Препоръчан брокер на месец декември: Гергана Цанкова

LUXIMMO

05.01.2021

Когато един клиент реши да напише препоръка, брокерът е изпълнил своята мисия по възможно най-добрия начин - безапелационно и с отношение.

Гергана Цанкова от Централния офис на Luximmo е човек, който бързо печели симпатии и бързо доказва своите неоспорими качества като брокер. Вечно усмихната и с нестихващ устрем към постижения, Гергана получи поредна референция от важни за компанията клиенти:

"Имахме удоволствието да работим с Гергана Цанкова на два пъти - при намиране на подходящ наемател за апартамента ни на ул. Светослав Тертер No 10 през септември 2019 г. и наскоро при продажба на гаража ни на ул."Кричим" №17.

И в двата случая обявата беше написана професионално и получи широк отзвук. Обадиха се достатъчно на брой потенциални клиенти. Направени бяха няколко огледа и точният купувач беше намерен за възможно най-краткото време. Възникналите проблеми бяха отстранявани веднага от нея. Неоценима беше и помощта на Гергана Цанкова при изваждане на необходимите документи за оформяне на сделката.

Впечатлени сме от нейния висок професионализъм, ерудиция, точност, коректност и отговорност при изпълнение на поетите ангажименти.

Изразяваме нашата сърдечна благодарност на Гергана Цанкова за чудесно свършената работа, за нейната човечност, неизчерпаема енергия и добросъвестност.

И ако се наложи на нас или на наши приятели в бъдеще да търсят услугите на ”СУПРИММО"АД, със сигурност бихме се обърнали към Гергана Цанкова.

Пожелаваме й успешна кариера и просперитет в бъдеще!

д-р. инж. Щерю Н. Щерев

доц. д-р Цветанка Г. Абаджиева-Щерева"

Вижте всички оферти от портфолиото на Гергана Цанкова тук!

Публикуваната статия е превод/ преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с LUXIMMO, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти