Офис "Орфей"

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ВАРНА / ГР. ВАРНА / КВ. ОБЩИНАТА   На картата
Цена  
НАЕМ 850/МЕСЕЦ
Тип:
Офис

Обща площ:
85 м²

Етаж:
3/6

Асансьор:
да

Референтен номер:
VAR-SIS 45046
Инфо пакет

Състояние
отлично

Отопление
Климатици

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Подове
Подове с ламиниран паркет, Подове с теракот

Разстояния
200 м 8 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 200 м
  • Летище Varna (VAR): 8 км
Гледки от имота
  • Гледка към града
Отопление
  • Климатици
Климатизация
  • Централна климатизация

Модерен офис под наем в сграда, която се се намира в административния и финансов център на град Варна и предлага отлична възможност за изграждане на представителни офиси, банкови салони, представителства на големи компании от страната и чужбина.

Сградата е ситуирана в сърцето на града, в района на Община Варна. Местоположението е изключително удобно като отправна точка до всички банкови, юридически, държавни и административни институции.

Сградата е функционално разпределена и офиси, търговски площи и подземен паркинг.

Офисът, който предлагаме се намира на трети етаж и е с площ 85 кв.м.

Стандартното оборудване включва специално проектирана цялостна вентилация, климатизация и отопление, луксозно изпълнение на санитарните и общи части, наличие на всички нужни комуникации/телефон, интернет/, подови настилки като паркет или гранитогрес, стени - латекс, изградени инсталации. Освен това оборудване, предлаганият имот е напълно обзаведен по дизайнерски проект. Паркомясто може да бъде наето срещу допълнително заплащане.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед. Вижте подробна информация за организация на огледи на имоти тук.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти