Луксозната сграда Boutique Residence Южен Парк с първа копка

LUXIMMO

18.02.2021

На 16.02 официално стартира изграждането на най-новия проект от портфолиото на реномираната строително-инвестиционна компания TASKOV & STOYANOV - Boutique Residence Южен Парк.

Луксозната сграда привлече купувачите с непреходната си локация на входа на парка в напълно уредения кв."Гоце Делчев" и още преди първа копка 50% от жилищата бяха продадени.

На откриването на строителната площадка присъстваха инвеститорите от TASKOV & STOYANOV, арх.Крум Сергеев и екипа му от Studio Creative, чието дело е проектът и арх.Иво Диков от Elite Building - отговорен изпълнител на сградата.

Boutique Residence Южен Парк е първата сграда от новата серия проекти от TASKOV & STOYANOV в най-високия сегмент на жилищното строителство - тухли Wienerberger, окачена фасада от HPL, алуминиева дограма с троен стъклопакет, общи части с полиран гранит, луксозен асансьор KONE.

На пешеходно разстояние ще откриете всякакви удобства - супермаркети, детски градини, училища, а близостта до Южен Парк гарантира повишаването на стойността на инвестицията Ви.

Налични за продажба са:

Двустайни апартаменти от €102 845 (без ДДС);

Тристайни апартаменти от €186 678 (без ДДС);

Гаражи от €30 000 (без ДДС);

Паркоместа от €25 000 (без ДДС);

Възползвайте се от гъвкавите схеми на разплащане или възможността за индивидуална договорка с инвеститорите!

Разберете повече за офертата тук!

Вижте и видео от първата копка на Boutique Residence Южен Парк!

Публикуваната статия е превод/ преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с LUXIMMO, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти