LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец април 2020

LUXIMMO

05.05.2020

Месец април беше уравнение с много неизвестни, което екипът ни успя да реши по неочаквано добър начин. Изпитанието, през което преминаваме заедно, се превърна в мощен катализатор за промени в имотния сектор. В много кратък интервал успяхме да реорганизираме дейността на компанията по един адекватен на времето си начин и да действаме още по-задружно и мотивирано отвсякога. С благодарност и гордост ви представяме колегите, които успяха да получат титлата Брокер на месеца в един исторически месец, а вие спазвайте социална дистанция, за да опазим заедно постигнато през последните седмици.

Всичко ще бъде наред!

Йоана Донковска не позволи извънредното положение да попречи на плановете й да продължава да обслужва своите клиенти по най-добрия възможен начин. Мотивирана, информирана и работеща с вдъхновение, тя успя да затвърди позициите си на един от най-разпознаваемите млади специалисти в агенцията. Вижте цялото й портфолио тук!

Лидия Вълкова от офис Театър „Иван Вазов“ има изключително разнообразно портфолио, което успява да заинтригува и най-взискателните клиенти на Luximmo. Лидия е елегантна дама и безкомромисен професионалист, който бързо се адаптира към променените условия на работа и успя да постигне значителни търговски резултати. Запознайте се с всички нейни оферти тук!

Кръстьо Бойчев съчетава управлението на офис Luximmo „Източни“ с високи нива на продажби. Един от най-опитните консултанти в редиците на агенцията, който преминава през втора икономическа криза в кариерата си и има натрупаните знания и умения, които му позволяват да консултира експертно всички свои клиенти в настоящата динамично променяща се ситуация. Разгледайте цялото му портфолио тук!

Милена Ралчева печели своите клиенти с личното си отношение към техните нужди и желания. Тя умее да адаптира стила си на работа според условията, трупа експертиза и опит, справяйки се със заплетени казуси и винаги защитава умело интересите на хората, които са й се доверили. Запознайте се с всички нейни оферти тук!

Диана Любенова за пореден месец е гордостта на офис Luximmo “Витоша”. Въпреки че специалността й са бизнес имотите, тя има и голямо портфолио от луксозни жилища с двор под наем, които са особено високи търсени във времето на социално дистанциране. Диана освен добър консултант е и лъчезарна личност, което прави работата с нея приятна и безпроблемна. Вижте всички нейни оферти тук!

Яна Янчева е настоящия носител на титлата „Брокер на годината“ и за професионалист като нея извънредното положение не е оправдание за незадаволителни резултати. Яна управлява продажбите в няколко големи сгради ново строителство в столицата, работи с голям брой от чуждестранните клиенти на Luximmo и винаги служи за пример на младите брокери в екипа на агенцията. Разгледайте всички нейни оферти тук!

Димитър Джибин работеше в изключително предизвикателна ситуация, тъй като Банско и районът бяха дълго време под карантина, но професионализъм се доказва в точно такива обстоятелства. Той консултира както българи, които искат да инвестират във ваканционен имот, така и чужденци, които са запленени от красотата на пиринския край и искат да го превърнат в свой дом. Вижте цялото портфолио на Димитър Джибин тук!

Юлиана Димитрова е абсолютно Luximmo вдъхновение. Стилната дама въплъщава в себе си всички ценности на компанията – безкомпромисен професионализъм и отношение към естетиката, красотата и качествения живот. Тя е част от агенцията вече 3 години и съвсем заслужено извоюва своето място сред най-добрите консултанти на Luximmo. Разгледайте цялото й портфолио тук!

Стефан Филаретов се присъединява към екипа на Luximmo още при самото създаване на компанията и вече 13 години работи за налагането й като разпознаваем бранд в района на Видин. Той оглавява екипа ни в дунавския град и поддържа високи нива на продажби дори в ситуация на извънредно положение и бързо променящи се тенденции на пазара. Вижте цялото му портфолио тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти