LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Успешно представяне на ЛУКС ИМОТИ на изложението BalPEx 5-7 Октомври 2007 г.

За втори пореден път ЛУКС ИМОТИ участва в изложението за недвижими имоти BalPEx. В това издание на изложението участваха над 100 фирми от бранша. Нашата компания се отличаваше с уникален щанд решен в стила и цветовете на компанията. Впечатление направи озеленяването на щанда състоящо се от естествена трева, цветя и храсти. Бяхме и добре оборудвани с модерни технически средства, които ни помогнаха да представим добре продаваните от нас имоти.

На изложението участваха основните консултанти по продажбите на компанията и основни мениджъри, които помогнаха на нашите потенциални клиенти да получат информация от първа ръка за някой от нашите престижни имоти. Посетителите на щанда имаха възможност за първи път да разгледат новия ни каталог с топ оферти, който вече съдържа и селекция от престижни имоти за покупка в чужбина.

Най-голям интерес сред клиенти и журналисти предизвика отново предлаганият ексклузивно от ЛУКС ИМОТИ супер луксозен комплекс "Меркюр София" - луксозни жилища и офиси в бъдещата най-престижна сграда в София на бул. Черни Връх. Това е и една от нашите сгради, с които ще участаваме в бъдеще в конкурса "Сграда на годината".

Традиционно множество запитвания и няколко резервации получихме за хитовия ваканционен комплекс "Емберли", където вече 65 % от апартаментите са продадени.

За първи път представихме и новият ни ексклузивен апартаментен комплекс "Белкот" в ски курорта Пампорово. Планинска красота, спокойствие и чудесен набор от 5 звездни удобства са на разположение на собствениците и гостите на "Белкот Пампорово".

Нашата селекция от престижни имоти в чужбина привлече множество клиенти от цялата страна, които разгледаха горещите ни оферти от Гърция, Турция, Испания, Германия.

Настоящата статия е авторска и правата върху нейното разпространение принадлежат на нейния автор. Всички снимки, текстове, видео клипове, графични материали и банери в тази статия са собственост на автора и са защитени по закона за авторското право на Република България. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с автора, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти