LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Луксозно обзаведен и напълно оборудван салон за красота и кафене във Велико Търново

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО / ГР. ВЕЛИКО ТЪРНОВО / КВ. ЦЕНТЪР   На картата
Цена  
250 000 182 000
765 €/м²
Тип:
Офис, Магазин, Ресторант, Бар, Спа и уелнес център, Бизнес, Салон за красота

Обща площ:
238 м²

Референтен номер:
VT 72533
Инфо пакет

Отопление
Климатици

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Тип строителство
Тухла

Бани
Оборудвана баня

Разстояния
220 км 220 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 220 км
  • Летище : 220 км
Гледки от имота
  • Гледка към града
Строителство
  • Тухла
Отопление
  • Климатици

Имаме удоволствието да представим за продажба два обекта – салон за красота 182,94 кв.м. и кафе - лоби бар с големина 54,65 кв.м и кв.м. или с общо РЗП 237,59 кв.м. Имотът е разположен в новопостроена жилищна сграда с търговски помещения в град Велико Търново. Сградата е с локация съвсем близо до идеален центъра на старата столица. В близост до парк, училище и детска градина.
Имотът, който предлагаме за продажба, е действащ салон за красота. Напълно луксозно обзаведените работни места, с висок клас техника , предоставят идеална възможност за продължаване и развиване на дейността веднага. Салонът за красота предлага рецепция с красиво фоайе за прием на клиенти. Отделно обособени са още четири работни кабинета разпределени съответно за отделните извършвани процедури в салона : масаж, козметична кабина, педикюр и маникюр. Санитарен възел. Салонът е обзаведени със стилни мебели и всички необходими уреди за извършване на различните процедури.
Другото помещение , което е предвидено за заведение и не е завършено , но има всички документи и за разрешителни за започване на дейност.
Предложението за бизнес е с идеални параметри за бъдещо развитие. Допълнително предимство на офертата е и оборудването, което е в цената на имота и съществуващата клиентела.Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

 

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти