LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Кои са най-актуалните проекти ново строителство в Пловдив?

LUXIMMO

20.09.2022

Вторият най-голям град в България – Пловдив, е в центъра на вниманието, както заради предлаганите възможности за работа, така и заради по-спокойния начин на живот от столицата.

Но това не е всичко. Пловдив привлича както инвеститори, така и млади хора и чужденци. Именно благодарение на прииждащите хора градът продължава да се разраства и развива.

Наскоро Пловдив зае четвъртото място в подреждането Най-добра европейска дестинация за 2022 г. на European Best Destinations.

Градът под тепетата е отличен като първенец в категориите “Най-добра културна дестинация в Европа”, “Най-романтична дестинация в Европа” и “Най-добра винена дестинация в Европа”.

Да не забравяме, че Пловдив е най-старото населено място в Европа, както и на шесто в света, с което привлича все повече туристи.

Това създава предпоставки за развитие на силен имотен пазар с възможности за краткосрочно отдаване под наем.

Ето какво казва Илияна Руменова, регионален мениджър на Офис Пловдив в LUXIMMO:

“Изключително щастлива съм да виждам как градът, в който живея, се развива с всяка следваща година. Пловдив е очарователен, Пловдив е романтичен, Пловдив е привлекателен и дава възможност за развитие. Твърдо убедена съм, че нашият град е причина да останем в България, място, на което можем да живеем достатъчно космополитно, но и без прекомерния стрес на другите големи градове; място, на което да се развиваме и да се чувстваме комфортно в правилната градска и бизнес среда.

Офисът ни в Пловдив предлага проекти с изключително добра архитектура и качество. Конкуренцията в строителния бранш доведе до създаване и реализиране на все по–качествени проекти, до оценяване и търсене на решения за „спокоен живот“.

С всеки следващ проект се залага все повече на личния комфорт. В същото време, на пазара има достатъчно избор накъде да се насочим, съобразно критериите и възможностите си.

Практиката ми показва, че Пловдив е многослоен. Той привлича различни групи хора. Тук идват чужденци, които харесват магнетизма на града, тук идват работещи „хоум офис“ млади семейства, идват хора от съседни общини, търсещи препитание в по–големия град, идват студенти. Все по-разпознаваеми стават бизнес и житейските възможности на нашия град, като място, на което можем да реализираме успешно своите лични мечти и бизнес планове. И силно вярвам, че ние от LUXIMMO допринасяме за тази разпознаваемост“.

Днес ще се спрем на няколко нови проекта в Пловдив, към които местните, както и хора от цяла България имат силен интерес:

Впечатляващ комплекс до парк „Отдих и култура“

Проектът е със стратегическо местоположение. Намира се само на 3 минути от парк „Отдих и култура“, но също и в близост до Гребната база и най-големия тенис клуб в Пловдив, разполагащ с 11 корта.

Предлага различни типове апартаменти (от студиа до многостайни) на цени от 950 до 1 120 евро/кв. м.

Сградата е на девет етажа и се намира в близост до хипермаркет, детски център, кафене, аптека, фризьорски салон и др.

Благодарение на по-ниското застрояване в района, сградите с височина 25 метра предлагат и гледка към Родопите.

Жилища в нов и модерен комплекс

Представете си вечери, обгърнати в спокойствие сред зелените площи на комплекса, а следващият работен или учебен ден е само на ръка разстояние времево от Вас…

Да, времето е най-ценният актив, с който разполагаме и трябва да го „харчим“ умно, като работим и живеем в две „вселени“ на 5 минути една от друга.

Комплексът е разположен в южната част на град Пловдив, в кв. Остромила. Той заема площ от 16 000 кв. м и предлага десет жилищни секции.

За общо 208-те апартамента са предвидени 352 паркоместа. Най-малките жители на комплекса ще се радват на озеленени градини с детски площадки.

Стилна сграда до Гребна база

Само месец след стартирането на предварителните продажби, жилищата в сградата са разпродадени на 50%. Проектът се намира в непосредствена близост до Гребната база.

Сградата се състои от 3 жилищни секции, като секция А е на 5 етажа, а в секции В и С са ситуирани апартаменти на две нива тип мезонет.

Бутикова сграда в центъра на града

Малката бутикова сграда ще разполага само с 5 апартамента. Тя е разположена на пешеходно разстояние от артистичния квартал Капана и Mall Markovo Tepe.

Освен че е едно от най-прекрасните места в града, да намерите жилище в този район е като „да търсиш игла в купа сено“.

За продажба са предвидени жилища от 70 до 112 кв. м.

БОНУС:

Единственият нов проект в Панагюрище

Ще ви представим и проект в Панагюрище. Намира се срещу най-модерната болница в България – Уни Хоспитал, непосредствено до новоизградения ритейл парк.

Предлага уникална гледка към планината, спокойствие за децата и чист въздух за цялото семейство.

Днес все повече хора се замислят за покупката на втори дом, който да е далеч от забързаното ежедневие. Панагюрище, отстоящ само на 1 час от Пловдив и на 1 час и 30 минути от София, е една идеална опция.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти