LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Наградата от PORSCHE бе спечелена

С удоволствие съобщаваме, че победител в томболата с награда от PORSCHE бе спечелена от Атанасиос Малиос.

Щастливецът, който ще пътува до Австрия беше определен на заключителното тържество в последния ден на изложението LUX ONLY на 2 Декември 2007 г. Името му бе изтеглено от ръката на 4-годишната Дани на официалната сцена и под зоркото око на журналисти и фоторепортери. В томболата участваха всички посетители на нашия щанд на изложението, както и всички, които се регистрираха през нашия уебсайт.

Атанасиос е гръцки гражданин, но живее и рботи в България от 9 години. Нашият победител спечели 4-дневен тренировъчен курс по майсторско шофиране при зимни условия на автомобили PORSCHE 911 и Cayenne. Обучението ще се периода 20-24 Януари 2008 г., от професионални инструктори от PORSCHE Германия в австрийския тренировъчен полигон Lungau, в близост до алпийския ски курорт Obertauern. Престоят ще бъде осигурен в луксозния алпийски хотел Steiner.

За Австрия ще пътуваме заедно с г-н Невен Гъдев, един от мениджърите на Orchid Sports Cars, официалният вносител на марката за България. Освен това там ще се срещнем и с други почитатели на легендарната марка автомобили от България и цяла Европа. След приключването на курса ще използваме времето и да покараме ски.

Планирали сме едно незабравимо приключение.

Ако желаете и вие да се присъедините към групата, моля свържете се с нас и ние ще ви съдействаме да се запишете за участие:

Porsche Winter Sport Driving School

Настоящата статия е авторска и правата върху нейното разпространение принадлежат на нейния автор. Всички снимки, текстове, видео клипове, графични материали и банери в тази статия са собственост на автора и са защитени по закона за авторското право на Република България. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с автора, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти