LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Банско – забележителности, ски, чист въздух и уникални имоти

LUXIMMO

09.09.2022

Девет поредни години на върха – Банско е най-добър ски курорт на България от 2013 до 2021 г. в класацията на Световните ски награди (World Ski Awards).

Планинското градче, разположено в полите на Пирин, има всички шансове да завоюва титлата и през 2022 г. с със своите 75 км ски трасета и огромен брой летни активности, комбинирани с богата история, спа предложения и оживен културен афиш.

Нещо повече, Банско е сред едва седемте места на планетата, които имат пълен комплект от девет приза и от деветте издания на Световните ски награди, проведени до момента.

Именно във възрожденския град се намира и най-добрият ски хотел у нас, според World Ski Awards.

Данни на Google Street View пък сочат, че църквата „Света Троица“, разположена в центъра на курорта, е в топ 10 на най-посещаваните забележителности в България през 2021 г.

Ако това – в комбинация с невероятна природа, вкусна храна и пословично гостоприемство, не ви е достатъчно да превърнете Банско в свой втори дом, днес ще ви предложим три ексклузивни уникални имота, на които няма да устоите.

Къща със собствен спа център в близост до Банско

Построена изцяло от естествени материали, тази къща съчетава модерни архитектурни решения с типичния за Банско възрожденски стил.

Каменната й зидария запазва топлината през зимата и прохладата през лятото, а красивата дъсчена обшивка от сибирска лиственица добавя нотка уют.

Най-уникалната й характеристика обаче е достъпът до минерална вода с дебит от 0.026 литра в секунда. Това позволява в двора да се монтира външно джакузи, а площта на външните части от 623 м² ви дава свобода да обособите и барбекю зона.

Предвидена е и закрита площ за паркиране на два автомобила.

На двата си етажа имотът, разположен в село Баня, предлага осем стаи (от които четири спални) и две бани. Площта на сградата е 195 м².

Апартамент в един от най-добрите луксозни комплекси в Банско

Белведере Холидей Клуб е един от най-добрите ваканционни комплекси в Банско, който предлага много зеленина, красива архитектура и екстри, които няма да откриете никъде другаде в курорта.

Сред тях са:

• Модерен ресторант с преференциални цени за собственици и рум сървис;

• Закрит отопляем басейн със зона за възрастни и зона за деца с постоянна температура от 32-33 градуса и открит басейн (отопляем през лятото) със зони за различни възрасти пуул-бар;

• Външно джакузи за 15 човека;

• Луксозна денонощно работеща рецепция в блок 1 и мини-рецепции в другите блокове, както и денонощна охрана и видеонаблюдение;

• Лоби зона с мека мебел и лоби бар, сервиращ напитки и храни;

• Зала с билярди, дартс и други забавни игри, външен и вътрешен детски кът;

• Конферентна зала, оборудвана с необходимата конферентна техника;

• Гардероб за ски и голф принадлежности;

• Паркинги и подземен гараж с паркоместа.

В обновения спа център на комплекса са разположени няколко сауни, турска и парни бани, джакузи, соларуим и други съоръжения за релакс и почивка, които собствениците могат да използват безплатно или при преференциални условия.

Белведере Холидей Клуб се състои от три блока с апартаменти, построени и отговарящи на най-високите изисквания, поставени лично от германския предприемач Карл-Хайнц Пфое (инвеститор в комплекса е ”КП Имобилиен” ООД, дъщерна компания на MOTO-PFOHE), гарантирани от водещата строителна компания АТ Инженеринг и контролирани през целия процес на работа лично от нашата компания.

Смарт апартамент с ниска такса поддръжка на метри от лифта в Банско

Този луксозно обзаведен апартамент се намира в жилищна сграда, предлагаща на обитателите си отлична локация – на 300 метра от ски лифта в Банско и на 100 метра от кафенета, барове и магазини.

Имотът с обща площ от 57 кв. м се стои от коридор, хол с кухненски бокс, камина, една спалня, баня с тоалетна и балкон.

Ако търсите как да защитите парите си във времена на висока инфлация, този апартамент е идеален за целта – ниската такса поддръжка от 5 евро на кв. м на година и добрата му локация гарантират сигурна доходност от отдаване под наем.

Още интересни оферти от Банско:

Редова къща с минерална вода до ски курорта Банско

Ваканционен имот близо до кабинковия лифт в Банско

Обзаведен двустаен апартамент с ниска такса поддръжка в Банско

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти