LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

ЛУКС ИМОТИ раздаде годишните си награди

ЛУКС ИМОТИ раздаде годишните си награди за заслуги на коледното парти на компанията, което се състоя на 19 Декември 2008 г. в софийския пиано бар ''Синатра''.

Наградите бяха раздадени от директорите на компанията – Никола Стоянов и Михаил Чобанов. Представяме ви имената на победителите и наградите, които те спечелиха:

• Награда за Най-много продажби на имоти бе връчена на Светльо Друмев, Регионален директор на Офис жилищни и търговски имоти, София.

• Награда за Най-добър нов брокер бе присъдена на Константин Калъчев от Офис жилищни и търговски имоти, София.

• Наградата за Най-добър нов офис грабна ЛУКС НАЕМИ София с Управител Стела Стойчева.

• Награда за Най-скъпа продажба на апартамент отиде при Евгени Златев, Регионален директор на Офис Варна.

Купонът продължи дълго след полунощ, а за доброто настроение на всички се грижеше бенда на заведението. Директорите на ЛУКС ИМОТИ също се изкушиха да хванат микрофона и да изпеят някои от любимите си парчета.

Годишни награди, Декември 2008 г.

Настоящата статия е авторска и правата върху нейното разпространение принадлежат на нейния автор. Всички снимки, текстове, видео клипове, графични материали и банери в тази статия са собственост на автора и са защитени по закона за авторското право на Република България. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с автора, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти