LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

ЛУКС ИМОТИ спонсор на турнир по ММА.

На 28.09.2008 г. в Античния театър в Пловдив се проведе поредният турнир по свободни боеве, ораганизиран от ''Българска федерация по ММА'' (Mixed Martial Arts – Смесени бойни изкуства). Грандиозното събитието се проведе под патронажа на футболната легенда Христо Стоичков и кмета на град Пловдив - Славчо Атанасов.

ЛУКС ИМОТИ беше основeн спонсор на турнира.

Специални гости бяха олимпийският шампион по борба Армен Назарян и холандският състезател и шампион в К1 Гилбърт Айвъл. Той беше и рефер на част от двубоите.

Около 20 ч. председателят на ММА федерацията у нас, Любен Джубрилов, обяви старта на боевете. Турнирът започна с два двубоя в стил кик бокс, в три рунда от по три минути. Победители бяха съответно - Спас Ламбов и Венелин Янков. След изпълнение на балет ''Дива'' на ринга излязоха и първите бойци в стил ММА за вечерта. Павел Тимонов от Пловдив и Николай Николов от Стара Загора влязоха в атрактивна схватка за награтата на ЛУКС ИМОТИ, а рефер беше самият Гилбърт Айвъл. Мачът бе прекратен със съдийско решение, след като Павел Тимонов получи няколко тежки удара. Специалната награда на ЛУКС ИМОТИ отиде при Николай Николов, а купата бе връчена от Веселин Петров, Регионален мениджър на офиса на агенцията в Пловдив.

Последваха още осем двубоя в стил ММА, които буквално взривиха публиката в пловдивския античен театър. Чуждестранните състезатели Бастиен Хувениер от Белгия и Дамир Михайлович от Сърбия, се представиха достойно, като белгиецът направи равен мач с Румен Димитров, а Йордан Радев надделя над сърбина в тежък и драматичен финал. Събитието приключи със заря и фойерверки, а победители и победени отпразнуваха края на турнира в хотел ''Марица''.

Турнир по ММА, Септември 2008 г.

Настоящата статия е авторска и правата върху нейното разпространение принадлежат на нейния автор. Всички снимки, текстове, видео клипове, графични материали и банери в тази статия са собственост на автора и са защитени по закона за авторското право на Република България. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с автора, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти