Прекрасен апартамент в сърцето на Морската градина

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ВАРНА / ГР. ВАРНА / КВ. МОРСКА ГРАДИНА   На картата
Цена  
440 000
2 976 €/м²
Тип:
Апартамент, Многостаен апартамент

Обща площ:
147.83 м²

Площ на парцела:
2500 м²

Етаж:
2/4

Спални:
2

Бани:
2

Референтен номер:
VAR-VRN 5723
Инфо пакет

Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
Гледки от имота
  • Гледка към морето

Варна е едно от най-добрите места за живеене в България. Основна забележителност на града е Морската градина, там където се намира и комплексът, който предлагаме на вашето внимание. Днес Варненската Морска градина е най-престижното място по цялото черноморско крайбрежие. Тя е най-големият изкуствен парк на Балканите и е сред символите на града.

През 2005 година Морската градина бе обявена за територия – резерват, като понастоящем всякакви строителни работи в нейните граници са напълно забранени, което превръща апартаментите в комплекса в една безценна инвестиция.

Представяме на вашето внимание апартамент в стилна сграда разположена в най-живописната част от парка – в самото му сърце, на първа линия над плажната ивица.

Сградата е разположена на терен с площ 2 500 кв.м. Състои се от партерно ниво, три жилищни етажа и на последно ниво е изградена панорамна покривна тераса част от разкошният "Пентхаус" с гледка към морето и нос Галата. Върху свободното дворно място е реализирано дизайнерско озеленяване и фонтан.

Апартаментът, който Ви предлагаме е разположен на втори етаж и се простира на 147.83 кв.м. Състои се от просторна дневна, две спални със самостоятелни санитарни възли, две тераси, коридор. Изпълнен е по БДС, по желание на клиента може да съдейства за напълно завършен и луксозен вид. Към апартамента принадлежи подземно парко място и възможно за паркиране в двора.

Достъпът до комплекса е контролиран, има и постоянна видеовръзка с портиера на комплекса. Предвидено е видеонаблюдение по целия периметър на участъка и сградата с триизмерна система. Достъпът до жилищата е възможен посредством лукозен асансьор или по вътрешно стълбище. Има подземен паркинг с подземно електрическо отопление на входа.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Фасадата на сградата е изпълнена от мрамор „Emperador”, специално доставен по поръчка от Италия. Античните мраморни колони, издигнати на входа на сградата, създават усещането за вечност.

Ексклузивното оформление на фоайето, коридорите и стълбищата са изпълнени по специален интериорен дизайн, като са вложени следните материали:
Оникс (полускъпоценен камък);
Италиански мрамор;
Гранит;
Италиански декоративни бои и мазилки;
Декоративни тавани;
Дизайнерско осветление;

Конструкцията е монолитна с тухлена зидария „Porotherm Germany”, хидро, топло и шумоизолация на цялата сграда от “Index и Knauf”.
Дограмата е от Евкалиптово дърво.
Стъклопакетът е последно поколение на ниско емисионни стъкла „sunergy”.
Топлоизолация – стъклова вата на „Knauf”.
Топло и хидроизолация на сутерена и гаражите от „Knauf”.
Вход за автомобилите с подземно електрическо отопление.
Контролиран достъп посредством код или сензор с разпознаване на пръстови отпечатъци.
Видеовръзка с портиера.
Мраморно стълбище до централни вход с ширина 9 метра.
Луксозен асансьор.
Автоматична система за поливане.
Видеонаблюдение по целия периметър на участъка и сградата с триизмерна система за безопасност.
SPA център – Финска суха и турска парна сауни, джакузи и напълно оборудвана фитнес зала, предназначени за собствениците.


Ангажирана е фирма за поддръжка на озеленяването и аранжировката на цветята, за които ще има автоматична система за поливане. В сутерен е предвидено да има SPA център с Финска суха и турска парна сауни, джакузи и напълно оборудвана фитнес зала, предназначени за ползване само от собствениците на апартаменти и техните гости.

Апартаментът се намира само на 5 минути от плажа и един от най-луксозните ресторанти във Варна-"Рапонги"!

РЕЗЕРВАЦИЯ НА АПАРТАМЕНТ

Апартамент от комплекса може да бъде резервиран веднага с депозит от 3% от покупната цена, платим в брой, с кредитна карта или по банков път. С платения депозит апартаментът ще бъде резервиран за периода от 7 дни, след което следва купувачът да подпише предварителен договор за покупка и да заплати следващата вноска според плана за плащане, посочен по-долу.

Покупката на имот е с 3% комисионна за агенцията.


Местоположение

Контакти

Актуални сходни предложения

Четиристаен апартамент
гр. Варна / кв. Морска градина
Варненска област, България

Площ: 198 м² Спални: 3 Етажност: 4 Етаж: 3

Цена  485 000
Многостаен апартамент
гр. Варна / кв. Морска градина
Варненска област, България

Площ: 214 м² Спални: 3 Етажност: 4 Етаж: 4

Цена  750 000
Четиристаен апартамент
гр. Варна / кв. Морска градина
Варненска област, България

Площ: 193.48 м² Спални: 3 Етажност: 4 Етаж: 2

Цена  485 000
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти