LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

ПРЕМИЕРА! Предварителни продажби на апартаменти в новия небостъргач във Варна

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ВАРНА / ГР. ВАРНА / КВ. ОКРЪЖНА БОЛНИЦА / ДО LIDL   На картата
Цена  
Цена при запитване

Без комисиона от купувача

Тип:
Апартаменти (различни типове), Двустайни апартаменти, Тристайни апартаменти, Четиристайни апартаменти, Офиси, Търговски имоти

Площи:
60 м² — 260 м² Арх. планове

Етажност:
40

Стаи:
2-3

Спални:
1-2

Бани:
1

Асансьор:
да

Референтен номер:
VAR-90978
Инфо пакет

Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Обзавеждане
Необзаведен

Тип строителство
Стоманобетонна конструкция

Разстояния
12 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Varna (VAR): 12 км
Строителство
  • Стоманобетонна конструкция

ПРЕМИЕРА! Иновативен комплекс без аналог във Варна.
ПРЕДВАРИТЕЛНИ ПРОДАЖБИ. БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА.

Представяме Ви грандиозен жилищен комплекс с нови апартаменти и бизнес имоти, състоящ се от една сграда от смесен тип на 10 етажа и бъдещата най-високата сграда във Варна - впечатляващ небостъргач с височина от около 140 метра.

Комплексът е разположен в отличен, комуникативен район, до два важни булеварда, в непосредствена близост до хипермаркет LIDL и Окръжната болница, на пешеходно разстояние от централната част на Морската столица. Популярността и емблематичността на кулата с това стратегическо местоположение и удобствата в сградата Ви гарантират високо търсене за наем и препродажба на имотите, закупени с цел инвестиция.

Първата сграда, 10-етажният блок ще се състои от 5 входа, с търговски обекти на първите 4 етажа и апартаменти над тях. Небостъргачът ще бъде свързан с тази сграда посредством топла връзка с озеленена покривна тераса между тях, като приятен природен акцент, контрастиращ с модерната визия на комплекса.

Проектът е дело на Архитектурно бюро STARH, създаващо отличителни модерни проекти, известни в България.

В проекта на кулата са заложени иновативните строителни технологии и най-новите системи за енергоефективност, контрола на топлината и вентилацията, високоскоростни асансьори и интегрирано, ефектно LED осветление по фасадата, светлинен дизайн, който в тъмните часове ще се превръща в светлинно шоу. 5 подземни нива ще осигурят достатъчно места за паркирането в комплекса. Изпълнението на довършителните работи ще е от най-високо ниво, с материали от най-висок клас, осигуряващи дълговечност и лесна поддръжка на сградата във времето.

Концепцията на проекта - съчетаването на "всички удобства в едно" за максимален комфорт на ежедневието на съвременен човек на 21-ти век, за когото времето е едно от най-важните неща през деня:

  • от 1-ви до 4-ти етаж включително - търговски обекти (в проекта са предвидени търговски център, супермаркет, фитнес зала, ресторант и кафене, покривна озеленена тераса);
  • от 5-ти до 12-ти етаж включително - бутиков хотел;
  • от 13-ти до 39-ти - двустайни и тристайни, четиристайни апартаменти и панорамни офиси.

Всички апартаменти ще бъдат с източно и южно изложение, а от по-високите етажи ще се разкрива невероятната 360-градусова панорама към морето и целия град.

Имотите ще се издават в степен на завършеност по БДС. Цена по запитване.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 0.09 MB)

 Изтегли план  1

 

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 0.09 MB)

 Изтегли план  1