LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

5 звезден хотел ще има зад НДК

Вестник "Стандарт"

04.05.2017

Покривът на 112-метровия небостъргач ще бъде оборудван с хеликоптерна площадка

Нов 5-звезден хотел с 350 стаи и много различни по големина конферентни зали ще бъде открит в центъра на София. Той ще се намира в небостъргача "Милениум Център", в който има още офис сграда, жилищна сграда, търговски център и паркинг на пет нива. Небостъргачът е разположен между булевардите "Витоша", "Пенчо Славейков" и "България", в съседство с НДК.

Централно разположен в сградата е 5-звездният хотел, който ще бъде на 32 етажа с 350 стаи и вертолетна площадка върху покрива. Височината на небостъргача е 112 м., което го нарежда на 2-ро място по височина в София след небостъргача "Капитал форт". Цялата площ на комплекса е 135 000 кв.м, от които 25 000 кв.м офиси в отделна сграда. Архитектурното решение на комплекса е едно общо 5-етажно тяло, от което израстват 3 високи обема.

Търговският център ще събере под един покрив престижни търговски марки. Жилищната сграда е ориентирана на юг и предлага красиви панорамни гледки към планината и града. Жилищната сграда е на 24 етажа с общо РЗП 9 578 кв.м. На всеки етаж са разположени само по два апартамента. Апартаментите се продават в завършен вид с висококачествени материали.

Разгледайте нашата оферта за апартаменти и гаражи, офиси и магазини в "Милениум Център"

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти