LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

550 хил. евро за терен в Гърция

Между 250 и 550 хил. евро е средната цена, при която се продават луксозни имоти в Гърция, става ясно от бюлетин на Luximoti.bg.

Цената на парцелите в някои случаи е по-висока в сравнение с тази за готовите вили и къщи. Например терен от 2247 квадрата, който се намира в Ситония, втория ръкав на Халкидики, се продава за 550 хил. евро. Брокерите посочват, че земята е подходяща за жилищно строителство и се предлага заедно с разрешително за строеж. Освен това теренът се намира близо до морския бряг.

Друг парцел на първа линия се продава за 350 хил. евро. Той е 871 квадрата и също се намира на втория ръкав на Халкидики. Освен това парцелът е разположен на централна улица и е подходящ за изграждане на еднофамилна къща.

Напълно завършена луксозна вила с гледка към морето пък се продава за 450 хил. евро. Тя се намира в Касандра, първия ръкав на Халкидики и е с площ от 287 кв. м. Къщата има и голям двор с барбекю, беседка, детска площадка и места за паркиране.

От бюлетина става ясно още, че се предлагат вили в Гърция и на по-ниски цени. Например еднофамилна къща в Касандра, се предлага за 250 хил. евро. Тя е с площ от 126 квадрата. Освен това е част от комплекс от еднофамилни къщи и наблизо има открит плувен басейн.

Разгледайте нашите оферти в Гърция

Настоящата статия е авторска и правата върху нейното разпространение принадлежат на нейния автор. Всички снимки, текстове, видео клипове, графични материали и банери в тази статия са собственост на автора и са защитени по закона за авторското право на Република България. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с автора, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти