Апартаменти в идеален център на гр. Варна

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ВАРНА / ГР. ВАРНА / КВ. ЦЕНТЪР / БУЛ. КНЯЗ БОРИС 1   На картата
Цени   ЦЕНОВА ЛИСТА
244 900 – 537 500
1 649 €/м² – 2 000 €/м²
Тип:
Тристаен апартамент, Офис, Гараж, паркомясто

Обща площ:
67.90 м² — 268.78 м²

Референтен номер:
VAR-66580-23817
Инфо пакет

Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Обзавеждане
Необзаведен

Тип строителство
Изцяло обновена сграда / Реставрирана сграда

Разстояния
1 км 12 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 1 км
  • Летище Varna (VAR): 12 км
Гледки от имота
  • Гледка към града
Строителство
  • Изцяло обновена сграда
  • Реставрирана сграда

Имаме удоволствието да Ви представим една напълно реставрирана и обновена жилищна сграда в идеалния център на Варна, на метри от главната улица и булевард, съвсем близко до Морската градина и плажа.

В този район на Варна се намират повечето държавни и общински институции, най-големите културни центрове в града.

В уникалната като архитектура сграда има 5 тристайни апартамента с обща стълбищна клетка и асансьор и два офиса на първото ниво, със самостоятелни входове, откъм две улици. На същото ниво е разпложен входа към жилищната сграда.

В сутерена е разположен паркинга с 3 паркинг устройства с възможност за паркиране на две нива, както и едно паркомясто за инвалиди. Достъпът до подземното ниво е чрез хидравлична платформа.

В сградата има и 5 избени помещения, по едно за всеки апартамент.

На второ, трето и четвърто ниво се намират общо 5 тристайни апартамента. Към всеки апартамент е предвидена лоджия, тераса или балкон.

Запазен е автентичният балкон откъм една от улиците като металният парапет с богатата сецесионова декорация е напълно реставрирана. Останалите лоджи са допълнително поставени, изцяло повтарят размерите и оригиналната декорация на автентичните прозорци.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Цени

Ценова листа за свободните имоти
(Таблица)

ЦЕНОВА ЛИСТА

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти