Варна с постоянно висок оборот. Проспериращ млад специалист, с изключителни умения да изслушва нуждите на всеки клиент. Професионалното и коректно отношение са водещи в работата му. Разгледайте цялото му портфолио тук!

Инж. Христо Робев е едно от последните попълнения на офис Бургас. Млад, образован и с големи амбиции за успех, той не допуска компромис с качеството на работа си и трупа опит в обслужването както на български, така и на чуждестранни клиенти. Вижте всички негови оферти тук!

Светозар Димитров и този месец реализира значителен оборот от сделки по цялото ни Северно Черноморие. Нестихващата му жажда за развитие и успех не остават незабелязани от клиенти и партньори и това му печели допълнително доверие. Запознайте се с всички негови оферти тук!

Любин Чаков е магнит за успешни сделки. Той за пореден месец доказва, че не бива да се допуска компромис във нито едно отношение, ставайки въпрос за работа. Изключително отговорен, търпелив и мотивиран за постигане на все по-високи резултати. Разгледайте цялото му портфолио тук!

Деница Красенова демонстрира огромно желание и потенциал да усвои всяка една тънкост на професията. В портфолиото й може да откриете тих и спокоен имот с гледка към прекрасното Черно море, а за клиентите, които предпочитат динамиката, има богат избор от домове в приятна градска атмосфера. Вижте цялото й портфолио тук!

Теодора Иванова е представител на морския ни офис в Бургас и този месец не направи компромис с принципите си за коректно отношение към клиента. Портфолиото й съдържа предимно имоти ново строителство, сред които и сградата Corner home. Запознайте се с всички нейни оферти тук!

Мариана Христова е изключително любезна, позитивна и отзивчива дама. За нея винаги на преден план е да остави у всеки клиент чувството на удовлетвореност и разбиране. Професионализмът й е нейният ключ към успеха. Вижте цялото й портфолио тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти