LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
ПЪРВА
ЛИНИЯ

Ексклузивен парцел в к.к. Чайка на първа линия с уникална панорама

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ВАРНА / К.К. ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ / ДО ПЛАЖ НОЙ   На картата
Тип:
Парцел в регулация

Обща площ:
490 м²

Референтен номер:
VAR-72817
Инфо пакет

Разстояния
200 м

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 200 м
Гледки от имота
  • Гледка към морето
  • Гледка към плаж

Ексклузивно предлагаме за продажба парцел в регулация със смайваща панорама в к.к. Чайка. Разположен на първа линия на източен скат, само на 30 м. от плажа Кабакум.

Формата на имота е правилна, почти квадратна и разполага с лице от над 20 м. към главен път, водещ към к.к. Златни пясъци.

Парцелът е с площ 490 кв.м. и е вписан в регулацията на град Варна и статутът му позволява строежа на всякакъв вид сгради. Към момента в скицата е отбелязана постройка с площ от 20 кв.м., на която е останала единствено основата. Парцелът е със значителна денивелация и понастоящем има една равна площадка в долния си край. Там е и достъпът до бетонна пътека със стълби, слизаща от главния път директно до плажа. Могат да се направят няколко тераси, като от всяко ниво ще има уникална гледка към морето и буната на плаж „Ной“.

Комуникации като електричество и водоснабдяване са до имота. Включването в канализационната мрежа също ще бъде възможно, поради факта, че предстои изграждането на такава до съседен имот.

Параметрите на парцела са плътност на застрояване – 20 %, кота корниз – 10 м. Това означава, че можете спокойно да построите къща-мечта на три етажа със стъпка 100 кв.м. Използвайки правилно естествения наклон на имота би могло възможно и издигането на малка кооперация с повече етажи.

К.к. Чайка, известен и като м-ст Ален мак е предпочитан район за отдих и плажуване. Предлага дълга и широка плажна ивица, комфорта на редица луксозни комплекси, както и уединение в по-малки семейни хотели и частни вили сред зеленина и природа. Затова и добива все по-голяма популярност и сред туристите от цял свят и сред варненци. Намира се на няколко километра от к.к. Златни пясъци, на 10 км. от центъра на Варна и 15 км. от летището.


Местоположение

Абсолютно точно местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Актуални сходни предложения

ПЪРВА
ЛИНИЯ
Парцел в регулация
гр. Бяла
Варненска област, България

Площ: 3528 м²

Цена  733 500
Парцел в регулация
гр. Варна / кв. м-т Фичоза
Варненска област, България

Площ: 2200 м²

Цена  230 000
ПЪРВА
ЛИНИЯ
Парцел в регулация
гр. Бяла
Варненска област, България

Площ: 9508 м²

Цена  2 395 000
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти