Само за частни лица!

Многофункционална къща / сграда във Варна

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ВАРНА / ГР. ВАРНА / КВ. ГАЛАТА   На картата
Цена  
350 000 320 000

Без комисиона от купувача

Тип:
Къща

Обща площ:
1117 м²

Площ на парцела:
919 м²

Етажност:
3

Спални:
6

Бани:
6

Тераса:
240 м²

Гаражи:
2

Референтен номер:
VAR-71194
Инфо пакет

Състояние
отлично

Отопление
Електрически конвектори / Камина / Климатици / Парно на пелети / Парно на твърдо гориво / Термопомпа

Обзавеждане
Необзаведен

Тип строителство
Тухла

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
Гледки от имота
 • Гледка към вътрешен двор
 • Гледка към града
 • Гледка към морето
 • Гледка към морски залив
Строителство
 • Тухла
Отопление
 • Електрически конвектори
 • Камина
 • Климатици
 • Парно на пелети
 • Парно на твърдо гориво
 • Термопомпа
Климатизация
 • Климатици инверторни
 • Термопомпа

Представяме многофункционална сграда в квартал Галата. По първоначален проект имотът е построен да бъде многофамилен дом на няколко нива, но може да има не само жилищно предназначение. Има потенциал да се използва за различен вид бизнес дейности като хоспис за възрастни хора, детска градина, IT център, клиника и други.

Сградатa е построена върху парцел от 919 кв.м., граничещ с главен път с изключителна гледка към града и морето във всички посоки (в непосредствена близост до известни Варненски плажове).

Къщата е изградена по модерната полистиренова строителна технология Крио. Резултатът е 25 см. носеща стена с 5 см. изолация от вътрешната стена и 6 см. изолация от външната страна на стената. Излоционната стойност 25 см. стена Крио отговаря на традиционна тухлена стена с дебелина 60 см. Вътрешните преградни стени са изградени от керамични блокове POROTHERM. Прозорците са панорамни от 5 камерна ПВС дограма КВЕ с външно зелено стъкло с 30% UV защита и вътрешно меко К стъкло, за постигане на оптимални топлинни и звукови показатели с арматура на Сигения с противозломна ситема, осигуряваща микроциркулация. Външната мазилка е изпълнена по технология и материали на BAUMIT – изполвана е най-новата им нанопор мазилка.

Сградата е на 4 етажа – приземен, партерен, I и II етаж:

 • Приземният етаж се състои от предверие, голяма баня с тоалетна и сауна, техническо помещение – където са разположени италианска хидрофорна система включваща 2 помпи и 2 резервоара по 1 куб.м., осигуряващи постоянен дебит за всички мокри помещения. В приземният етаж са обособени 2 зали с възможност за използване на механа, фитнес, билярд и др.

 • Партерен етаж – обособени са 3 входа. Самостоятелно студио с баня и тоалетна и отделна охранителна система. Просторно предверие, което води към голяма зала обединяваща кухненска, столова и холова част, излизаща към голяма веранда и към вътрешен двор. На етажа са обособени мъжка и дамска баня/тоалетна с общо предверие.

 • Първи жилищен етаж се състои от 2 студиа със самостоятелна баня/тоалетна, двустайно студио с баня/тоалетна и голямо помещение за кухня и всекидневна излизащи на просторна тераса, към него има голяма баня/тоалетна.

 • Втори жилищен етаж се състои от двустайно студио с предверие и баня и тоалетна, студио с баня и тоалетна и голяма всекдневна кухня с трапезария и самостоятелно перално помещение.

  Всеки жилищен етаж може да се обособи като самостоятелен апартамент!

  Просторно стълбище води до използваема покривна тераса на 2 нива. На 1-во ниво са изградени ВиК и електрически инсталации за летен бар, баня с тоалетна.

  Къщата е изградена изцяло от вън, а от вътре на ниво довършителни работи – гипс картон, ел. инсталация, съобразно обзавеждането, подово покритие и бани/тоалетни, външни и вътрешни врати.

  Към къщата има просторен гараж, за 2 големи или 3 по-малки коли, с топла връзка към партера. За отоплението и климатизацията на къщата е предвидена и изградена частично 3 климатични система на Daikin-Alterma.

  Дворът е с изградена ВиК система за топла и студена вода с предвидени места за BBQ, летен душ, джакузи, с изградена дренажна система и озеленяване.

  Електрическата система на къщата е с осигурено монофазно и трифазно напрежение на всяко ниво и е дублирана на всички нива с възможност за включване на генератор, с изградени инсталации на кабелна, сателитна, телефонна, звънчева, охранителна, интернет и видео наблюдение.

  Издава се по БДС


 • Местоположение

  Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

  Контакти

  Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
  Картата зарежда селектираните имоти