LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Специална награда от PORSCHE и ЛУКС ИМОТИ

PorscheЛУКС ИМОТИ ще подари истински вълнуваща награда от PORSCHE на един от посетителите на своя щанд на изложението LUX ONLY 29.11-02.12.2007 г.

4 дневен тренировъчен курс по майсторско шофиране в зимни условия - Porsche Winter Driving School. Обучението ще се проведе през периода 20 до 24 Януари 2008 г. в Австрия, в планинския тренировъчен център Lungau, близо до алпийския ски курорт Obertauern.

Посетете щанда на ЛУКС ИМОТИ на изложението и можете да спечелите едно незабравимо зимно прилключение зад волана на спортно Porsche 911 и Cayenne, в което ще имате възможност значително да подобрите пилотските си умения на алпийски терен, направялвани от професионални рали инструктори от Porsche.

...Заледено челно стъкло. Сняг в грайферите. Бензин в кръвта... Ще изучавате основните тънкости в шофирането върху сняг и лед. Освен това ще научите и специални техники за овладяване на автомобила в остри заснежени завои, ще бъдете обучавани на самоконтрол в критични зимни ситуации и най-вече на контрол над любимото Porsche.

Ваши гидове ще бъдат лично мениджърите на Orchid Sports Cars - официален вносител на Porsche за България, както и директорите на ЛУКС ИМОТИ.

Престоят ще бъде осигурен в луксозния алпийски хотел Steiner в ски курорта Obertauren. Самолетен билет и трансфер до хотела също са осигурени безплатно.

Можете да се запишете за участие още сега, като попълните формата тук.

Porsche Winter Sport Driving School

Настоящата статия е авторска и правата върху нейното разпространение принадлежат на нейния автор. Всички снимки, текстове, видео клипове, графични материали и банери в тази статия са собственост на автора и са защитени по закона за авторското право на Република България. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с автора, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти