LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец декември 2019

LUXIMMO

02.01.2020

През празничния декември консутантите на Luximmo продължиха да работят вдъхновено и да сбъдват мечтите на своите клиенти, откривайки точните домове за тях. Коледа се оказа изключително благоприятен период, през който покупката на имот остана все така желана, а професионалистите на Luximmo бяха насреща без значение от деня или часа. И резултатите не закъсняха! Представяме Ви хората, които си заслужиха титлата Брокер на месеца през декември:

Спасияна Жезанова вече е наложено име в продажбите на имоти във висок сегмент и доказателство за това не липсват. Тя спечели и отличието за „Най-скъпо продаден апартамент“ на Годишните награди на Luximmo сред високата конкуренция на много свои колеги. Спасияна е енергична, работи с вдъхновение и огромен хъс, обслужвайки своите клиенти с професионализъм и усмивка. Запознайте се с всички нейни оферти тук!

Ивета Тодорова също получи високи отличия на тазгодишната церемония по връчването на Годишните награди на Luximmo – “Най-голяма сделка“ и “Най-голяма комисиона” бяха част от успехите и през годината. В портфолиото на Ивета ще откриете два от най-атрактивните луксозни комплекса ново строителство, които вълнуват купувачите в момента – първият в близост до метростанция Опълченска, а вторият в близост до метростанция Жолио Кюри.

Кръстьо Бойчев оглавява екипа на офис „Източни“ и успява да съчетава успешно мениджърската си дейност с високи търговски постижения. Той е един от най-добрите ментори в семейството на Luximmo като огромен брой от младите консултанти дължат на Кръстьо основните си познания за динамичната брокерска професия. Бойчев има голям опит в обслужването на едни от най-взискателните клиенти на компанията, сред които посолства, и собственици на бизнеси в България и чужбина. Вижте всички негови оферти тук!

Юлиана Димитрова е част от екипа на Кръстьо Бойчев в офис „Източни“ и доказателство, че добрият пример никога не остава незабелязан. Димитрова е фина дама и доказан професионалист, в чието портфолио със сигурност ще забележите SoHome Residential Park в столичния кв. Лозенец. В момента имате възможност да се сдобиете с жилище в лукосзния комплекс при промоционална схема на плащане – 15% на предварителен договор и 85% на АКТ 16! Вижте повече за офертата тук!

Йоана Донковска традиционно вече няколко месеца е част от най-заслужилите брокери на Luximmo. Tя беше отличена в няколко категории на Годишните награди на Luximmo, сред които „Брокер с най-голям оборот“ и „Най-много сделки „на зелено“. Йоана води изключително успешно продажбите в три от най-мащабните проекти в портфолиото на нашата компания –Cherkovna Residence и Comfort Residence – Симеоновско

Михаела Донковска е отличен пример за постоянства в работата. Тя поддържа разнообразно портфолио, в което ще откриете елегантни имоти под наем, ново строителство и луксозни изцяло завършени жилища. Може да се доверите на Михаела за задълбочен анализ на пазара, подробно обяснение на актуалните тенденции и откровен съвет, когато става дума за това, в което ще вложите парите си. Вижте всички нейни оферти тук!

Ангел Соколов за пореден път е сред най-изявените консултанти на месеца. В неговото портфолио Ви очакват красиви ваканционни домове и функционални градски жилища в района на Варна. Ангел притежава голям опит в сферата на недвижимите имоти като негови клиенти през годините са били хора от множество различни националности. Вижте цялото му портфолио тук!

Светозар Димитров е носител на отличието „Най-голям оборот от ваканционни имоти за 2019г“ от Годишните награди на Luximmo. Той има множество участия на международни форуми, на които представя красивите имоти по българското Северно Черноморие. Изключително ерудиран професионалист, който може да отговори аргументирано на всеки Ваш въпрос, свързан със сферата на недвижимите имоти. Запознайте се с всички негови оферти тук!

Полина Костадинова вече е разпознаваемо лице на конкурентния пазар в Пловдив. Тя е млад и амбициран професионалист, който продава еднавко успешно ново строителство и завършени имоти на атрактвни локации в града под тепетата. Разгледайте подробно цялото й портфолио тук!

Любин Чаков получи цели 4 отличия на Годишните награди на Luximmo за 2019 година – „Най-бързо продадена сграда ново строителство през 2019“, „Най-много продажби на имоти ново строителство в луксозен сегмент“, „Брокер с най-много клиентски референции през 2019г“ и „Най-голям брой привлечени клиенти към Super Credit и най-голям оборот“ от Super Credit. Toй е пример за отговорност към работата, отстояване на принципите на Luximmo и постоянен успех сред клиенти и партньори. Вижте цялото портфолио на Любин тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти