LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Спиращи дъха имоти: Вила Тантанган, Бали, Индонезия

architizer.com

21.05.2019

Вила Тантанган е изключителен еднофамилен имот, разположен на отдалечен и спокоен плаж на западния бряг на остров Бали, Индонезия. Построен на парцел с площ от 6500 кв.м с изглед към Индийския океан на запад и няколко реки на север, вилата разкрива гледки и към местния храм и вулканите в далечината.

Имайки предвид невероятната локация, предизвикателството пред балийското дизайнерско студио Word of mouth e било да създаде архитектура, която истински да се свързва със заобикалящата я среда. Дизайнът следвал концепцията Landscaped Architecture, в която границите между природата и построеното от човека се размиват. Това се превръща във важен механизъм, установяващ не просто връзката между имота и природата, но и връзката между имота и обитателите му.

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти