Апартаменти в затворен комплекс от нискоетажни жилищни сгради БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА!

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ВАРНА / ГР. ВАРНА / КВ. М-Т ЗЕЛЕНИКА   На картата
Цени   ЦЕНОВА ЛИСТА
144 973 – 150 000
1 035 €/м² – 1 068 €/м²
Тип:
Апартаменти (различни типове), Тристайни апартаменти, Мезонети

Площи:
135.32 м² — 140.41 м²

Референтен номер:
VAR-65426

Обзавеждане
Необзаведен

Разстояния
1 км 12 км 23 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 1 км
  • Център на града: 12 км
  • Летище Varna (VAR): 23 км
Гледки от имота
  • Гледка към морето

Комплексът от многофамилни къщи се изгражда в “Зеленика“ на километър след кв. Аспарухово, с директен достъп от пътя Аспарухово – Галата, и се състои от пет многофамилни къщи в общ богато озеленен двор от над 4500 кв.м. с басейн, паркоместа за всички жилища, зони за отдих, барбекю, и др.

Основната идея на комплекса е изграждане на фамилни жилища в зелена среда, максимално доближаващи се до усещането за живеене в къща, същевременно ползвайки се от общата инфраструктура. Високото качество на влаганите материали и изпълнение предопределят ниските енергийни разходи в дългосрочен план и устойчивостта на инвестицията.

В цената на всяко жилище са включени и не се заплащат отделно идеалната част от дворното място с подобренията – басейн, зелени площи, теренни тераси, складове и др., едно или две паркоместа. Степен на завършеност на жилищата: изцяло завършени всички общи части, включително двор и басейн, монтиран соларен панел и тръбен път до тапа, монтирани стойки и тръбен път за климатици, ВиК инсталация до тапа, електроинсталация, включително оптични TV и интернет завършена с монтирани ключове, контакти и розетки, мокри помещения мазилка и замазка, стени подготвени за боядисване, подове подготвени за полагане на подово покритие, монтирани интериорни врати. Възможно завършване „до ключ“, включително и обзавеждане по допълнително споразумение.

Възможни всякакви схеми на разплащане, включително и след въвеждане в експлоатация Акт 16.

Разходно-покривна такса за поддръжка не повече от 0.80 лв. на кв.м. месечно.

Предимствата включват изключителна нескриваема панорама към Варна и залива. Зелен район с ниски градоустройствени показатели по ОУП на гр.Варна- плътност 20%, Кинт 0,6, кота корниз 7 м. и озеленяване 70% , без вероятност от бъдещо презастрояване.

Добра транспортна достъпност директно от главен асфалтов път за Галата. Спирка на градския транспорт на 150 метра от комплекса. Близост до плаж: 6 мининути пеша по екопътека от двора на комплекса до предстоящото да се изгради рибарско и яхтено пристанище в м-ст „Карантината“ и плажа, една минута с автомобил до плажа на Аспарухово.

Просторни жилища с големи помещения, с възможност за промени в разпределението и увеличаване броя на спалните, и за обединяване на апартаменти в огромни многостайни жилища. Нисък процент на прилежащите към жилищата общи части на сградата – средно 11,6 %.

В "Цени и наличности" са представени типовете апартаменти, а конкретно в Сграда 2 свободните наличности са както следва:
- Партер- тип апартамент А1 свободни са 4 бр. в сгради 2А, Б ,В, Г
- Партер- тип апартамент А2 свободни са 4 бр. в сгради 2А, Б, В, Г
- Първи етаж- тип апартамент А3 свободен е 1 бр. в сграда 2Б
- Първи етаж- тип апартамент А4 свободни са 2 бр в сгради 2Б и В
- Втори и трети етаж, мезонет тип А5 свободни са 4 бр. в сгради 2А, Б, В, Г
- Втори и трети етаж тип мезонет А6- свободни са 3 бр. в сгради 2А, В, Г

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Видео

Цени

Ценова листа за свободните имоти
(Таблица)

ЦЕНОВА ЛИСТА

`

Технически характеристики

ДОГРАМА
Иновативната конструкция от седем-камерна каса с монтажна дълбочина от 82 mm и осем-камерното крило с ширина от 93мм предлагат отлична топло-изолация и оптимална енергийна ефективност. Коефициента на топло-преминаване на системата е изключително добър – Uf= 1.0 W/m2K. В комбинация с подходящ стъклопакет, той стига до Uw= 0.75 W/m2K. Системата LINEA OPTIMA на REINER Plast е подходяща за така наречените „пасивни къщи“.

ТЕРАПОР® Графит EPS NP-25 /1 куб.м./ 10 см.

ТЕРАПОР® NP-25 EPS представляват топлоизолационни плоскости от EPS с вградени в структурата си графитни частици. Благодарение на графитното си покритие, тези топлоизолационни плочи притежават с 20 % по-добри топлоизолационни характеристики в сравнение с останалите топлоизолационни материали при еднаква дебелина на плочите.

Топлопроводимост: λ = 0,031 W/mK, особено подходящ за нискоенергийни и „пасивни“ сгради, с висока паропропускливост, позволяваща „дишането“ на стената.

ТУХЛИ
Porotherm 25 N+F
Керамични блокове с верикални кухини Porotherm 25 N F, за защитена зидария, с нут и федер, предназначени за неносещи зидове с дебелина на зида 25 см
Обков Сигения
Качественият Обков Сигения за прозорци е много важен за цялостния комфорт в дома. Той заедно с максималната сигурност и безопасност са основните приоритети на всички обитатели.
Прозорецът-балкон VELUX Cabrio®
Прозорецът-балкон VELUX Cabrio® се отваря за секунди, за да отвори мансардата към слънцето и света навън. Иновативният балкон добавя въздух, светлина и страхотна гледка към Вашия дом. Чудесен начин да добавите стойност и ефект към жилището.
Слънчеви колектори с цял селективен меден абсорбер, серия FPS - "HELIONAL"
Слънчеви колектори с цял селективен меден абсорбер (FULL PLATE), серия FPS - "HELIONAL"
Подходящи за осигуряване на битова гореща вода за:
- дома; хотели (от малки семейни къщи за настаняване на гости до огромни комплекси);
- производствени предприятия; обществени и административни сгради;
- училища; детски градини; болници; санаториуми;
- SPA - центрове; домове за медико-социални грижи;
За подгряване и поддържане на температурата на плувни басейни.

ТРОЕН СТЪКЛОПАКЕТ
Специално стъкло четири сезона – обикновено – нискоемисийно, 44 мм, газ аргон.
В този случай соларният фактор пада под 42%, а коеф. на топлопреминаване е по-нисък от 1.0 W/m²K. Тези стойности на топлоизолация на стъклопакета покриват изискванията, които се поставят при изграждането на т.н. "пасивни къщи".
Покривни прозорци VELUX
С горно управление
Оригиналният покривен прозорец с уникално горно управление. Елегантната горна дръжка за управление – наскоро модернизирана за още по-лесно отваряне и затваряне с една ръка – сега е с нов, по-голям вграден вентилационен отвор.
Горна дръжка за управление
Вградена вентилационна система
Филтър срещу прах и насекоми
Позиция за лесно почистване
Битумни керемиди модел Тегола Мастер
Master / Tegola Canadese
(АРР Битумни керемиди от серия "Премиум")
Обезшумяват покрива при дъжд. Издържливи на градушка и други неблагоприятни атмосферни влияния. Благодарение на специфичното напластяване, керемидите Мастер притежават приятен релефен ефект, типичен за традиционните покриви. Неправилната форма и нюансите в цветовете правят изключителен покрива с керемиди Мастер.

Контакти

Актуални сходни предложения

Апартаменти ново строителство
гр. Варна / кв. Бриз
Варненска област, България

Площи: 71.66 м² — 167.45 м² Спални: 1-3 Етажност: 5

Цени   94 300 – 223 500
Апартаменти ново строителство
гр. Варна / кв. Операта
Варненска област, България

Площи: 63 м² — 201 м² Спални: 1-2 Етажност: 6

Цени   162 990 – 601 890
Апартаменти ново строителство
гр. Варна / кв. м-т Св. Никола
Варненска област, България

Площи: 149.08 м² — 353.09 м² Етажност: 8

Цени   129 900 – 279 000
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти