Панорамни апартаменти в сърцето на Варна

Цени   ЦЕНОВА ЛИСТА
55 233 – 202 594
535 €/м² – 1 220 €/м²
Тип:
Апартаменти (различни типове), Едностайни апартаменти, Двустайни апартаменти, Тристайни апартаменти, Четиристайни апартаменти

Площи:
52.41 м² — 281.84 м² Арх. планове

Имоти в сградата / комплекса:
95

Продадени:
6

Резервирани:
0

Свободни:
89

Референтен номер:
VAR-MVN 49885

Състояние
до ключ (с настилки и боядисан)

Отопление
Климатици

Обзавеждане
Необзаведен

Бани
Оборудвана баня

Разстояния
500 м 10 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 500 м
  • Летище Varna (VAR): 10 км
Гледки от имота
  • Гледка към града
  • Гледка към морето
  • Гледка към морски залив
  • Гледка към хълмове
Отопление
  • Климатици
Климатизация
  • Климатици инверторни

Този проект е най-новото и атрактивно архитектурно бижу в градската среда на Варна.

Впечатляващият силует, с красива остъклена фасада, я прави забележима и запомняща се. Новопостроената 16-етажна сграда на основен булевард е многофункционална, разделена на три зони – жилища, офиси и магазини.

Проектът предоставя несравнима панорамна гледка към морето, а същевременно е и в непосредствена близост до идеалния център на града.

Основни преимущества:
- Намира се в пешеходна близост до община Варна
- В близост до най-добрата част от плажната ивица във Варна
- Сградата се намира на 500 м от Морската градина
- В близост се намират театри, музеи и галерии
- На пешеходно разстояние от бъдещата най-модерна библиотека в България
- В пешеходна близост до много и разнообразни места за развлечения
- Голям избор от заведения и ресторанти около сградата
- На минути пеша от два от най-големите спортни комплекси в северна България
- В района са някои от най-добрите болнични заведения в град Варна
- В съседство с детски градини, училища и университети
- Комуникативно местоположение
- Удобен градски транспорт до всички важни точки в град Варна

Жилища
Жилищата (апартаменти и ателиета) са разположени на десет нива – от седми до шестнадесети етаж включително. За жилищната зона е предвиден отделен вход, от булеварда, като тя е достъпна и през търговската зона. Обслужва се от три броя асансьори „ORONA” и три евакуационни стълбища. Жилищната зона има общи системи за видеонаблюдение и контрол на достъпа. Апартаментите се предлагат в завършен вид, за който можете да прочетете в раздел "Техническа спецификация". Налични са едностайни, двустайни, тристайни и четиристайни жилища с квадратури от 50 до 180 кв.м, с панорамни тераси и гледка към морето, Морската градина, езерото и града.

Подземните паркинги са на три нива, като първо ниво е за достъп на клиенти на търговската зона, със система за таксуване на кратковременен престой, а второ ниво (обслужващо апартаментите) и трето ниво (обслужващо офисите) са с контролиран достъп, посредством бариери и четци за RFID карти.

Гаражните клетки на второ и трето ниво са измазани, боядисани с полиуретаново покритие на пода. Алеите за маневриране са изпълнени с шлайфан бетон. Подземните нива са с изградени осветителни, вентилационни, пожароизвестителни и пожарогасителни системи.

Срещу допълнително заплащане е възможно закупуването на подземни паркоместа.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Видео

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 0.7 MB)

 Изтегли план  1

Цени

Ценова листа за свободните имоти
(Таблица)

ЦЕНОВА ЛИСТА

Управление и поддръжка

ВИДЕОКОНТРОЛ
За спокойствието на обитателите на сградата се осъществява денонощно видеонаблюдение на всички общи части на сградата.

ОХРАНА
Професионална денонощна охрана осигурява допълнително сигурността на достъпите към сградата.

КОНТРОЛ НА ДОСТЪПА
Чрез интелигентно организирана система с индивидуални карти се контролира достъпът до отделните зони на сградата – жилища, магазини, офиси и паркинги.

ПОРТИЕРСКИ УСЛУГИ
За максимално удобство на обитателите на жилища в сградата и техните гости денонощно се грижи портиер на рецепцията на жилищния вход.

ПОЧИСТВАНЕ
Регулярно сухо и мокро почистване на входове, коридори, стълбища, асансьори, ескалатори, входни врати, стълбищни и етажни площадки, паркинги и прилежащите пространства на сградата с професионални уреди и препарати.

ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ
Организиране, поддръжка и почистване на зелени площи и цветни групи. Плевене, подкастряне и обработка с препарати за растителна защита.

АДМИНИСТРАЦИЯ
Организиране на събрания на етажната собственост (ЕС) според законовите разпоредби. Водене на счетоводство за разходите на ЕС. Изготвяне на задължителната за ЕС документация и представителство пред съответните институции.

ОСВЕТЛЕНИЕ
Поддръжка на осветителните тела по коридори, стълбища, асансьори, стълбищни и етажни площадки, паркинги, както и на ефектно фасадно осветление.

АСАНСЬОРНА ПОДДРЪЖКА
Поддръжка на асансьорите в сградата съгласно действащите законови норми и според изискванията на фирмата-производител.

ТЕХНИЧЕСКА ПОДДРЪЖКА
Контрол и обслужване на всички системи и инсталации в сградата за общо ползване (ел и ВиК инсталации, оптична мрежа, домофонна система и пр.).

ОТЧИТАНЕ НА КОНСУМАЦИЯ
Дистанционно отчитане на водомери в жилищната част. Съдействие при отчитане на консумация на ел.енергия. Изчисляване на индивидуалното потребление на топла вода от собствената котелна система на сградата.

`

Технически характеристики

Степен на завършване на апартаментите:

- Блиндирани метални входни врати;
- Настилки от теракот на коридори, санитарни помещения и зони на кухнята, складови и перални помещения
- Настилки от ламинат на спални и дневни
- Стените са от тухлени едроразмерни блокове, с гипсова мазилка и шпакловка, боядисани
- Таваните са с гипсова мазилка и шпакловка, боядисани
- Завършени електроинсталации, с монтиран индивидуален електомер за всяко жилище
- Външната дограма е с PVC профил 58 мм и стъклопакет 24 мм, цвят „златен дъб“
- Терасите са с настилка от гранитогрес и парапети от алуминиева конструкция и триплексни стъкла. Изградена е система против замръзване на дъждовната канализация за отводняване на откритите тераси
- Завършени ВиК инсталации, в това число общо подаване на топла вода от абонатна бойлерна инсталация с подгряване от газови котли с общ обем 7 м3. Подаването на топла и студена вода е гарантирано с допълнителна бустерна помпена група при понижаване на налягането в градската водопроводна мрежа. Монтирани индивидуални водомери за студена и топла вода, обединени в обща система за дистанционно отчитане;
- Монтирани климатични сплит системи, марка “Mitsubishi Electric”
- Оптична структурна мрежа до всеки апартамент, с възможност за подвързване към интернет доставчик и/или доставчик на кабелна телевизия по избор. Вътрешна кабелна мрежа във всяко жилище, с розетки за интернет и кабелна телевизия в дневни и спални
- Домофонна система

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 0.7 MB)

 Изтегли план  1