LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Нов офис на ЛУКС ИМОТИ и Евробилдинг Инженеринг в гр. Бургас

На 14.03.2008 г. (петък) от 20.00 ч. на ул. Лермонтов № 11 се състоя официалното откриване на новия представителен офис на ЛУКС ИМОТИ и Евробилдинг Инженеринг в гр. Бургас.

Новият ни модерен офис е разположен в абсолютния център на морския град, в непосредствена близост до главната търговска улица. Тук на два етажа сме събрали консултантите и търговците на двете компании, специализирани в строителството и продажбите на елитни жилищни и бизнес имоти в Бургас и региона. Така на едно място нашите клиенти могат да се запознаят с предлаганите от двете компании и техните дъщерни фирми услуги, конкретни оферти за готови или строящи обекти и парцели, както и да получат цялостно обслужване, покриващо всички етапи в строителството - от архитектура и проектиране, строителство, изграждане на басейни или спа центрове, цялостно интериорно оформление, луксозни обзавеждане, упрвление на имоти, наеми и др. Това е причината офисите на двете компании да са разположени в една и съща сграда.

Клиентите ни от Бургас, които се интересуват от покупка на луксозен имот в други градове или курорти в България или чужбина, ще могат да разгледат на място нашата ексклузивна селекция от престижни оферти.

На откриването присъстваха мениджъри и служители на ЛУКС ИМОТИ и Евробилдинг Инженеринг, представители на Общинска администрация - Бургас, журналисти от местни и национални медии, партньорски фирми, клиенти.

Приветствия поднесоха управителите на двете партниращи фирми Мартин Дяков от името на Евробилдинг Инженеринг ООД и Никола Стоянов за ЛУКС ИМОТИ. В обръщението си към гостите нашият управляващ директор изрази готовност новият ни офис да предложи на жителите на гр. Бургас качествени имоти, висок стандарт и разнообразни услуги. Цялото портфолио от недвижимости на компанията в България и чужбина ще бъде достъпно за клиентите ни от морския град. Г-н Стоянов още сподели, че за изпълнението на амбициозната бизнес програма на ЛУКС ИМОТИ, ние имаме нужда да партнираме с надеждна строителна компания и това е Евробилдинг Инженеринг.

Играещият треньор на ФК "Атлетик Бургас" и футболна легенда на града Станчо Цонев, беше награден с почетна грамота за приноса си в развитието на този спорт в Бургас. Отборът е спонсориран от Евробилдинг Инженеринг.

След официалното откриване, домакините и гостите продължиха с парти в близкия Пиано-бар ”5th Avenue”. Певицата Алекс Раева забавляваше посетителите със своите великолепни изпълнения.

ЛУКС ИМОТИ офис Бургас

Настоящата статия е авторска и правата върху нейното разпространение принадлежат на нейния автор. Всички снимки, текстове, видео клипове, графични материали и банери в тази статия са собственост на автора и са защитени по закона за авторското право на Република България. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с автора, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти