LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Луксозният 'Реденка Голф и Ски Клуб' до Разлог отвори врати.

На 23 юни официално бе открит луксозният ваканционен комплекс от затворен тип ''Реденка Голф и Ски Клуб'' до Разлог. Атрактивният комплекс се намира на 10 минути път с кола от ски курорта Банско и само на километър от новото голф игрище ''Pirin Golf & Country club'' по дизайн на Йън Уснам в долината на Разлог. Реденка се състои от 24 уникални ски-къщи в алпийски стил тип ''Chalet'', всяка с две или три спални и 2 четиризвездни хотела. Общият капацитет на комплекса е 500 легла.

Разположен на площ от 20 дка, умишлено е търсено наличието на пространство и възможността всички гости да почиват сред много зеленина и въздух.

Комплексът разполага с множество екстри, които са уникални за района на Разлог и го правят атрактивен през всички сезони.

Реденка ще привлича клиенти с атрактивна ценова политика и множество възможности за забавления и активна почивка на гостите.

Управлението е поверено на професионалната компания Пропърти Мениджмънт БГ, а комплексът е член на веригата за луксозни ваканционни апартаменти ApartmentsBulgaria.com.

''Реденка Голф и Ски Клуб'' е изграден от инвестиционен консорциум ЛУКС ИМОТИ и местния строителен предприемач Емил Божанов (фирма Ем-Строй ЕООД). Проектът е дело на архитектите Габриела Джамбазова и Павел Иванов. Проектирането е в унисон със заобикалящата природа и прекрасните гледки към Рила и Пирин, чиито върхове кореспондират с острите покриви на сградите.

На откриването присъстваха мениджъри и служители на ЛУКС ИМОТИ, Ем-Строй, БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС, Попърти Мениджмънт БГ, кметът и зам. кметът на гр. Разлог, представители на Общинска администрация - Разлог, журналисти от местни и национални медии, партньорски фирми, клиенти. Приветствия поднесоха изп. директор на Ем – Строй ЕООД – Емил Божанов и кметът на гр. Разлог Любен Татарски.

Настоящата статия е авторска и правата върху нейното разпространение принадлежат на нейния автор. Всички снимки, текстове, видео клипове, графични материали и банери в тази статия са собственост на автора и са защитени по закона за авторското право на Република България. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с автора, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти