Сграда с офиси в центъра

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ВИДИН / ГР. ВИДИН / КВ. ЦЕНТЪР / ОБЩИНАТА   На картата
Цена  
150 000 130 000
500 €/м²
Тип:
Офис

Обща площ:
260 м²

Площ на парцела:
130 м²

Етаж:
2

Спални:
5

Паркоместа на открито:
2

Референтен номер:
Vd 1641
Инфо пакет

Състояние
средно

Разстояния
3 км 220 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Център на града: 3 км
  • Летище Sofia (SOF): 220 км
  • Магазин за хранителни стоки: 300 м
  • Спирка: 250 м
  • ЖП гара: 500 м
  • Болница: 2 км
  • Училище: 2 км

Отлично бизнес предложение с централна локация в гр. Видин. Предлагаме за продажба две двуетажни сгради - едната с РЗП – 260 кв.м. / 130 кв.м. на етаж и по-малка къща в задния двор, с РЗП – 80 кв.м. / 40 кв.м. на етаж. Имотът включва и паркинг (40 кв.м.) за 2 автомобила. Намира се в центъра на града, на 200 метра от Общината, Съда, банки и други държавни институции.

Основната тухлена сграда е с източно изложение. Строена е през 1940 година:
1-ви етаж - 2 магазина (единият 50 кв.м., а другият - 28 кв.м.). Дограмата е дървена, стените са боядисани. И двата магазина са отдадени под наем;
2-ри етаж: антре (приемна), 5 стаи за офиси с различна големина (м/у 15 и 25 кв.м.), една тераса. Тук дограмите са PVC.
Имотът разполага с вътрешна тоалетна, ток, вода вътре, канализация, телефон. Отоплението е на ток.

Сградата е отдадена почти изцяло под наем, така че новите собственици могат да продължат текущите договори за гарантирани доходи.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. Можете да увеличите или намалите мащаба на картата, както и да се движите по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти