LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Успешно представяне на ЛУКС ИМОТИ на изложението Lux Only 4-7 Декември 2008 г.

ЛУКС ИМОТИ завърши успешно представянето си на изложението за луксозни стоки и услуги LUX ONLY 2008. За втори пореден път щандът на ЛУКС ИМОТИ, решен в стила и цветовете на компанията, заемаше централно място в изложбената зала и привличаше посетители с атрактивната си визия.

''Никога не е било толкова изгодно да инвестирате в елитен имот'', това е мотото, под което премина участието на компанията на тазгодишното събитие. Разбира се, във време, когато светът е в дълбока финансова криза и много неща се обезценяват, си струва да се инвестира в истинските стойности, които запазват своята ценност, ето защо съветът на нашите специалисти бе да се инвестира, но не в шикозния лукс, а в разумния лукс, в качествените имоти.

Водещите мениджъри и брокери от офисите ни в цялата страна помагаха на посетителите на щанда да получат информация от първа ръка за представяните от нас елитни имоти и даваха своето експертно мнение по въпроси, свързани с пазара на луксозни имоти в България и в чужбина. Своето мнение за развитието на пазара на елитните имоти сподели и управляващият директор на компанията Никола Стоянов, в интервю за икономическия портал Investor.bg.

ЛУКС ИМОТИ представи своята екслузивна селекция от най-качествените имоти и предложи атрактивни отстъпки и специални условия за покупка, а за клиентите, които резервираха имот по време на изложението имаше и специалeн подарък – незабравим спа уикенд в луксозния Реденка Голф и Ски Клуб до Разлог.

Най-голям интерес предизвика новопостроеният Белведере Холидей Клуб в Банско - уникален комплекс със съоръжения и удобства от световна класа, надминаващи много от алпийските курорти.

LUX ONLY се проведе в 4 поредни дни, на територията на Интер Експо Център в София и на него взеха участие над 70 фирми от всички сфери на луксозния бизнес. Посетителите имаха възможност да видят последни модели яхти, самолети, автомобили, най-новите колекции изключителни мебели, високотехнологични бижута и произведения на изкуството, демонстрации на космически технологии за отслабване и още куп бляскави изненади.

Фокусът на изложението тази година бе върху културно-историческото наследство на страната ни, повод за национална гордост и самочувствие. За първи път за LUX ONLY 2008 от хранилищата на Националния исторически музей бяха извадени открити по българските земи златни накити, ювелирни произведения, символи на властта от благородни метали и други безценни съкровища.

Настоящата статия е авторска и правата върху нейното разпространение принадлежат на нейния автор. Всички снимки, текстове, видео клипове, графични материали и банери в тази статия са собственост на автора и са защитени по закона за авторското право на Република България. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с автора, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти