LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец април 2021г.

Отминалите празнични дни ни подариха много споделени мигове със семействата и приятелите ни, както и време, за да осмислим причините за възходящия имотен пазар, който се случва през тази сложна година.

Генералната промяна в начина ни на живот ни провокира да търсим все по-просторни и красиви домове за Вас и семействата Ви, а топлото време – да открием и мечтаните втори домове, извън пределите на големите градове. Тук може да прочетете анализа на Изпълнителния директор на LUXIMMO - Невена Стоянова за нашите партньори във високия сегмент BARNES, който дава много от отговорите на въпросите за възхода на пазара, както и за историята на луксозния сектор.

Нашият кредитен посредник SUPER CREDIT, както и официалната статистика на БНБ: вижте тук, отчитат ръст на отпуснатите кредити, а банките продължават да предоставят рекордно добри за купувачите условия по ипотечното финансиране.

Продължава и тенденцията за все по-висок клас ново строителство, по-висококачествени материали и технологии, за които може да прочетете в интервюто на Президента на BARNES Никола Стоянов тук.

Комбинацията от тези благоприятни условия на пазара на имоти, упоритата и постоянна работа на креативния ни отдел реклама и маркетинг, и опитността на нашите отлично подготвени брокери, юристи и финансов отдел, ни позволиха да намерим домове и убежища за финансите на толкова много доволни клиенти през последния месец. Благодарни и все по-амбициозни се устремяваме към предстоящия летен сезон, в който традиционно най-търсени ще бъдат къщите.

Брокери на месец април са:

Христо Вълчев е консултантът, към когото да се обърнете, ако търсите летен дом в някой от най-престижните комплекси на Южното Черноморие като Belle Epoque Beach Residence в Лозенец, Свети Йоан на плаж „Каваци“ или Sozopolis на нос „Колокита“. Христо познава пазара и района и ще Ви съдейства бързо и ефективно, за да се насладите на на топлите месеци в свой собствен дом край вълните. Запознайте се с цялото му портфолио тук.

Диана Любенова всеки месец реализира изключително високи резултати, а целта й е да ги подобрява регулярно и да печели доверието на все повече клиенти. С много години опит зад гърба си, Диана успява бързо да разчете какъв имот би удовлетворил дадено търсене и инвестира време и усилия в бързото му откриване. Може да разчитате на нейните услуги, когато търсите както жилищен, така и бизнес имот. Вижте всички оферти на Диана тук.

Камен Славов може да Ви предложи изумителни имоти за продажба и под наем във Варна и близките курорти. Той работи вдъхновено, мотивирано и целенасочено и цени времето на клиентите си. Винаги поставя на първо място техните нужди и желания, а те не се колебаят да го препоръчат. Вижте всички оферти от портфолиото на Камен тук.

Любин Чаков е пример за постоянство, неуморност и целенасоченост. Той обича професията си изключително много, не пести време и усилия в името на успешно завършената сделка и със сигурно бързо ще спечели симпатиите Ви. Професионализъм и ясен фокус на действие винаги водят до завидни резултати и Любин знае това. Запознайте се с цялото му портфолио тук.

Светозар Димитров множество пъти е носител на наградата за „Най-голям брой продажби на ваканционни имоти на Северно Черноморие“ и е твърдо решен да защити титлата си и през 2021 година. Той обслужва както български, така и чуждестранни клиенти, запознава ги с неподправената красота на района на Варна и бързо печели доверието им. Вижте всички оферти на Светозар тук.

Пепи Куцарова е консултант с опит и богато портфолио. Сред нейните оферти ще откриете прекрасна бутикова къща в близост до Слънчев бряг, апартаменти на първа линия в Свети Влас и разкошни имоти по цялото Южно Черноморие. Разгледайте цялото ѝ портфолио тук.

Яна Янчева е доказателство, че любовта към професията я превръща в занимание, което носи удовлетворение и мотивира неспирно. В нейното портфолио ще откриете качествени проекти ново строителство както в столицата, така и в големите ни курорти. Тя познава в детайли пазарът както на градски, така и на ваканционни жилища и може да Ви съдейства в покупката на какъвто и да било имот. Вижте всички нейни оферти тук.

Юлита Гърбева вече няколко месеца е начело на офис Luximmo „Вишнева“ и успява да бъде както вдъхновяващ мениджър, така и отличен търговец. Търпение, усет към детайла, професионализъм от най-високо ниво е това, което Юлита винаги предлага на своите клиенти. Запознайте се с цялото ѝ портфолио тук.

Николай Казаков разполага с портфолио, в което ще откриете имоти в най-предпочитаните курорти по Южното Черноморие, сред които Несебър, Свети Влас и Слънчев бряг. Той има солиден опит в консултирането на клиенти, които желаят да придобият втори дом край морето и подхожда с внимание към всяко търсене. Разгледайте портфолиото му тук.

Аделина Матеева е една от дамите в екипа на Luximmo, които ще Ви очароват със своята елегантност, добър вкус и безкомпромисен професионализъм. В нейното портфолио Ви очакват едни от най-добрите имоти във Варна, разгледайте ги тук.

Константин Калъчев е ярко доказателство, че изграденото добро име на професионалист е безценен актив. Той е част от Luximmo Finest Estates от самото създаване на компанията, поддържа широка сфера на влияние и служи за пример на всеки новоприсъединил се към компанията консултант. В портфолиото му са едни от най-луксозните домове, предлагани от Luximmo. Може да се запознаете с тях тук.

Паолина Желязкова е разпознаваемо лице на пазара на недвижими имоти в Банско и региона. Дори след края на ски сезона курортът има много какво да предложи и Паолина с радост ще Ви съдейства в откриването на Вашия нов дом в близост до планината. Къща с двор или компактно жилище в близост до ски пистите – портфолиото на Luximmo в най-посещавания ски курорт на Балканите ще Ви предложи точно това, от което имате нужда. Разгледайте всички оферти от портфолиото на Паолина тук.

Спасияна Жезанова е консултант, който печели клиентите си с неизчерпаемия ентусиазъм, който излъчва. Тя е енергична личност, която се стреми към високи цели, практикува професията си с голяма любов и винаги работи в полза на клиента. Може да видите всички нейни оферти тук.

Красимир Георгиев е дългогодишен член в екипа на офис „Цар Асен“, разполага с богат опит и доказан професионализъм. Ще ви консултира безупречно ако търсите наем в столицата. Разгледайте цялото портфолио на Красимир тук.

Лидия Вълкова отбеляза високи търговски постижения през април и обогати портфолиото си с атрактивни оферти в столицата. Сред нейните предложения ще откриете качествени комплекси ново строителство в търсени квартали като Кръстова вада и Манастирски ливади, както и впечатляваща пететажна сграда в идеалния център на София. разгледайте цялото портфолио на Лидия тук.

Мариана Стефанова е много отдаден професионалист, тя отделя изключително внимание на презентацията на своите имоти, защото е и фотограф с опит. Тя работи последователно, отговаря подробно на въпроси и спестя време, усилия и пари на своите клиенти. Вижте всички нейни оферти тук.

Настоящата статия е авторска и правата върху нейното разпространение принадлежат на нейния автор. Всички снимки, текстове, видео клипове, графични материали и банери в тази статия са собственост на автора и са защитени по закона за авторското право на Република България. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с автора, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти