LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

LUXIMMO Plovdiv отбеляза трети рожден ден!

LUXIMMO

10.06.2022

На 02.06 LUXIMMO Plovdiv отбеляза своя трети рожден ден! Събитието се състоя в Planet Club и бе уважено от клиенти, партньори и представители на бизнеса под тепетата.

Никола Стоянов, основател и собственик на LUXIMMO, Невена Стоянова, управляващ директор, и Илияна Руменова, регионален мениджър на Офис Пловдив, посрещнаха гостите и ги запознаха с бъдещите планове на агенцията, както и възможността да инвестират в имоти извън страната - Дубай, Гърция или Испания.

Илияна Руменова изрази своята благодарност към всички клиенти и инвеститори в града, които разпознават LUXIMMO като доверен партньор, който спазва срокове и обещания и може да отговори на най-високите изисквания на почитателите на истински качествения живот в Пловдив. Тя изтъкна и множеството предимства на града, който предлага една благоприятна среда за живот и бизнес. Тя благодари на Никола и Невена Стоянова за гласуваното доверие и изтъкна неоспоримите качества на своя екип - Мариана Стефанова, Ивайло Бозаджиев, Лили Христова, Ивон Неделчева и Ралица Емилова.

Партньор на събитието бяха бутиковата винарна Berenice, които зарадваха гостите на събитието с две предложения от своя асортимент - ликьор Berenice от зелени орехчета, обогатен с 21 дъхави български билки, и мерло Berenice 2021 с аромати на боровинка, арония, захаросана вишна и сладък червен пипер.

Гостите имаха възможност и да се запознаят отблизо с последните модели на Range Rover и Volvo, осигурени от Moto-Pfohe, а за музиката се погрижиха момичетата от Note в състав арфа, флейта и цигулка.

Вижте всички оферти от портфолиото на LUXIMMO Plovdiv тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти