LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец април 2022 година

LUXIMMO

03.05.2022

Април – месец на екипни усилия, месец на откриване на нови офиси, месец на милионни сделки! Всеки един от консултантите в екипа ни е заслужил своето място, а безупречният им професионализъм, стотиците препоръки и доверието на клиентите са наистина най-яркото доказателство за добре свършена работа. Ще продължаваме да задаваме стандартите в обслужването, ще селектираме, ще улесняваме изборите Ви и ще се уверим ключовете за точното жилище да попаднат в ръката Ви!

Гордеем се с екипа, който сме изградили, а консултантите, които се отличиха с най-високи търговски постижения са:

Най-голямата продажба този месец е на Филип Беличенов от Офис „Източни“. Той успя да реализира милионна сделка за изумителен ваканционен имот! Филип е всеотдаен към работата си, а ентусиазмът и готовността да отговори на очакванията на всеки клиент му гарантират много успешни сделки. Филип е доказан специалист, който се стреми към информираност, за да бъде максимално полезен на хората, които му се доверяват. Запознайте се с всички негови оферти тук!

Константин Калъчев е професионалист, чиято отдаденост винаги води до отлични резултати. Константин разполага с богата експертиза и е винаги готов да оправдае доверието Ви, оставяйки траен спомен със своя професионализъм, информираност и усмивка. Специалист, който винаги е високо ценен от своите клиенти. Запознайте се с цялото портфолио на Константин тук!

Илияна Братованова е от хората, които успяват да скъсят дистанцията между себе си и клиентите почти мигновено, защото подхождат със заразяваща енергия към всяка задача. А когато задачата изисква от нея да намери точния дом за своя клиент, Илияна мобилизира всички свои знания и умения в постигането ѝ, без значение от ситуацията и обстоятелствата. Разгледайте цялото й портфолио тук!

Като специалист в продажбите на имоти в най-високия сегмент на пазара, Елена Виденова заслужено получава титлата „Брокер на месеца“ за април. Елена е безупречен професионалист, който подхожда креативно към всеки казус и прилага отлични комуникативни умения, за да могат клиентите ѝ да получат професионално обслужване през целия етап на сделката. Вижте цялото портфолио на Елена Виденова тук!

Христо Робев притежава огромна доза амбиция и енергичност, която и този месец му спечели място в класацията „Брокер на месеца“. Христо умее да намери перфектния имот за всеки свой клиент, спестявайки му време и пари. Той е консултант, който с удоволствие ще бъде с Вас от самото начало до самия край на процеса по придобиването на нов имот. Запознайте се с цялото портфолио на Христо Робев тук!

Спасияна Жезанова печели място в месечната ни класация благодарение на своето постоянство, мотивация и търпение в работата си. В качеството си на консултант, Спасияна познава отлично имотния пазар в София, което ѝ позволява да поддържа множество дългогодишни партньорства, да удовлетворява всяко едно желание на клиентите си, и успешно да надгражда своите успехи. Запознайте се с цялото ѝ портфолио тук!

Йоана Донковска от офис „Вишнева“ бележи силен април, като спечели доверието на клиентите си със своята откритост, лоялност и точност в комуникацията. Може да разчитате на Йоана, когато имате нужда от задълбочена консултация и защита на интересите Ви при вземането на всяко важно решение, свързано с имоти и безпроблемно затваряне на сделка. Запознайте се с портфолиото на Йоана тук!

Постоянството на Любин Чаков е несравнимо! Ежедневно защитаващ престижа на тази нелека професия и обслужващ всеки клиент с внимание и лично отношение, Любин е абсолютен професионалист, който борави с богата експертиза и адаптивност, за да намери точния имот за Вас. Запознайте се с цялото портфолио на Любин Чаков тук!

Яна Янчева е сред водещите консултанти на агенцията. Тя е отдаден брокер, който е воден от амбицията, постоянството и неспирния стремеж за обогатяване на професионалните си качества. Най-вече Яна се отличава с отлични комуникационни умения и чувството на доверие, което винаги успява да изгради у всеки един клиент. Вижте всички нейни оферти тук!

Паолина Желязкова е част от силния и утвърден екип на Luximmo в Банско, който се справя повече от отлично този месец. Основният приоритет на Паолина е предлагането на качествени ваканционни имоти на български и чуждестранни купувачи. Тя е мотивиран специалист, който държи на информираност и личен принос при обслужването на всеки свой клиент. Запознайте се с цялото портфолио на Паолина тук!

Христо Вълчев за пореден път доказва, че целенасочените усилия за професионално и личностно развитие винаги се отплащат. Христо си заслужи място в класацията този месец с реализирането на голям брой сделки за ваканционни имоти. В негово лице ще откриете верен посредник, зареден с търпение към всички Ваши въпроси и амбиция да помогне в откриването на точния имот за Вашите нужди. Вижте всички негови оферти тук!

Николай Казаков разполага с портфолио, в което ще откриете имоти в най-предпочитаните курорти по Южното Черноморие, сред които Несебър, Свети Влас и Слънчев бряг. Той има солиден опит в консултирането на клиенти, които желаят да придобият втори дом край морето и подхожда с внимание към всяко търсене. Вижте всички негови оферти тук!

Поредният представител от офиса ни в Бургас е Станислав Андреев, който печели клиентското доверие и високите оценки благодарение на своята отдаденост и дисциплина. Станислав дължи успеха си не само на своята стриктност, но и на индивидуалния си подход към всеки клиент. Благодарение на обичта си към красотата на Северното Черноморие и към професията си, той е винаги готов да предостави навременна информация и да защити интересите на клиентите си. Вижте всички оферти на Станислав тук!

И този месец отлични резултати бележи Димитър Джибин, който е едно от най-разпознаваемите лица в сферата на недвижимите имоти в района на Банско. Димитър е експерт, който подхожда внимателно и обстойно към нуждите на всеки свой клиент, консултира го подробно и подбира предложения, които да отговарят на неговите изисквания. Разгледайте цялото портфолио на Димитър тук!

И през този месец високите обороти на офис „Витоша“ са факт, а усърдната работа на Диана Любенова със сигурност е допринесла за това. Диана е консултант, с когото много собственици на бизнеси се свързват, веднага щом решат да сменят своя офис. Тя е последователна, мотивирана и работи с финес, присъщ на дамите от екипа на Luximmo. Избирайки Диана за Ваш консултант, тя ще даде всичко от себе си, за да намери най-подходящия дом за Вас и тези, които обичате. Разгледайте цялото портфолио на Диана тук!

Зададеното високо темпо от Теодора Моллова за втори пореден месец ѝ спечелва място в месечната ни класация. Теодора е млад експерт, бързо адаптиращ се към динамиката на имотния пазар и демонстриращ отлично ниво на обслужване. В работата си залага на прецизност, последователност и отличното презентиране на първокласните имоти от нейното портфолио. Разгледайте ги тук!

Стремежът за информираност на Ивайло Бозаджиев е основата, върху която той гради успеха си. Ивайло лесно печели доверието на клиентите си с позитивна енергия, трудолюбие и разбиране, като превръща откриването на точния имот за всеки клиент в своя лична мисия. Вижте всички оферти от портфолиото на Ивайло тук!

Магдалена Джибина също успя да извлече максимума от месеца и заслужено спечелва място в класацията „Брокер на месеца“. Магдалена е напълно запозната с местния пазар и бързо ориентира в ситуацията купувачи, продавачи и инвеститори. Доверявайки се на Магдалена, получавате гарант за това, че Вашето искане за имот ще бъде удовлетворено в най-кратък срок. Вижте всички оферти на Магдалена тук!

Стефан Филаретов е горд представител на офис „Видин“ и е най-разпознаваемото лице на пазара на луксозни имоти в северозапада. Стефан работи неуморно за налагането на бранда в района на Видин и предоставя коректност, експертиза и ниво на професионализъм, което не остава незабелязано от клиентите. Несъмнено Стефан е човекът, към когото да се обърнете, когато търсите жилище в дунавския град или региона. Вижте всички негови оферти тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти