LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Етап-2. Иновативен комплекс с модерни жилища в кв. Бриз

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ВАРНА / ГР. ВАРНА / КВ. БРИЗ / ДО МОРСКАТА ГРАДИНА   На картата
Цена  
Цена при запитване

Без комисиона от купувача

Тип:
Апартаменти (различни типове), Едностайни апартаменти, Двустайни апартаменти, Тристайни апартаменти, Четиристайни апартаменти

Площи:
47 м² — 132 м²

Етажност:
12

Стаи:
1-4

Спални:
0-3

Бани:
1

Асансьор:
да

Референтен номер:
VAR-95961
Инфо пакет

Обзавеждане
Необзаведен

Разстояния
13 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Varna (VAR): 13 км
Гледки от имота
  • Гледка към града

Широк избор от апартаменти за продажба, във втория етап на строителството на иновативен жилищен комплекс в кв. Бриз.

Първата сграда ще бъде въведена в експлоатация през летен сезон 2021 год., с последен брой имоти за продажба (свържете се с отговорния брокер по офертата за наличните жилища.) Етапът, който Ви представяме, е планирано да бъде завършен през 2023 год.

Идеята на комплекса е съвременна и раздвижена жилищна среда, развита във височина сграда, с оптимални и енероефективни апартаменти, разположени в непосредствена близост до паркова зона на елитния крайбрежен район на Варна. Парковото пространство ще бъде допълнено от декоративно озеленяване, ще бъде оформена детска площадка и зона за релакс.

Благодарение на естествената денивелация на терена от повечето апартаменти се открива великолепна гледка към Варненския залив и панорамен изглед към града. Модерната архитектура се съчетава с принципите на комфортното и функционално обитаване, носещи уют и спокойствие на съвременния градски човек на 21-ви век.

Фасадата е решена в топли, земни тонове, които хармонично се съчетават с изчистените линии и декоративни фасадни елементи и кубични форми, целият архитектурен облик е органичен и оригинален за морската столица.

Локацията на комплекса е удобна, с бърз достъп до хипермаркети и търговски центрове, училища и детски градини, университет и медицински заведения, като само на 5 минути пеша се намира обширната паркова зона, а на 15 мин. - Морската градина. Районът е с развита инфраструктура и отлично организиран градски транспорт, с високо търсене за наеми от млади професионалисти и студенти, както и семейства с деца.

Сградата се състои от три входа и е съобразена с благоприятните изложения – юг, изток и запад.

Апартаментите са от различен тип: едностайни, двустайни, тристайни и имоти с по три спални, предлагат се качествено завършени по Български Държавен Стандарт, със шпакловани стени и подове със замазка, с монтирани ключове и контакти, изводи за телефон, кабелна телевизия и Интернет. Предвидена е 5-камерна PVC дограма с цвят на профилите антрацит от външна страна и бял отвътре.

Ще бъде изградена тръбна разводка за климатици с готовност за последващия им монтаж. Външните тела са изнесени в специално общо помещение.

Домофонната инсталация е свързана към система Smart портиер с 24-часово видеонаблюдение, дистанционен контрол на достъпа и постоянна връзка с оператор. Предвижда се и СОТ охрана по периметъра на комплекса и вътре в сградите.

Строителството на сградите е по последните стандарти на енергоефективност, което допринася за минимални разходи за енергия и поддръжка на жилищата:


  • Фасадата е топлоизолирана с EPS 10 см и е с декоративна полимерна мазилка;
  • Покривът е плосък, с паро- и топлоизолация;
  • Общите части в сградата ще бъдат с настилка от полиран гранит, окачени тавани от гипсокартон, LED осветление с датчици за секторна работа, метални парапети по архитектурен детайл;
  • Във всеки вход са предвидени по два асансьора за 8 лица на испанския производител ORONA.

За обитателите на комплекса са осигурени велостоянки и паркоместа в обширен подземен паркинг на три нива.

Защо да изберете имот в тази сграда:
Имотите в комплекса са оптимални жилища, проектирани с грижа и комфорт за максимално комфортно обитаване в морския град: отличават се с просторни и светли дневни, с големи панорамни прозорци, с приятна гледка, с обширни спални, ориентирани към тихо дворно пространство, с гардеробни и сервизни зони, осигуряващи достатъчно складова площ и др. Високото качество на строителството, съобразено с последните стандарти на енергоефективността допринася за нисък разход при експлоатация в дългосрочен план.

Отличен избор за инвестиция - стратегическо местоположение в елитния район на Варна!


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Актуални сходни предложения

Апартаменти ново строителство
гр. Варна / кв. Бриз
Варненска област, България

Площи: 72.20 м² — 153.31 м² Спални: 1-2 Етажност: 9

Цени   97 470 – 206 969
Апартаменти ново строителство
гр. Варна / кв. Бриз
Варненска област, България

Площи: 64.47 м² — 339.69 м² Етажност: 14

Цени   85 000  58 000 – 460 000
Апартаменти ново строителство
гр. Варна / кв. Бриз
Варненска област, България

Площи: 60 м² — 144 м² Спални: 1-3 Етажност: 17

Цена при запитване
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти