LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец септември 2022

LUXIMMO

03.10.2022

Тези дни много говорим за важността на нашия избор – на кого даваме доверието си, кой олицетворява ценностите, в които вярваме. И за пореден път видяхме, че пасивността не е опция, а се убедихме, че както Луис Карол пише: „Тичаш, колкото можеш, за да останеш на същото място. Ако пък искаш да идеш другаде, трябва да тичаш два пъти по-бързо."

Времената, в които живеем и работим, са непредсказуеми. Искаме да знаем, че семействата ни, домовете ни, парите ни са защитени. А последното се случва най-лесно чрез покупка на имот. Благодарим Ви, че 15 години давате доверието си на нас и ние олицетворяваме партньора, който искате да застане до Вас при големите решения. Знаете, че консултантите ни имат знанията, уменията и подхода, който е нужен, за да Ви обслужат безупречно, а тези, които бяха най-добри през септември са:

Димитър Джибин е консултант, олицетворяващ ключови ценности и ненадминато ниво на професионализъм, формирано от дългогодишна практика в индустрията. Воден от предоставянето на възможно най-доброто обслужване на всеки клиент, Димитър подхожда уверено, изцяло фокусирайки се върху крайната цел. С множество утвърдени дългосрочни партньорства през цялата си кариера, смело можем да заявим, че Димитър е човекът, към когото може да се обърнете, когато искате да сбъднете желанието си за нов дом в Банско и района. Цялото портфолио на Димитър може да намерите тук!

И този месец, благодарение на проактивния подход, който прилага, Камен Славов печели почетно място в класацията ни. Воден от опит и дълбоки познания, Камен разполага с набор от умения и е готов да реши всеки заплетен имотен казус, но не за да оправдае очакванията Ви, а за да ги надхвърли. За Камен е важно да е в крак с текущите пазарни условия, за да предостави ниво на обслужване, което не би било заменимо. Вижте всички негови оферти тук!

Кариерата на Яна Янчева в областта на недвижимите имоти започва преди над 15 години. Този месец тя заема почетно място в класацията „Брокер на месеца“, като смело можем да заявим, че Яна е специализирана във всички аспекти на продажбите на недвижими имоти, а нейните невероятни резултати и множество награди говорят сами за себе си. Когато дойде време да обмислите продажбата на дома си, можете уверено да се доверите на несравнимото богатство от знания, опит и ангажираност на Яна Янчева. Вижте портфолиото ѝ тук!

Магдалена Иванова успява да надмине всички очаквания към един млад консултант, като за пореден път получава титлата „Брокер на месеца“. Нейното ключово умение е изграждането на тесни дългосрочни взаимоотношения, които са фундаментални в сферата на недвижимите имоти. Магдалена комуникира умело и лесно печели доверие, което от своя страна ѝ позволява да извлече максимума за всички страни. Вижте цялото портфолио на Магдалена тук!

Шади Махмуд e професионалист, който наистина се стреми да надмине очакванията на всеки клиент. Неговото внимание към детайла, постоянната комуникация и честният подход го правят един от най-добрите в своята област. Подходът на Шади е изцяло фокусиран върху клиента, а благодарение на несравнимите си умения за водене на преговори, той ще се погрижи имотът, който продавате, да постигне възможно най-високата цена. Разгледайте портфолиото му тук!

Лоялната клиентска база, която Диана Любенова е изградила през годините, е основополагаща за нейната безупречна репутация на търсен професионалист. Специализирана в продажбата и отдаването на бизнес имоти и офиси, Диана разполага със солиден брой препоръки, които се затвърждават с дълбоките ѝ познания в сферата. В работата си Диана залага на директен подход, комбиниран с абсолютна прозрачност в действията и упоритост и постоянство до намирането на перфектния имот за всеки клиент. Вижте цялото портфолио на Диана Любенова тук!

Константин Калъчев е консултант, известен със своята упорита работа, професионализъм и ентусиазъм при обслужването на клиенти. Неговата способност да постига невероятни резултати за хората, които му се доверяват, е доказана от умението му да се вслушва в нуждите им и да предоставя персонализирани услуги чрез честна и ясна комуникация. В негово лице бързо ще откриете доверен партньор по пътя към покупката на нов дом. Вижте цялото портфолио на Константин тук!

Изключителното обслужване, което Ивайло Бозаджиев предлага на своите клеинти, е основата, върху която лежи неговия успех в областта на недвижимите имоти. Ентусиазиран и отдаден на работата са ключовите думи, които трябва да използвате, когато описвате Ивайло. Той показва добри умения за комуникация и преговори, демонстрира голямо внимание към детайла и независимо дали искате да продадете или купите недвижим имот, няма съмнение, че Ивайло разполага с нужния опит. Вижте цялото му портфолио тук!

Любин Чаков повече от десетилетие се стреми да постига изключителни резултати както за своите купувачи, така и за продавачите, които му доверяват имотите си. Отговорен към работата си и винаги проявяващ разбиране към нуждите на клиента, Любин разполага с ненадминати умения за комуникация и обратна връзка. Често описван като „осведомен“ и „целеустремен“, няма съмнение, че постиженията на Любин до момента са пряк резултат от неговия интегритет и неспирно желание да надминава себе си. Горди сме, че Любин е част от нашия екип! Разгледайте цялото му портфолио тук!

Христо Робев от офис Бургас за пореден път участва в класацията. Като един истински професионалист той предлага персонализирана услуга и внимателен подход, винаги в интерес на клиентите. В работата си той е прозрачен, винаги действа почтено и не оставя място за компромиси. Избирайки Христо за Ваш консултант, си осигурявате доверен партньор, който да Ви даде експертни съвети през целия процес на продажба. Вижте цялото портфолио на Христо тук!

Добрата работна етика и желанието на Виолета Михайлова за постигане на пълно удовлетворение на клиентите са само част от причините, поради които хората я избират за свой консултант. Тя напълно разбира колко важно е едно такова решение и се стреми да предостави на клиентите си професионално обслужване и опит, които правят всяка стъпка от процеса на продажбата лесна. Амбиция за абсолютно най-добрите резултати за своите клиенти се допълва от огромната любов към професията си. Вижте портфолиото на Виолета тук!

Поредният представител от офис Банско е Паолина Желязкова. Обучена в изкуството преговорите, Паолина е спокойна личност, която с лекота работи с продавачи, купувачи, наематели и други заинтересовани страни. Този месец тя заслужено получава титлата „Брокер на месеца“, благодарение на успешното съчетаване на професионалните умения с личните ѝ качества, които от своя страна гарантират, че правите добър избор, доверявайки се на Паолина. Разгледайте цялото ѝ портфолио тук!

Жулиета Багдасарова от офис Варна прави сериозна заявка занапред, взимайки своето заслужено място в тазмесечната ни класация. Тя работи в партньорство със своите клиенти по пътя към постигане на максимално реалистичен резултат във всяка една пазарна ситуация. Интересува се от това, което клиентите ѝ имат да кажат, и винаги предоставя изчерпателни насоки, съобразени с тяхната ситуация - превръщайки това, което мнозина намират за стресиращ момент, в по-положително преживяване. Вижте всички предложения от портфолиото на Жулиета тук!

Юлияна Димитрова е високо уважаван консултант и мениджър на офис “Източни”. Основният фокус на Юлияна е върху обслужването, съчетан с ентусиазъм и обширни познания за пазара. Изрядно подготвена с проницателни съвети и умение за водене преговори, Юлияна постига високи резултати, като се наслаждава на предизвикателството да ги постига. Намира най-голямо удовлетворение в отношенията, които създава, защото смята, че всеки клиент е клиент за цял живот. Разгледайте портфолиото на Юлияна!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти