LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец април 2024

LUXIMMO

30.04.2024

„Благодарим за коректното и компетентно отношение, както и за свършената със скоростта на светлината работа.“

„Благодаря за възможността да използваме професионалните съвети и невероятното отношение на брокер като Вас.“

„Доверете й се без резерва.“

Това са само част от препоръките на клиенти, които са работили с консултантите на LUXIMMO, и несъмнено най-важната награда за упорития им труд. Когато четем подобни отзиви, знаем, че това, което правим има смисъл и се вдъхновяваме да предлагаме все по-добра услуга, за да си заслужим още по-горещи препоръки.

Защото всеки отлично обслужен клиент мигновено се превръща в посланик на идеята LUXIMMO и сме горди, че има стотици хора, които я разпространяват. Благодарим! За нас чест и отговорност!

А най-добрите наши консултанти през април бяха:

Има редица причини, поради които пазарът на имоти на Дубай е търсена дестинация за инвестиция или собствено ползване, и Паула Младенова отлично знае това. С успешно интегриран подход и стратегия, който ѝ позволява да работи с набор от инвеститори на местно ниво, Паула разполага с нужните инструменти, за да направи процесът на всяка покупко-продажба да протече безпроблемно. Разгледайте портфолиото ѝ тук!

Стремежът към постоянен успех е това, което позволява на Яна Янчева непрекъснато да фигурира в месечните ни класации, поддържайки най-високо качество на предлаганата от нея услуга. Усърден, фокусиран и отдаден на професията си консултант, Яна полага значителни грижи, за да помогне на клиентите си да се подготвят за следващото голямо решение в живота си. Разгледайте всички оферти на Яна Янчева тук!

Юлиана Димитрова въплъщава в себе си есенцията на LUXIMMO – професионализъм, елегантност, финес! Тя съчетава ролята на мениджър на офис „Източни“ с ролята на уважаван консултант с огромна сфера на влияние в столицата. Работи ефективно, коректно и винаги с вдъхновение, а високите й резултати са пример за постоянство и отдаденост в работата. Вижте всички нейни оферти тук!

Александра Тюркмен познава пазара на имоти в столицата в детайли и често прилага нестандартни подходи, за да завърши успешно всяка поверена й сделка. Обогатява портфолиото си регулярно с изключителни предложения в София и работи с вдъхновение и пълна отдаденост към нелеката консултантска професия. Свържете се с нея, ако искате да работите с мотивиран млад специалист! Запознайте се с цялото й портфолио тук!

С изключителни резултати всеки месец, Любин Чаков си е изградил репутация на отличен консултант с уникална способност да се ориентира в сложни транзакции, да договаря изгодни сделки и да предоставя стратегически съвети. Неговите клиенти ценят професионализма му, почтеността и безупречната му работна етика и не се колебаят да препоръчат услугите му. Вижте цялото портфолио на Любин Чаков тук!

Любовта на Илияна Руменова към града под тепетата и качествените му имоти се отразява в постигнатите от нея търговски резултати и този месец. Тя печели почетно място в класацията ни, благодарение на своята постоянна информираност за настоящите пазарни тенденции, бизнес експертиза и ненадминато ниво на обслужване. Илияна определено е консултантът, към когото можете да се обърнете за допълнителна информация, обосновано мнение или приятелски съвет. Запознайте се с цялото ѝ портфолио тук!

Йоана Манева вярва, че нейните изключителни резултати са продукт както на страстта ѝ към професията, така и на умението й за водене на преговори, което често се оказва един от решаващите фактори за постигане на максимална продажна цена. Йоана разполага с широка мрежа от контакти, която е изградила и поддържа благодарение на своята отдаденост в работата и увереност в процеса на всяка покупко-продажба, което кара клиентите й да я потърсят отново и отново. Разгледайте портфолиото ѝ тук!

Позитивен и целенасочен консултант, който се отличава с постигането на винаги възможно най-добрите резултати, е Юлита Гърбева. Клиентите ѝ се доверяват заради нейния индивидуален подход, компетентно мнение и приятелско отношение. Тя вярва, че редовната комуникация и навременната обратна връзка през целия процес са важни аспекти в сделките с недвижими имоти и за старае винаги да е насреща при възникнал въпрос или неяснота. Вижте портфолиото на Юлита Гърбева тук!

Специално отношение към всеки клиент и изключителни умения за водене на преговори са два от факторите, които допринасят за успеха на Виолета Михайлова, която за пореден месец е част от класацията „Брокер на месеца“. Абсолютен професионалист със способност да мисли извън рамката, Виолета се гордее с това, че винаги разпознава нуждите на клиентите си и играе важна роля за завършването на важните за тях сделки. Вижте портфолиото ѝ тук!

Един от нашите най-опитни консултанти, Димитър Джибин, отново не остави съмнение в своето лидерство и професионализъм. С дисциплиниран подход и непоколебим ентусиазъм, Димитър се ангажира да предоставя първокласни услуги, като неуморно защитава интересите на своите клиенти, които от своя страна не се колебаят да го препоръчват многократно. Вижте портфолиото му тук!

Неведнъж реализирал имоти, с които други брокери са изпитвали затруднения, Камен Славов е наложил името си сред най-реномираните консултанти в региона на Варна. Освен предоставянето на надеждна информация и последователни насоки, Камен прилага проста формула за постигане на рекордни резултати - предоставяне на изключително обслужване и създаване на дългосрочни взаимоотношения. Разгледайте всички оферти от портфолиото му тук!

Иван Атанасов този месец се утвърди като един от най-добрите търговци в офис “Източни”. Той е уважаван специалист, който познава в детайли имотния пазар в столицата, поддържа множество дългогодишни партньорства с водещи инвеститори и е виден пример за опитен брокер. В работата си залага на последователност и спазване на високите фирмени стандарти на LUXIMMO GROUP. Вижте всички негови оферти тук!

Мартин Стоянов притежава заразителен ентусиазъм и задълбочени познания за пазара на имоти в морската столица. Характерните професионални черти на Мартин са внимателно планиране, съчетано с обширни знания и опит в областта на продажбите и пълна отдаденост към първокласното обслужване на всеки един клиенти. Разгледайте портфолиото на Мартин Стоянов тук!

Светозар Димитров е консултант с винаги професионален подход към всеки сложен имотен казус. Той се радва на постоянните предизвикателства, които професията му поднася, отличава се е с изключителните си комуникационни умения и истинска грижа за своите клиенти, като отделя време, за да разбере техните специфични нужди. Избирайки Светозар за Ваш консултант, се доверявате на човек, който ще работи неуморно, за да надмине Вашите очаквания. Разгледайте портфолиото му тук!

Ивета Тодорова не губи време, моменти или възможности, и този месец не е изключение. С неспирен стремеж и енергия за постигане на най-добри резултати, Ивета разполага с обширна експертиза за столичния пазар на недвижими имоти и безкрайна страст към професията си, които използва, за да насочи клиентите си към успешната за тях сделка. Запознайте се с портфолиото ѝ тук!

Офис Бургас в класацията ни този месец се представя от Екатерина Зафирова. Тя твърдо вярва, че истински добрата услуга се постига чрез качество, а не количество. Фокусирана е върху създаването на силна връзка с клиентите си, работи в сътрудничество както с купувача, така и с продавача, което прави процеса на покупко-продажбата ефективен и за двете страни. Запознайте се с портфолиото на Екатерина Зафирова тук!

Перфектно планиране и сигурност по време на всеки етап от сделката са нещата, които може да очаквате от Мариана Стефанова, която за пореден месец печели място в класацията „Брокер на месеца“. От момента в който се запознаете с нея, ще бъдете информирани и в течение с всяка стъпка, която се предприема, за да постигнете успех в покупко-продажбата на недвижим имот. Мариана е дипломатична личност, комуникира ефективно и винаги действа последователно и организирано. Разгледайте портфолиото ѝ тук!

Красимира Апостолова е пример за устойчиво високи обороти в продажбите. Тя работи отлично с едни от най-утвърдените строително-инвестиционни компании в София и в портфолиото й ще откриете впечатляващи предложения от модерни затворени комплекси. Красиира дърви на прозрачност в отношенията си с клиентите и подхожда с увереност към всеки заплетен имотен казус. Запознайте се с всички нейни оферти тук!

Неуморният труд на Филип Николов му отрежда място сред най-добрите брокери за изминалия месец. Филип е всеотдаен професионалист, който има не само познания в сферата на недвижимите имоти, но и талант да превръща сложния процес на покупко-продажбата в гладко и приятно пътуване, внасяйки спокойствие по време на целия процес. Запознайте се с портфолиото му тук!

Ивайло Бозаджиев, който е част от силния и утвърден екип на LUXIMMO Пловдив, пожъна завиден успех в продажбите през април. Ивайло работи на високи обороти, залага на търпението и вниманието към детайла, в следствие на което печели доверие, оставяйки траен спомен и добри впечатления със своята енергичност, професионализъм и безкомпромисна етика. Вижте портфолиото на Ивайло Бозаджиев тук!

Лили Христова е едно от разпознаваемите лица на пазара на имоти в Пловдив. Тя работи ефективно както с оферти ново строителство, така и със завършени апартаменти и къщи на отлични локации в града под тепетата. Лили е последователна и търпелива и държи на пълната документална изрядност на всяка поверена й сделка. Запознайте се с цялото й портфолио тук!

Стефан Филаретов и този месец си осигурява място в класацията „Брокер на месеца“. Той печели клиентското доверие и високи оценки благодарение на своята отдаденост и дисциплина, често залага на стратегическо мислене и бързо се ориентира с прецизност в сложните сделки. Всичко това, съчетано с харизмата, която притежава, го утвърждава като доверен консултант, готов да осъществи мечтите на своите клиенти. Разгледайте портфолиото му тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти