LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Неработни дни на Централния офис на ЛУКС ИМОТИ

Тъй като наближава Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост, екипът на ЛУКС ИМОТИ информира своите клиенти и партньори, че по време на официалните почивни дни за страната от 24-ти и 25-ти май централният офис на компанията ще бъде затворен.

В случай че искате да се свържете с нас по време на празниците, можете да се обаждате на тел. 02 9 11 55 или да се свързвате с нашите регионални офиси, които биха могли да организират среща или оглед при предварителна уговорка. Ще се опитаме да бъдем максимално полезни и по време на почивните дни.

Ако желаете да си уговорите среща с нас или да организирате оглед след празниците, ще се радваме да ни пишете или да ни се обадите!

Весели празници!

Весели празници

Настоящата статия е авторска и правата върху нейното разпространение принадлежат на нейния автор. Всички снимки, текстове, видео клипове, графични материали и банери в тази статия са собственост на автора и са защитени по закона за авторското право на Република България. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с автора, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти