LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

LUXIMMO Plovdiv отбеляза трети рожден ден!

LUXIMMO

10.06.2022

На 02.06 LUXIMMO Plovdiv отбеляза своя трети рожден ден! Събитието се състоя в Planet Club и бе уважено от клиенти, партньори и представители на бизнеса под тепетата.

Никола Стоянов, основател и собственик на LUXIMMO, Невена Стоянова, управляващ директор, и Илияна Руменова, регионален мениджър на Офис Пловдив, посрещнаха гостите и ги запознаха с бъдещите планове на агенцията, както и възможността да инвестират в имоти извън страната - Дубай, Гърция или Испания.

Илияна Руменова изрази своята благодарност към всички клиенти и инвеститори в града, които разпознават LUXIMMO като доверен партньор, който спазва срокове и обещания и може да отговори на най-високите изисквания на почитателите на истински качествения живот в Пловдив. Тя изтъкна и множеството предимства на града, който предлага една благоприятна среда за живот и бизнес. Тя благодари на Никола и Невена Стоянова за гласуваното доверие и изтъкна неоспоримите качества на своя екип - Мариана Стефанова, Ивайло Бозаджиев, Лили Христова, Ивон Неделчева и Ралица Емилова.

Партньор на събитието бяха бутиковата винарна Berenice, които зарадваха гостите на събитието с две предложения от своя асортимент - ликьор Berenice от зелени орехчета, обогатен с 21 дъхави български билки, и мерло Berenice 2021 с аромати на боровинка, арония, захаросана вишна и сладък червен пипер.

Гостите имаха възможност и да се запознаят отблизо с последните модели на Range Rover и Volvo, осигурени от Moto-Pfohe, а за музиката се погрижиха момичетата от Note в състав арфа, флейта и цигулка.

Вижте всички оферти от портфолиото на LUXIMMO Plovdiv тук!

Публикуваната статия е превод/ преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с LUXIMMO, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти