LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

УПИ в старопрестолния град Велико Търново

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО / ГР. ВЕЛИКО ТЪРНОВО / КВ. СТАРА ЧАСТ   На картата
Цена  
53 000 47 500
204 €/м²
Тип:
Строителен проект, Парцел в регулация, Парцел с проект

Обща площ:
233 м²

Референтен номер:
VT 59476
Инфо пакет

Разстояния
200 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Sofia (SOF): 200 км
Гледки от имота
  • Гледка към гора
  • Гледка към града
  • Гледка към река
  • Гледка към хълмове

Имаме удоволствието да предложим на Вашето внимание УПИ в историческа част на старопрестолно Велико Търново. Имотът се намира на забележително място, в тиха и спокойна местност, с живописна гледка към хълмовете „Царевец”, „Трапезица” и околността на града.

От имота има възможност да се наблюдава спектакъла на Царевец „Звук и светлина”.

В близост до имота има голям паркинг и автобусна спирка. Покрай парцела се движи отскоро и атракцион – туристическо влакче.

Към имота има Нотариален акт, Технически проект и одобрен Подробен устройствен план за застрояване.

Около имота са разположени няколко църкви: „Св. 40 мъченици”, която е известен паметник на културата и е тясно свързана с историята на България, църквите „Св. Петър и Павел”, „Св. Димитър”, „Успение на Св. Богородица”, „Св. Иван Рилски”, както и Владишкият мост, който е бил единственият мост в местността до 1935 г. по който е минавало шосето за с. Арбанаси.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти