Новопостроени апартаменти в спокойния кв. Бриз във Варна

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ВАРНА / ГР. ВАРНА / КВ. БРИЗ   На картата
Цени   ЦЕНОВА ЛИСТА
62 084 – 96 000
850 €/м² – 1 136 €/м²
Тип:
Апартамент, Едностаен апартамент, Двустаен апартамент

Обща площ:
87.96 м² — 87.96 м²

Етаж:
4

Спални:
1

Бани:
1

Имоти в сградата / комплекса:
17

Продадени:
0

Резервирани:
0

Свободни:
17

Референтен номер:
VAR-VRN 3001
Инфо пакет

Обзавеждане
Необзаведен

Разстояния
8 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Varna (VAR): 8 км

Предлагаме апартамент в Варненския кв. Бриз.

Квартал "Бриз" се намира в източната част на град Варна и е известен със спокойната си атмосфера, прекрасна панорама и чист въздух. През последните години изгради реномето си на престижен район, по нищо неотстъпващ на конкуренцията. В близост до сградата са разположени учебни заведения, и Пикадили Парк, предлагащ всички необходими удобства на живущите в района. Директният излаз на главен булевард , осигурява лесен и бърз достъп до всяка точка на града. На броени минути път пеша са някои от най-популярните варненски плажове и Морската градина. Има удобни автобусни линии до центъра и курортите. През последните години районът се развива усилено и придобива все по-голям авторитет както сред българи, така и сред чужденци.

Сградата е изградена с елегантност и стил, състои се от партер и четири жилищни етажа. При строителството са използвани висококачествени материали, строителството е монолитно- тухла, мазилка и шпакловка, топло и хидро изолации, цветна водонепропусклива силикатна мазилка, облицовка с камък, PVC дограма с комбинирано отваряне, луксозни общи части, хидравличен асансьор.

Жилищата се продават в напълно завършен вид „до ключ” – подови настилки, боя на стените, фаянс и теракота в санитарните помещения, изградена инсталация за кабелна телевизия и интернет.

В подземния гараж на сградата се продават отделно общо 17 места за паркиране, като площта на едното е 18.5 кв.м, на цената 10500 ЕUR


РЕЗЕРВАЦИЯ НА ИМОТ

Имотът може да бъде резервиран веднага с депозит от € 2000, платим в брой, с кредитна карта или по банков път. С платения депозит имотът ще бъде резервиран за периода от 14 дни, след което следва купувачът да подпише предварителен договор.

Комисионната, която се заплаща на агенцията е в размер на 3% от покупната цена (но не по-малко от 500 Евро) и е дължима при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Цени

Ценова листа за свободните имоти
(Таблица)

ЦЕНОВА ЛИСТА

Контакти

Актуални сходни предложения

Тристаен апартамент
гр. Варна / кв. Бриз
Варненска област, България

Площ: 94.67 м² Спални: 2 Етажност: 16 Етаж: 4

Цена  107 000  100 000
Двустаен апартамент
гр. Варна / кв. Бриз
Варненска област, България

Площ: 84 м² Спални: 1 Етаж: партер

Цена  99 900  99 700
Двустаен апартамент
гр. Варна / кв. Бриз
Варненска област, България

Площ: 76.02 м² Спални: 1 Етажност: 16 Етаж: 13

Цена  77 000
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти