LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Ексклузивна
агенция

Комплекс "Vidin Suites"

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ВИДИН / ГР. ВИДИН / КВ. КУМБАИР   На картата
Тип:
Апартаменти (различни типове)

Площи:
77.70 м² — 77.70 м²

Спални:
1,2

Бани:
1

Имоти в сградата / комплекса:
41

Продадени:
26

Резервирани:
2

Свободни:
13

Референтен номер:
Vidin Suites
Инфо пакет

Състояние
отлично

Обзавеждане
Обзаведен/необзаведен

Разстояния
195 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Sofia (SOF): 195 км

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!
АПАРТАМЕНТИ 1, 16, 20, 23 И 26 НА ЦЕНА ОТ 260 ЕВРО/КВ.М.
НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ШАНСА ДА ПРИТЕЖАВАТЕ АПАРТАМЕНТ В ТОЗИ КОМПЛЕКС!

„Vidin Suites" ("Видин Суитс") е новопостроен елегантен комплекс, разположен на малка улица в тих жилищен квартал на Видин. Проектът ви дава невероятната възможност да притежавате дом в комплекс, който изпъква сред останалите с грациозните си линии, в район, който е идеален за спокоен и приятен начин за живот. Зад дискретната фасада на „Vidin Suites” ("Видин Суитс") са разположени елегантни апартаменти на пет жилищни и два сервизни етажа. На партерния етаж се предлагат за продажба и гаражи, някои от които са доста големи и могат да бъдат преустроени в офис или магазин. Комплексът, който е напълно завършен с акт 16 от м. Януари 2010 г., ще очарова собствениците с качествената си конструкция и изискано изпълнение на общите части. Строително-предприемаческата компания, изпълнила проекта, има отлична репутация, с над дванадесетгодишен опит на местния пазар и с множество построени сгради във Видин и региона, някои от които също сме продавали през последните години.

Прочетете отзиви за ”Vidin Suites” в пресата

„Vidin Suites” ("Видин Суитс") е разположен в близост до един от главните булеварди, което позволява лесен и бърз достъп до хубавия център на града (5 минути път с кола), където има голям избор от магазини, ресторанти и кафенета. Комплексът е само на минути път с кола и от историческата част на града, крепостта „Баба Вида” и множеството други архитектурни паметници и забележителности.


Град Видин

Регионален и административен център, Видин има стратегическа позиция близо до граници с две държави (Румъния и Сърбия) и се смята за процъфтяващ район от голяма важност. Като член на ЕС, в България са направени големи инвестиции, като инвестицията в района на Видин с най-голямо значение е строежът на Дунав мост 2 между България и Румъния. Веднъж завършен, новият мост ще превърне международния път Е-79 в основен паневропейски транспортен коридор, който ще свързва западна, северна и източна Европа и ще предлага по-пряк достъп до Гърция и Азия. Инвестицията възлиза на 236 милиона евро и се очаква тя да доведе до наплив от туристи, бизнесмени и търговски представители във Видин. Ето защо всяка инвестиция, направена в региона сега, ще увеличи своята стойност след завършването на моста през 2010 г.

Видин е стар град, който води началото си от римски времена, с богата и велика история, множество паметници и художествени галерии. Градът привлича и със зелената си и спокойна градска градина край Дунав, която като че ли е застинала във времето и действа като магнит за туристите и местните жители. Най-приятният начин да се насладите на реката е над рибно блюдо в някой от понтоните-ресторанти или на борда на някой от множеството круизни кораби, минаващи по реката ежедневно. Град Видин предлага и няколко плажни зони на брега на реката. Освен за плуване, Дунав е подходящ и за риболов, водни спортове и каране на лодки.

Видин разполага с всички нужни удобства, включително с голям избор от училища и детски градини, чудесна търговска зона, болници, театър и симфоничен оркестър, отлична транспортна система.

Стандарт на апартаментите

”Vidin Suites” е построен с най-модерните строителни материали и техники, предлагайки енергийно ефективни домове, които са лесни за поддържане. Сградата и апартаментите са завършени в съответствие с БДС – "на шпакловка и замазка". Това означава, че имотите се предлагат в стандартния вид, в който се сдават повечето нови жилищни имоти в България. Общите части на сградата са напълно завършени, докато апартаментите се предлагат с измазани стени, небоядисани, с входна врата и с PVC дограма със стъклопакет, бетонов под (без подова настилка), с бани без плочки и санитария, без осветителни тела.

Всеки от апартаментите във „Vidin Suites” се предлага с мазе, което задължително трябва да се закупи с апартамента. Цената на едно мазе е 1500 евро. Гаражите се предлагат срещу допълнително заплащане, което можете да разгледате по-долу. Закупуването на гараж не е задължително.

Предприемачът предлага и пълен набор от довършителни работи и обзавеждане на апартаментите при желание на клиента срещу допълнително заплащане (разгледайте цените на апартаментите по-долу).

Защо „Vidin Suites” е добра инвестиция?

• Невероятна цена от само 260 евро/кв.м.: Да, това е истина! Апартаментите в комплекса „Vidin Suites” наистина се предлагат на тази цена.

• Ексклузивна сграда: Модерна, специална и забележителна. „Vidin Suites” е една от най-луксозните жилищни сгради във Видин и излъчва атмосфера на луксозен начин на живот и собствен характер.

• Предприемач с отлична репутация: Един от най-опитните предприемачи във Видин, със значителен брой завършени жилищни обекти в целия регион. Познат е на местно ниво с високото си качество на изпълнение, коректност и спазване на сроковете. Силно се препоръчва от LUXIMMO.

• Страхотна локация: Близо до центъра на града (само на 5 минути път с кола), в тих район, в близост до реномирани училища и всички необходими удобства.

• Високи приходи от наем: Жилищата са подходящи за дългосрочно отдаване под наем, тъй като отговарят на изискванията на наемателите, търсещи луксозен апартамент. Имотът ви ще ви носи добра печалба, в случай, че решите да го отдавате под наем.

• Пълен набор от услуги по поддръжка на имота: Собствениците на апартаменти във „Vidin Suites” могат да се възползват от услуги, свързани с поддръжката, управлението и отдаването под наем на техния имот, предлагани от екипа професионалисти на водещата компания PropertyManagement.BG, която е ангажирана с цялостното управление на комплекса.

FURNISH.BG Стандартно апартаментите се продават необзаведени, но на клиентите се предлага възможност за закупуването на напълно обзаведени и оборудвани апартаменти (разгледайте цените и наличностите по-долу). Водещата компания за интериорен дизайн и обзавеждане Furnish.BG ще обзаведе апартаментите, закупени с опцията „напълно обзаведен”. Компанията предлага стандартни пакети за обзавеждане, които са създадени да отговарят на изискванията за постоянно обитаване или отдаване под наем. Цените на пакета за обзавеждане зависят от типа на апартамента – 5200 евро за студио (боксониера), 6300 евро за двустаен апартамент (апартамент с една спалня) и 7400 евро за тристаен апартамент (апартамент с две спални). Пълният пакет за обзавеждане включва всичко необходимо, за да може имотът да бъде използван от собствениците или наемателите:

• Легла, маси, шкафове и гардероби – италиански дизайн.
• Оборудвана кухня, включително с бяла техника: хладилник, микровълнова, готварска печка.
• Телевизор във всяка стая, аудио/видео уредба (DVD, CD, MP3).
• Тенджери, тигани, посуда, прибори за хранене, кухненски уреди.
• Спално бельо, кърпи, одеала и др.
• Осветителни тела.
• И всичко останало, нужно за удобен начин на живот.

Управление на имота и отдаване под наем (незадължителна услуга):

„Vidin Suites” е една от най-луксозните жилищни сгради във Видин. Всички апартаменти са проектирани според най-високите спецификации и стандарт на завършване с цел да съответстват на изискванията за луксозен начин на живот. Нашият опит показва, че голяма част от купувачите закупуват нови апартаменти с цел инвестиция и отдаване под наем. Ето защо нашите партньори от водещата компания за управление и отдаване на имоти PropertyManagement.BG предлагат пълен набор от услуги по управлението и отдаването под наем. Компанията вече успешно управлява и отдава под наем множество жилищни сгради, отделни апартаменти, комплекси от затворен тип, ваканционни вили в големите градове и всички туристически дестинации в България.

Комплексът ”Vidin Suites” е планиран да функционира като ексклузивна жилищна сграда с луксозно издържани апартаменти и множество полезни услуги за живеещите в него като почистване, пране, готвене, гледане на деца, поддръжка и ремонт. За „Vidin Suites” компанията, управляваща комплекса, предоставя готов бизнес план и ефективни маркетингови дейности, целящи да привлекат предимно клиенти за дългосрочно отдаване под наем като бизнесмени, висши мениджъри работещи в града, хора, които често пътуват и търсят модерен и удобен апартамент за временно обитаване на разумна цена. Местното търсене на луксозни имоти за краткосрочно и дългосрочно отдаване под наем се увеличава поради нуждата от апартаменти за висококвалифицираните служители, които работят по строежа на Дунав мост 2 или в клоновете на международните компании, откриващи офиси в района.

Освен това, PropertyManagement.BG предлагат услуги по управлението на имота, представителство на клиента и грижа за апартамента. Тези услуги са изключително удобни за клиенти, които не живеят в града или нямат възможност да се грижат за имота си лично. Собствениците могат да се възползват от тези услуги на цена 300 евро на година без ДДС.

Поддръжка на комплекса (задължителна услуга):
PropertyManagement.BG предлага пълна поддръжка на сградата и заобикалящите я площи (градини). За целта се заплаща годишна такса за поддръжка, която ще покрие поддръжката на комплекса и прилежащите му съоръжения, сметките за вода и електричество на общите части (коридорите в блока). Тази такса е задължителна за всички собственици на апартаменти във „Vidin Suites”.

Резервиране на апартамент

Всеки апартамент в комплекса „Vidin Suites” може да бъде резервиран незабавно с невъзвръщаем депозит от 5 % от покупната цена, платим по сметката на предприемача с кредитна карта или банков превод, както и в брой. Депозитът резервира имота за период от максимум 30 дни, след което се подписва предварителният договор за покупко-продажба.

План за плащане на цената

Стандартен план

- 5 % невъзвръщаем депозит при резервиране на апартамента
- 45 % първа вноска, платима при подписване на предварителния договор (до 30 дни след резервирането)
- 30 % втора вноска, платима до 60 дни след подписване на предварителния договор
- 20 % трета вноска, платима при прехвърляне на собствеността

Разсрочено плащане със 7 % увеличение на цената

- 5 % невъзвръщаем депозит при резервиране на апартамента
- 5 % първа вноска, платима при подписване на предварителния договор (до 30 дни след резервирането)
- 90 % втора вноска, платима при прехвърляне на собствеността

LUXIMMO начисляват 3 % агентска комисионна от цената на апартамента, платима заедно с първата вноска.

Цени, площи, наличност (постоянно се обновява!)

Цените са крайни. Освен покупната цена ще трябва да заплатите нотариални такси, държавна такса и местен данък (които възлизат на около 4-6 % от цената, записана в нотариалния акт).Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти