LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец октомври 2019

LUXIMMO

01.11.2019

Хубавото време през октомври се отрази благоприятно на работата на всички в Luximmo. Консултантите ни провеждаха огледите си с удоволствие, а клиентите имаха възможността да видят бъдещите си домове в най-добрата им светлина – облени от слънце. Новото строителство също привличаше купувачи, които бързаха да се възползват от най-добрите условия в началния етап на новите проекти и резервираха своите жилища при най-добри цени. Всичко това доведе до високи резултати и голяма борба за попадане в класацията „Брокер на месеца“, но все пак шампионите на октомври са:

Ивета Тодорова се завърна триумфално след отпуск по майчинство и още първия месец реализира завиден брой продажби в комплекс, пуснат премиерно на пазара само преди седмици. Той е разположен в столичния кв. Възраждане в близост до Mall of Sofia, а цените там са изключително атрактивни – стартират от 741 €/м²! Ивета е доказан консултант с дългогодишен опит, който клиентите избират не само заради дълбоките й познания за пазара, но и заради личното й отношение, с което тя подхожда към всеки, който й се довери. Вижте цялото й портфолио тук!

Йоана Донковска, също има бестселър в своето портфолио – ексклузивния Verde. Цените от 850 €/кв.м за всички апартаменти на всички етажи, близостта до центъра на София и добрата транспортна обезпеченост продължават да привличат множество купувачи, които Йоана обслужва с усмивка и високо ниво на професионализъм. Вижте всички нейни оферти тук!

Атрактивният проект в портфолиото на Юлита Гърбева пък е Via Bulgaria 2, очаквано продължение на първата фаза на проекта, която привлече интерес с големия си инвестиционен потенциал. Юлита има характер, който кара клиентите да се чувстват спокойно в нейната компания и да й доверят нуждите и желанията си в търсенето на нов дом. Запознайте се с цялото й портфолио тук!

Спасияна Жезанова успява да запали с енергията си всеки, с когото общува. В портфолиото й пък Ви очаква хитов проект ново строителство, разположен в кв. Бъкстон, който е с впечатляваща неокласическа архитектура . Вижте останалите предложения от портфолиото на Спасияна тук!

Диана Любенова от офис „Витоша“ прекрасно съчетава в себе си елегантността на фина дама и безкомпромисното отношение на доказан консултант. Тя постига високите си резултати с последователността и постоянството си в работата, а клиентите си печели с натрупаната си експертиза най-вече с областта на бизнес имотите. Цялото й портфолио може да разгледате тук!

Годината върви добре и за Лъчезар Георгиев. След откриването на собствения си офис „Южен парк“ преди няколко месеца, той с радост дава пример на младите брокери в екипа си, постигайки върхови продажби и през октомври. Лъчезар специализира в предлагането на имоти от най-висок клас и бързо печели уважението на най-състоятелните клиенти на Luximmo. Всички негови оферти може да видите тук!

Примерът на Лъчезар Георгиев не остава незабелязан, тъй като младият консултант Росица Петкова, част от екипа на офис „Южен парк“, за втори път тази година си заслужи място в класацията Брокер на месеца. Роси е усмихната и нахъсана за работа, стреми се да е информирана за всичко случващо се на динамично променящия се имотен пазар. Нейното портфолио може да разгледате тук!

Варна също участва в класацията Брокер на месеца благодарение на Евгени Златев. Като едно от най-разпознаваемите лица на местния пазар и носител на наградата „Брокер на годината за 2018“ от имотния портал Imoti.net Евгени Златев е желан ментор за всеки нов консултант в екипа ни в град Варна. Вижте всички оферти на Евгени тук!

Аделина Матеева е вторият представител на морската столица в тазмесечната ни класация за високи постижения. Аделина винаги подробно преглежда всички добри предложения на пазара, преди да селектира най-подходящото за своите клиенти и те оценяват това и с радост я препоръчват. Запознайте се с цялото й портфолио тук!

Гергана Цанкова уверено върви по пътя от млада надежда към абсолютно завършен професионалист в сферата на недвижимите имоти. Тя печели доверието на клиентите си със своята откритост, лоялност и точност в комуникацията. Всички нейни оферти вижте тук!

Бургас също участва в тазмесечната класация благодарение на Станислав Славов. Той е отличен комуникатор, печели клиентите си с отговорност и отдаденост към работата, а в портфолиото му има множество красиви къщи с гледка море! Разгледайте всички оферти на Станислав тук!

И офис Банско имат представител в класацията този месец. Тя се казва Паолина Желязкова и е енергична, усмихната и работеща с удоволствие. Тя познава отлично местния пазар и може да Ви бъде от полза, ако търсите жилище в Банско с цел собствено ползване или инвестиция. Цялото й портфолио може да видите тук!

Любин Чаков за пореден месец е част от най-добрите консултанти в агенцията ни. Той с гордост отстоява ценностите на Luximmo, свързани с безупречното обслужване, задълбочената експертиза и стремежът да подобриш качеството на живот на клиента. Портфолиото му е разнообразно като премиум проекта ново строителство в него се казва RuHouse в кв. Витоша. Вижте всички оферти на Любин тук!

Яна Янчева с пореден силен месец зад гърба си. Като един от най-опитните и уважавани консултанти в редиците на Luximmo, Яна съумява всеки път да се надскочи и да постигне дори невъзможното в името на клиента. Цялото й портфолио може да видите тук!

Пловдив е представен от Полина Костадинова. При срещата си с нея веднага ще усетите ентусиазма й и искреното й желание да Ви помогне. Портфолиото й е разнообразно и включва както ново строителство така и завършени жилища на атрактивни локации в града под тепетата. Вижте всички нейни оферти тук!

Красимир Бакърджиев е консултант с богат опит, който въпреки това продължава да се стреми да обогатява своите познания в сферата на недвижимите имоти. Изключително спокоен и уравновесен, Красимир успява да намери изход при всеки заплетен казус, свързан с покупко-продажбата на имот на свой клиент. Разгледайте цялото му портфолиот тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти