LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Препоръчан брокер на месец декември: Гергана Цанкова

LUXIMMO

05.01.2021

Когато един клиент реши да напише препоръка, брокерът е изпълнил своята мисия по възможно най-добрия начин - безапелационно и с отношение.

Гергана Цанкова от Централния офис на Luximmo е човек, който бързо печели симпатии и бързо доказва своите неоспорими качества като брокер. Вечно усмихната и с нестихващ устрем към постижения, Гергана получи поредна референция от важни за компанията клиенти:

"Имахме удоволствието да работим с Гергана Цанкова на два пъти - при намиране на подходящ наемател за апартамента ни на ул. Светослав Тертер No 10 през септември 2019 г. и наскоро при продажба на гаража ни на ул."Кричим" №17.

И в двата случая обявата беше написана професионално и получи широк отзвук. Обадиха се достатъчно на брой потенциални клиенти. Направени бяха няколко огледа и точният купувач беше намерен за възможно най-краткото време. Възникналите проблеми бяха отстранявани веднага от нея. Неоценима беше и помощта на Гергана Цанкова при изваждане на необходимите документи за оформяне на сделката.

Впечатлени сме от нейния висок професионализъм, ерудиция, точност, коректност и отговорност при изпълнение на поетите ангажименти.

Изразяваме нашата сърдечна благодарност на Гергана Цанкова за чудесно свършената работа, за нейната човечност, неизчерпаема енергия и добросъвестност.

И ако се наложи на нас или на наши приятели в бъдеще да търсят услугите на ”СУПРИММО"АД, със сигурност бихме се обърнали към Гергана Цанкова.

Пожелаваме й успешна кариера и просперитет в бъдеще!

д-р. инж. Щерю Н. Щерев

доц. д-р Цветанка Г. Абаджиева-Щерева"

Вижте всички оферти от портфолиото на Гергана Цанкова тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти