LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Luximmo Пловдив спечели наградата за Най-добър нов офис за 2019г.

LUXIMMO

07.01.2020

По време на церемонията по връчването на годишните награди на Luximmo един от големите победители на вечерта беше младият екип на агенцията в Пловдив.

Те бяха отличени за "Най-добър нов офис за 2019г" поради неуморната си работа за налагането на Luximmo като разпознаваемо име на изключително конкурентния имотен пазар под тепетата.

Наградата бе приета от Илияна Руменова, регионален мениджър за област Пловдив, която не пропусна да спомене огромните усилия на топ консултантите в своя екип Полина Костадинова и Мариана Стефанова, които бяха и сред номинираните за Най-добър нов брокер на 2019 година.

- Г-жо Руменова, какво успя да постигне офис Пловдив от създаването си до момента?

За по-малко от година офис Пловдив успя да създаде актуално портфолио, да изгради доверие в клиентите си и да стартира разпознаваемостта на бранда Luximmo в красивия град под тепетата.

- Към какво се стремите Вие самата като мениджър? С какво не бихте направила компромис?

Стремя се към организиран и усмихнат екип, към най-високо качество на обслужването и към отношения на доверие и удовлетвореност с клиентите ни. Старая се да прилагам корпоративната политика, наложена от Никола и Невена Стоянови, които вече 13 години движат идеята Luximmo напред. Безкомпромисна съм именно към тези неща.

- На прага сме на ново десетилетие. Как си представяте Luximmo Пловдив след 10 години?

Успешен, разпознаваем офис, с богато и стойностно портфолио и разбира се със стотици щастливи клиенти, сбъднали мечтата си за идеален дом, именно с наша помощ.

Запознайте се с всички предложения от портфолиото на Luximmo в град Пловдив тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти